מירב מהרהרת
New member
סרבני יציאה מהמסך
מכירים את אלו? אני לא חשבתי שיש כאלו ולא ידעתי על קיומם, אבל יצא לי להתקל לאחרונה בגבר כזה ומשם נחשפתי לעדה שלמה של סרבנים (סרבניות גם, אני מניחה). אלו שחיים, נושמים, חולמים את החיים בתוך המסך, אבל לא מוכנים בשיט לצאת בחוצה. לא חיים את המסך, חיים אותך (במקרה הזה אותי
) בתוך המסך, אבל לא מוכנים לחיות אותך (במקרה הזה אותי
) מחוץ למסך. לא מוכנים לעבור לטלפון, לא מוכנים להפגש, כלום כלום כלום! כשאתה נתקל בסרבן, המוח נתקל במשימה: פיצוח הסרבנות. כשהמוח מוצא משימה חדשה, אתה יכול להיות בטוח שאין עם מי לדבר לתקופה הקרובה (שם למעלה בראש). אז אתה מריץ את כל האופציות, למה הוא סרבן. רובן ככולן, כפי שניתן לצפות, גרועות לאללה. זה מתחיל מיד באופציית "הוא נשוי!" נמשך לעבר "הוא תפוס" משם עובר ל"הוא בטח נראה כמו הצרות שלי" (במילים אחרות: בטח מסתיר נכות פיזית כלשהי). משם השמיים נפתחים והגשם של הספקולציות מתחיל "הוא רוצח" "הוא אנס" "הוא פושע נמלט" "הוא ערבי" "הוא זה היא" "הוא זה סבא שלי" "הוא זה אחי הצעיר שטרם נולד" כל הנחלים מובילים לים... הוא שקרן! הוא מסתיר ממך משהו! הוא עבד עלייך כל הזמן! הוא לא התכוון למילה ש"אמר"! מכירים את זה? את ההרגשה הזו? המחשבות האלו? המוח שקודח וקודח בנסיונות לפצח? לצערי, אני מכירה מקרוב. למזלי, זה היה ועבר (בשידור חי לא יכולתי בכלל לדבר על זה). מישהו יכול לנסות להסביר את התופעה? למישהו יש רעיון שמוחי לא חשב עליו (מעבר ל"הוא עבד עלייך, סתם שיחק איתך, בכלל לא מעונין, העברת לו את הזמן ויתר המשפחה)? נתקלתם במצב כזה? אתם יצרתם מצב כזה? איך יוצאים מזה? (כאן אמורה להכנס תמונה של נורופן, אבל אין לי
))
מכירים את אלו? אני לא חשבתי שיש כאלו ולא ידעתי על קיומם, אבל יצא לי להתקל לאחרונה בגבר כזה ומשם נחשפתי לעדה שלמה של סרבנים (סרבניות גם, אני מניחה). אלו שחיים, נושמים, חולמים את החיים בתוך המסך, אבל לא מוכנים בשיט לצאת בחוצה. לא חיים את המסך, חיים אותך (במקרה הזה אותי