סקר!!

אלאנקה

New member
סקר!!

שתפו אותנו, אנשים יקרים. מה היה השיר הראשון ששמעתם. איך הכל התחיל?

MushrooMush

New member
אממ אוקיי אני רואהה שאף אחד ל התחילל אזז.....

אני~~!~~ השיר הראשוןן ששמעתי זהה ניראה לי טראבול ו ביודיפול ווארד..... בקיצור אבל לא ידעתתי שזהה שלהם פשוט הכרתי אתת השיריםם האלה משעוו זה להיטים פה שםם גלגל"צ.... בקיצור אני זוכרת אבל שהייתי בכיתה ו אז סתםם אחי ראה mtv וו היה The Scientist ואחיי אמר לי ואיי איזה שיר יפה... ואל הבנתי ממהה לעזאלל יפה בזהה?! אבלל אז הייתי שומעתת שרית חדדץץ בריטניי ספירס{ואואואווווווו איזהה גרועהה הייתייי!!!! טימטוםם של הילדוות!!!} קיצרר אבל מוחי היתפתחח קלותת מכיתה ו ובסוכותת 05{חעחע זה נישמעע טוב} קיצר בסווכת ליפני שנה..... כיאלו שהייתי בכיתה ח {עכשיו אני ט} ראיתי את הטופ טןן שלהםם..ץ וסתםם ש מעתי את הכל ישבתי אםם אחיי וזהה ואמרתי לוו מי אלה יש להם שירים יפיםם ואז הוא אמר לי קולדפפליי..{וואואואוואואואואווווווו,] קיתר הוא הוריד איזה 4 שיריםם שלהםם ביוטיפולל וארד... ילו The Scientist {אני לא יודעת ליכתוב את זה בעיברית} וניראה לי קולק.....בקיצור התחלתי לישמוע אותםם נידלקתי עליהםם ואזז התחלתיי לישמוע אתת כלל שהירים שלהםם ואז ראיתי עליםם כתבות ואז היצטרפ]תי לפרוום ועשכיוו כריס זהה בעליי..[בעלייל} קיצרצ זה סיפור האבהה שלי עם כריס {ועם קולדפפיי} תהנווו {כאיו מישהו יקרא אתת זהה!!!} אהה ולא צצינתי שליפני קולדפםליי הייתי מעריצה פסיכית שלל הראל מויאאאאלל!!!{גרוועעעעעעע}] עעעעעעעעעעעעעעעע זה עצוב אני יודעעתת בעעייי!!! חג שמיחח!! תעמדוו יפה בצפריהה!!! ביי

en li shem 7

New member
אני../images/Emo9.gif

את השיר הראשון של קולדפליי שמעתי כשהייתי ממש קטנה..בערך בת 8, כשyellow יצא...כל הזמן הטלויזיה הייתה על MTV *שומו שמיים* והיו מנגנים את השיר נון סטופ אחרי זה...בערך חודשיים לפני היציאה של X&Y ראיתי בMTV *שומו שמיים* הופעה של X&Y מוקדמת...להוצאת האלבום בכורה והשמיעו את fix you ישר התאהבתי בשיר והורדתי את כל האלבומים של קולד
(לא. לא קניתי...ואין לי אפילו מקורי אחד
) אחרי זה גיליתי שאני מכירה חצי מהשירים שהיו...כמו god put a smile upon your face שממש אהבתי וtrouble וכו' וכו' (חפרתי אה?
)

טוב.. גם אני ירשום

אממ... הכרתי את השירים של קולדפליי מגלגלצ וזה אבל לא ידעתי שזה שלהם. אבל אז היה המצעד הבנילאומי השנתי של גלגלצ, ו- the hardest part ו- talk זכו במקומות 15-16 רצוף.. וחיפשתי את הלהקה וזה, ואלה היו השירים הראשונים שהכרתי. ואז איתי פרי מנולד לרקוד, רקד על in my place וידעתי שזה שלהם ואז הורדתי את כל הסינגלים, ורק אחרי איזה חודשיים הורדתי את כל האלבומים... : ]

אלאנקה

New member
כי כל המוזיקה שמושמעת בגלגל"צ היא מוזיקת-

מיינסטרים-.- .. מוזיקת MTV כזאת

en li shem 7

New member
נכון, זה לא טוב. זה הורס את המיוחדות במוזיקה

זה גם מעצבן שהרב אנשים מכירים ושומעים את השירים שאתה שומעD: זה תמיד הפריע לי משום מה...

MushrooMush

New member
אבל זה הקטע אני רוצה שכולם יכירו את קולדפליי

זה יותר כיףף שהלקה שאת אוהבתת היא יותר גדולה שכולם אוהביםם אותה.... תחשבי רגע בתור קולדפליי הם מתים שכולם יכירוו אותםם......ואת האמת זה גם המ שאני רוצה...

MushrooMush

New member
so

אם קולדםפליי הם מוזקית מיינסטרים וגלגל"צ זה תחנת רדיו מינסטרים סוו ואטס זה פרובלמם?!?!?איז...!!?..חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

en li shem 7

New member
חחחחחח...קרועהXP

הבעיה היא, שזה לא כיף שקולדפליי מושמעים בגלגלצ, זה מוריד מהרמה שלהם. גלגלצ לא ראויים מספיק שקולדפליי יושמעו בתחנה שלהם..או כל להקה אחרת שאני אוהבתXD זה פשוט לא הולך
אני לא יודעת למה, אבל לא. קולדפליי זה מיינסטרים|:*אסימון משתלשל במוח של הדר*יאק

MushrooMush

New member
כןן חמודה!!

קולדפליי עם כמה שזה נישמע לך רעע זה מיינסטרים..!! וכמה שזה לא נישמע כיף כריס מרטין הוא בנאדם פלצן שאוהב את המצלמות!! ומה לעשות אני אוהבת אותוו ככה..!! את הבנאדם שרוצה שכולם ידעוןשהוא עשה שהוא זה הראשיי מה לעשות!!

en li shem 7

New member
!!!

הדר, עד לפה. כריס מרטין פלצן? כריס מרטין אוהב מצלמות? את אוהבת פלצנים? כריס הוא בין האמנים המוכשרים ביותר שיש בשוק, עם קול סוחף וכובש *
* זה שהוא סולן לא אומר שהוא אוהב את המצלמות, זה אומר שהוא אוהב לשיר. אז, בבקשה

MushrooMush

New member
מה לעשות צריך להיתמוד עם האמת!

זה לא שהוא אוהב מצלמות!!...כאילו איך אני יסביר לךך!! הוא רוצה שקולדפליי יהיו הלקה הכי טובה! שכולם יאהבוו אותו....וכן הוא פלצן....אבל בצורה יפה!!

MarishA M

New member
../images/Emo221.gifIN MY PLACE

ואז נורא אהבתי אותו.. ואבא הכיר לי ת'דיסק הראשון והשני כשהייתי אצלו.. ומאז אני מכורה... חח

למעלה