סקר:

אבי אבי

New member
סקר:

כל אחד יגיד איזה סצינה (מכ-ל) הפרקים שהיו עד עכשיו הוא הכי אהב ולמה!! אני את הסצינה של סמדר ואיריס בגג של הייקב....

אני....

את סמדר זורקת את הכרית ובוכה אחרי שהיא גילתה שדורון בוגד בה...אח זה היה יפה !!!

הסצנה הכי...

אני יגיד כמה סצנות.. הסצנה שאהבתי-- גידי(יהודה לוי) מוריד ת´חולצההההההההה אוי כשהכוסון שלי הוריד ת´חולצה הודעתי לכל העולםםםםםם!!!!! הסצנה שהצחיקה אותי.. טוב זה לא בידיוק סצנה אחת.. אבל בפעם השנייה כשדוורן ורונה "עשו סקס"(במילים של רונה..) (נסו להיזכר...) אז בשיחה שלהם דורון היה עם חולצה ירוקה זית (אתם שואלים את עצמכם איך ולמה לעזאזל היא זוכרת ת´צבע חולצה שלו..) אז אני הענה לכם... כי אז כשהם הגיעו לחדר שלו ושל סמדר הוא פתאום לבש ת´גקט השחור שלו..במילה אחת פ-א-ש-ל-ה! והסצינה ששנאתי- טוב זה יהיה רק בעתיד אבל הסצינה שאני אשנא זה הסצינה של מאיה ואבנרל´ה... עושים את זה... איכסססס טוב נזכרתי פתאום בעמרם כשכתבי איכס אז עוד סצינה מגעילה... עמרם בלי חולצה עם גלית.. עמרם מתנשק עם גלית.. בכלל עמרם!!! הסצינה הכי מוזרה- מאיה וגידי כשמאיה אמרה הלוואי שהייתה מדינת מתמטיקה.. לא היה מוזר??? טוב חפיף.. אז סיימתי למרות שיש לי עוד אבל נשמור קצת לעצמי..
דנה.ש.LOVEיהודה.ל.

איך ...עמרם. הזוועה.

אכן סצינה שהשאירה טרואמות גדולות לכל החיים.... אבל אהבתי (בלי קשר) את הסצינה שרונה אמרה למאיה שהיא ודורון מתחתים והן התחילו קרב כריות שכזה... |:)| קטע מתוק. ובקשר לדורון והחולצה בצבע ירוק זית...איך אפשר לשכוח??? דורון עם משהו שהוא לא שחור או אפור??? רגע שרצוי ואפילו חובה להנציח!!! אני כבר פיתחתי תאוריה שרונה, כן כן, תהפוך אותו לצבעוני!!!

הסצנה הכי הכי הכי.................

כשסמדר מגלה שגם ליונתן יש את מחלת הטאי-זקס והיא כמעט מתמוטטת !!!!!!!!!!!!!! זה היה קטע טוווווווווווווווווווווווווווווווווווב חבל עלן הזמן !!!!!!!!!!!!!!!!

aimi

New member
אני הכי אהבתי....

את הסצנה שגידי בא למאיה ואמר לה שהוא אוהב אותה והוא רוצה שהם יהיו ביחד ואז הם היתנשקו!!!!זה היה מרגש!!!!!!!!

למעלה