סרבר צק יום רביעי

Hasselblad

New member
סרבר צק יום רביעי

היום יתקיים הסרבר צק השבועי של מייפל, הסרבר צק יתחיל בשעה 8:00 בבוקר (לפי שעון ישראל) וימשך כ-6 שעות וצפוי להסתיים בשעה 14:00. כמו שסמדר ציינה כבר מקדש הזהב חוזר ויחזור אלינו בסרבר צק זה בנוסף לכרטיסי כניסה למקדש הזמן שימכרו בקאש שופ. נא לא הגיב לשירשור זה תגובות שאינם קשורות לסרבר צק. מצורפת ההודעה מהאתר של נקסון: Dear Players, We will be performing routine maintenance on MapleStory on February 22nd, 2011. A minor patch will be deployed to apply a security update and fix bugs. During this period, all game servers will be unavailable. The game maintenance will last approximately 6 hours. Thank you for your patience, and we apologize for the inconvenience. -Time- Pacific: 10:00 PM - 4:00 AM Tuesday, February 22nd, 2011 Eastern: 1:00 AM - 7:00 AM Wednesday, February 23, 2011 -What- The following will be unavailable: All MapleStory Game Servers -New Cash Shop Items- Golden Temple is back! More info can be found here. – The MapleStory Team –

xFade

New member
../images/Emo79.gifאוף,

ואני תיכננתי להעלות את הקשתית שלי ל65 בגלל שאני מגיעה מבצפר ב11....

SimsY

New member
אפשר לעלות שם טוב ?

כי אני זוכר שנה שעברה לא מי יודע מה עליתי שם ברמה 99

SimsY

New member
אופס סליחה זה מההתרגשות ../images/Emo13.gif

חחחחח אני כולי באטרף מזה שיהיה לנו שוב את הטמפל :)

SimsY

New member
אגב ככל הנראה בגלל זה היה הבאג בחלון

של הקווסטים - מאז הפאטץ' האחרון המשימה של הגולדן טמפל זמינה בחלון הקווסטים - כנראה זה היה כי הם הוסיפו את הגולדן טמפל אז כדי להכניס אותו למשחק היום ופשוט התפקשש להם מבחינת האפשור של הקווסטים אז זה הופיע מאז תחילת הפאטץ

למעלה