סרבנות

amirmel1

New member
סרבנות

רציתי לדעת אם יש פה מישהו ששמע או שעשה זאת בעצמו... להחליט לא להתפנות ביום הגיוס כי לא מרוצים מהתפקיד או לא רוצים להתגייס לקרבי? עוזר? מה עושים לך? כדאי? סיפור בשמחה ובבקשה

Jobav

New member
כן

אני לא התפניתי במקרה שאתה משובץ לקרבי ומעוניין בשיבוץ קרבי אחר רוב הסיכויים שיתנו לך דחיית שירות למחזור הבא עם הבטחה למה שאתה רוצה זה כמה ימים קשים אבל זה שווה את זה

Jobav

New member
רק בתנאי שאתה רוצה קרבי אבל

אחרת זה מעצר ואפילו כלא אח"כ

amirmel1

New member
כן אחי אני קרבי פרופיל 97

אני פשוט רוצה לדעת גם מה עובר עליך שאתה אומר שאתה לא מתפמנה?מה אומרים לך?לאן מעבירים אותך? זה נכון גם אם אני רוצה להיות ג'ובניק?

Jobav

New member
תשובה

אז זהו שתבין אם אתה פשוט רוצה שיבוץ קרבי אחר רוב הסיכויים שתקבל דחיית שירות עם הבטחה למה שאתה רוצה במידה ואתה מוכן לדחיית שירות, אחרי קצת צעקות מהמפקדים וקצת טרטורים אם אתה משובץ לקרבי ורוצה ללכת ולהיות ג'ובניק זה כבר סיפור אחר לגמרי... ישלחו אותך למעצר שם יתייחסו אליך חרא ויעבידו אותך בכל מיני עבודות קשות ואם אחרי כמה זמן עדיין תגיד שאתה רוצה להיות ג'ובניק בכל זאת ישלחו אותך לכלא בסופו של דבר בקיצור זה לא ישתלם לך מה שכן ישתלם לך זה אם אתה מעוניין בשיבוץ קרבי אחר

svetaa

New member
או לחילופין

ביום הגיוס אתה מצהיר פתאום שיש לך מחלות שלא סיפרת עליהם בצו הראשון ואז הם מזמינים רופא ויש מצב שיורידו לך את הפרופיל. אבל... רוב הסיכויים שלא יורידו לך כלום ואז תתקבל למשטרה צבאית בדרך כלל למעברים, שזה מקום ממש קרבי ועם זאת הקבלים משכורת של ג'ובניק. כלומר חרא. אז לפני שאתה שוקל לעשות משהו תחשוב אם זה באמת יעזור לך או שרק יקלקל את המצב. ואולי עדיף לעבור את הקרבי עם משכורת קרבית והכל.

למעלה