סקר

סקר

בס"ד אני עושה סקר- מי ממי שיודע כי השינה מהווה אצלו טריגר ודאי להתקף יכול לומר במשפט קצר כמה שעות שינה בלילה(אחד) מספיקות לו ,שימו לב- על מנת שלא יקבל התקף? אני אשמח לתשובות הרלוונטיות תודה הסקר אינו רישמי

חוסר של אחד בתנאי...

שלפני ואחרי סמן סביר אני יישן טוב. חוצמזה אני ישן כ-7-8 שעות בליליה וזה מספיק לי

רפי35

New member
אני אגיד לך איך זה בד"כ...

לילה אחד לא יפריע השאלה אם מדובר על משהו שמצטבר (שלושה ימים של שינה לא סדירה למשל) לילה אחד אחרי זה זה מסתדר כשמתחילים לצבור אז יש בעיה...

../images/Emo45.gif ומוסיפה בעניין לגבי

מעולם לא עברתי חוסר מצטבר של שבוע.. אז אני לא יכולה לממש להגיד.. אבל גם שבוע של לילות טרופים לא יביא אותי להתקף(ב"ה).. ואני תמיד דואגת להשלים את החוסר ולפתוח דף חדש בשבוע שלאחר מכן..

חייבת 6 שעות שינה בלילה מטכ"לי

ורצוי שעתיים בצהריים. אבל מאז לידת בנותי זה ממש לא יוצא לי
לשמחתי הן ישנות לילה שלם עכשיו (יששששששש) בעיקרון אם אני לא ישנה 2-3 לילות כמו שצריך אם אני מרגישה עייפות קשה, זה הסמן לצרות בדרך מתחילים האבסנסים גמגומים לרוב שינה עמוקה פותרת את הצרה אם לא יגיע התקף
.

לילה טוב

לפני שהתחלתי לקחת תרופות, לילה של פחות מ-6 שעות הביא בוודאות להתקפים. מאז שאני לוקחת תרופות אני מאוזנת כמעט לגמרי אבל עדיין משתדלת מאוד לישון 6 שעות. בגלל התרופות אני יכולה להרשות לעצמי לילות לבנים אפילו אחד אחרי השני אבל אני יודעת ומרגישה שזה לא טוב לי והנוירולוגית שלי מסכימה איתי. לילה טוב לכולם..

TD4111

New member
:)

הטריגר היחיד שלי להתקפים זה שינה והיו לי למעלה מ40 התקפים (גרנד מאל) אני לא חושבת כי יש כמות שינה קבועה אלא על פי עייפות הגוף. ישנם ימים שאני יכולה לא לישון כלל וישנם ימים שאני נרדמתץ ב2000. אני מאמינה שאם אתה קשוב לגוף שלך תמצא את האיזון... בד"כ 6 שעות שינה מספיקות לי מאז שהחלטתי להקשיב לגוף שלי ולאפשר את השינה מעל הכל ולא לוותר ולהגיד עוד קצת..... אני 3 שנים בלי התקף אחרי שנים של התקפים רצופים. יעל

אולי

אני צריך בין 7-8 שעות בלילה. למרות שאין לי התקפים במהלך השינה, קשה לפקד במהלך היום בלי השינה.

למעלה