כן=] ו... יכולת לנצל"ש
מ מיכלוש יוסף New member 10/4/07 #9 ../images/Emo15.gifנמממ . . . בערך , כאילו הכי הכי את אדם וערן , פעם הייתי אוהבת אותם יותר , ואהבתי טיפה גם ת'אחרים . P: ויכלת לנצל"ש .
../images/Emo15.gifנמממ . . . בערך , כאילו הכי הכי את אדם וערן , פעם הייתי אוהבת אותם יותר , ואהבתי טיפה גם ת'אחרים . P: ויכלת לנצל"ש .
H hen love noli New member 10/4/07 #11 למה פתחת הודעה?? ובטטטטטטטטח שאנחנו אוהבות אותםם את בפורום של הראל סקעת?!
ס ספירLOVEגיימבויז6 New member 10/4/07 #12 ../images/Emo110.gifמה יש לךךך????=\ מה סקר בזהה למה פתחתתתתתתתת הודעה?![ כה אנחנו אוהבות תבויז מן הסתם אנחנו בפורום שלהםםם=\ אוךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךך נו מה את פותחתת הודעה????? =\\\
../images/Emo110.gifמה יש לךךך????=\ מה סקר בזהה למה פתחתתתתתתתת הודעה?![ כה אנחנו אוהבות תבויז מן הסתם אנחנו בפורום שלהםםם=\ אוךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךך נו מה את פותחתת הודעה????? =\\\
0 0o0חנוש הנסיכה0o0 New member 11/4/07 #20 חזיר|חחחחחח ../images/Emo6.gif דילב הרגת אותיייי אעלק את תחטפיי חחחחח ולא אנחנו לא אוהבות אותם סתם אנחנו מתנחלות בפורום
חזיר|חחחחחח ../images/Emo6.gif דילב הרגת אותיייי אעלק את תחטפיי חחחחח ולא אנחנו לא אוהבות אותם סתם אנחנו מתנחלות בפורום
ד דילב לוי XD New member 11/4/07 #23 ../images/Emo103.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif הפעם גם הצחקתי את עצמי כי כל הזמן שחן אחותי נכנסת לי לחדר אני אומרת לה "עופי הוחצה" ואת ונופר ונש נקרעות מצחוק ואז אחותי אומרת "לא נווו דילב בקשששה" אז אני אומרת לה "את תחטפי" אתן צווחקותת
../images/Emo103.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif הפעם גם הצחקתי את עצמי כי כל הזמן שחן אחותי נכנסת לי לחדר אני אומרת לה "עופי הוחצה" ואת ונופר ונש נקרעות מצחוק ואז אחותי אומרת "לא נווו דילב בקשששה" אז אני אומרת לה "את תחטפי" אתן צווחקותת
ס ספירLOVEגיימבויז6 New member 11/4/07 #27 ../images/Emo110.gifכה אה חחח=\\\\\ טפשות הורגתתת=\\\\\XD אבלל חן אצלך הז משו אחרררר כי אצךללך הז היהי נכון עד אתמול!חחחחחחחחחחחחחחחח
../images/Emo110.gifכה אה חחח=\\\\\ טפשות הורגתתת=\\\\\XD אבלל חן אצלך הז משו אחרררר כי אצךללך הז היהי נכון עד אתמול!חחחחחחחחחחחחחחחח
0 0o0חנוש הנסיכה0o0 New member 11/4/07 #31 ../images/Emo109.gifחחחחחחחחחחח אתן צריכות להיות שמחות בשימחתי חעחע פוטנהההה תגידי להה
ס ספירLOVEגיימבויז6 New member 11/4/07 #36 ../images/Emo110.gifחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח הכי שמחה בשבילך כפרעליךךך