סקר: סרטים-מי בעד ומי נגד?
פ פירומן שורף גהנום New member 5/4/07 #17 ../images/Emo202.gif יש היום סרטים חרדיים ../images/Emo202.gif יש היום שחקנים חרדים , בימאים חרדים , ואפילו סרטים בשביל חרדים .......................
../images/Emo202.gif יש היום סרטים חרדיים ../images/Emo202.gif יש היום שחקנים חרדים , בימאים חרדים , ואפילו סרטים בשביל חרדים .......................
ש שוש567890 New member 4/4/07 #11 נגד! אפ` שאני רואה.. אני חושבת שזה מקלקל, מכניס לאשליות, בזבוז זמן, והורס תמוח.
ש שוש567890 New member 5/4/07 #16 יש זמן לגלוש, ואין זמן לראות סרטים? סתם, תאמת גם אני ככה.. אני לא רואה בקושי סרטים כי אינ זמן אבל להכנס לפורם זה כמה דקות...(שבסוף נהיה שעה)
יש זמן לגלוש, ואין זמן לראות סרטים? סתם, תאמת גם אני ככה.. אני לא רואה בקושי סרטים כי אינ זמן אבל להכנס לפורם זה כמה דקות...(שבסוף נהיה שעה)
מ מחייך וצוחק New member 5/4/07 #18 אמרתי מישהוא ישאל את זה טוב זה אתה. אבל אני רואה גם ענית על זה .אבל אצלי השעה שמתמשכת זה רק אחרי 12 בלילה ביום זה דקות ספורות.
אמרתי מישהוא ישאל את זה טוב זה אתה. אבל אני רואה גם ענית על זה .אבל אצלי השעה שמתמשכת זה רק אחרי 12 בלילה ביום זה דקות ספורות.
מ מיין פייערל New member 6/4/07 #20 כנ``ל עדיין לא מצאתי זמן פנוי בשביל לשבת ולראות סרט, כשהיינו צעירים היינו צופים בסרטים חרדיים בדרכנו לנסיעות לקברי צדיקים עם דוד דרלי, אולם מאז לא זכור לי שמצאתי זמן לראות סרטים
כנ``ל עדיין לא מצאתי זמן פנוי בשביל לשבת ולראות סרט, כשהיינו צעירים היינו צופים בסרטים חרדיים בדרכנו לנסיעות לקברי צדיקים עם דוד דרלי, אולם מאז לא זכור לי שמצאתי זמן לראות סרטים