סרבנית בקבוקים

sinaia

New member
סרבנית בקבוקים

היי בנות, מה שלומכן? חברה טובה שלחה אותי אליכן היישר מ... חלק מכן אני מזהה וחלק לא, אולי שיניתן את הניקים. אני SINA. חייבת עזרתכן! הבת שלי סרבנית. ניסיתי הכל, קראתי הכל. לא עוזר. אולי למישהי יש איזה טיפ - משהו קטן שפספסתי. אני לא רוצה להפסיק לתת לה חלב שאוב ולא רוצה להסמיך עדיין. אני רוצה שהיא תקבל כמה שיותר חלב אם. היא בת 5 חודשים. התחלנו מוצקים אבל ממש רק טעימות. היא לא כל כך מוכנה לזה ואני לא רוצה ללחוץ. כמו שאמרתי - HELP!!! תודה!

shtuli

New member
יש צורך ממשי בבקבוקים (חזרה לעבודה)?

אם אין לא הייתי נכנסת לזה. אם יש הייתי מנסה: בקבוקים שונים שמישהו אחר ייתן לה ואת לא תהיי בסביבה להניח אותה עלייך (או על מי שנותן לה) עם הגב שלה על הבטן שלך במצב מאונך לוודא שהטמפרטורה של החלב מתאימה (לי הייתה אחת שהעדיפה אותו קר) להציע כשהיא עוד לא ממש רעבה בהצלחה.

מנסיון

אני הכנסתי את האחרון בחמישה חודשים לתינוקיה בקיבוץ עם בקבוק שאוב. הוא התנגד בהתחלה אבל בסוף קיבל את הבקבוק מהמטפלת. מאף אחד אחר הוא לא הסכים. מי מנסה לתת לו? את לייד כשהוא מנסה? כי זה לא הולך שהתחליף המקורי באזור...

sinaia

New member
ניסינו הכל..

אבא סבתא המטפלת ואני. מאמ אוונט טומי טיפי וקלמה. אני חוזרת סופית לעבודה ביום ראשון והיא לא לוקחת מאף אחד :(

גם לי היה אחד כזה

מה שעבד אחרי הרבה נסיונות היה הבקבוקים האלה שבאים עם שקית חד פעמיות (ברח לי השם). יש להם פטמת גומי רכות מאוד ונראה לי שעזר גם זה שהשקית מתכווצת עם המציצה ואין אוויר בבקבוק. כמובן שאחרי שהתרגל עברנו לבקבוקים רגילים בקלות. מה שעוד עזר - להאכיל אותו לא על הידיים, אלא כשהוא בטרמפולינה, ולא יכול לסובב את הראש אוטומטית לתנוחת הנקה.

rnavina

New member
האם המטפלת לחוצה מזה שהיא לא לוקחת בקבוק?

כמה זמן המטפלת היתה איתה רצוף כשאת לא היית בסביבה? כמה פעמים ניסתה לתת בקבוק? בלי לחץ יקירה. גם אני שבתי לעבודה עם תינוק סרבן בקבוקים. והוא היה רק בן שלושה חודשים!

adip78

New member
גם לי היתה אחת כזו

כלום לא עזר. ניסינו כל בקבוק אפשרי (כולל פלייטקס שהומלץ לך). ניסינו כשאני בבית, כשאני לא בבית. כלום לא עזר! בסוף נאלצנו להרעיב אותה. בשיש ושבת יצאתי מהבית והיא נשארה עם אבא. היא אכלה ארוחת מוצקים אחת בצהרים ושאר היום צרחה ולא הסכימה לבקבוק. בלילה גם סירבה לינוק מרוב רעב וכעס. אחרי יומיים הוא החליט שהוא מוותר על השאוב ונתן סימילק ולזה היא הסכימה. אני בכיתי כל כך כי היה לי פריזר מלא שהכנתי לקראת החזרה לעבודה. כל פעם הפשרתי והיא סירבה. במשך חודשיים ניסינו לתת את השאוב והיא סירבה והסכימה רק לסימילק. זרקתי כמויות אדירות של שאוב וסבלתי בגמילה הכפויה מההנקה (היא סירבה לינוק אחרי הסופ״ש הזה). למרות הכל שמחתי כי הלכתי בראש שקט לעבודה וידעתי שהיא לא רעבה.

למעלה