איך לא חשבתם על זה? כוח שיגרום לכם להפסיק לשנוא אותו
R RNaon New member 9/3/07 #25 לא אכפת לי../images/Emo11.gif../images/Emo58.gif שימות, יותר טוב. יהיה יותר זמן מסך למיילו
ט טיי 1 New member 9/3/07 #26 ../images/Emo58.gif מש"ש...- לפי מה שנכתב באתרי הספויילרים לעתיד - ולא אציין פה את הספויילרים הגרנדיוזים... מיילו הולך לעשות גלאח.. (בגלל זה התמקדו באופן תמוה לכאורה בפיסת השיער שנפלה מראשו בסוף פרק 18). טוב.. עדיף שיער שיירד, מאשר כל הראש...
../images/Emo58.gif מש"ש...- לפי מה שנכתב באתרי הספויילרים לעתיד - ולא אציין פה את הספויילרים הגרנדיוזים... מיילו הולך לעשות גלאח.. (בגלל זה התמקדו באופן תמוה לכאורה בפיסת השיער שנפלה מראשו בסוף פרק 18). טוב.. עדיף שיער שיירד, מאשר כל הראש...
T TrunkKun New member 10/3/07 #29 מעניין לי למה כולם שונאים אותו, אני דווקא ממש אוהב אותו הוא אחלה דמות כל פעם שיש סצינה שלו ושל סיילר אני מאושר הם כל כך אחלה דמיות
מעניין לי למה כולם שונאים אותו, אני דווקא ממש אוהב אותו הוא אחלה דמות כל פעם שיש סצינה שלו ושל סיילר אני מאושר הם כל כך אחלה דמיות
S Snow White King New member 10/3/07 #30 כי הוא חופרר ויש לו מבטאא מעצבן מבטא כאילו הוא הודי או משהו כזה
W West Doll New member 10/3/07 #31 בדיוק בגלל מה ששי אמר../images/Emo122.gif מוהינדר זה כמו מילה נרדפת לחופר כל פרק הוא מסביר לנו על האבולוציה המעפנה הזאת...הבנוווווווווו!!!!11 וגם כי הוא כזה תמים ומעצבן...אוחחח!%@^
בדיוק בגלל מה ששי אמר../images/Emo122.gif מוהינדר זה כמו מילה נרדפת לחופר כל פרק הוא מסביר לנו על האבולוציה המעפנה הזאת...הבנוווווווווו!!!!11 וגם כי הוא כזה תמים ומעצבן...אוחחח!%@^
S Snow White King New member 10/3/07 #32 חחח נכון חן כאילו די קלטנו למה הם מיוחדים לא צריך כל פרק להסביר לנו שיש להם דנא מיוחד ושאבא שלו חקר את זה ובלה בלה נהג מונית שכמותו חחח
חחח נכון חן כאילו די קלטנו למה הם מיוחדים לא צריך כל פרק להסביר לנו שיש להם דנא מיוחד ושאבא שלו חקר את זה ובלה בלה נהג מונית שכמותו חחח
W West Doll New member 10/3/07 #33 נהג מונית חפרן../images/Emo6.gif הוא סתם וואנבי הוא רוצה להיות העתק של אבא שלו.. פשוט אבא שלו באמת גילה משו והוא סתם חוזר אחרי הגילוי של אבא שלו כמו תוכי... תוכי מקולקל
נהג מונית חפרן../images/Emo6.gif הוא סתם וואנבי הוא רוצה להיות העתק של אבא שלו.. פשוט אבא שלו באמת גילה משו והוא סתם חוזר אחרי הגילוי של אבא שלו כמו תוכי... תוכי מקולקל
P piterpatrely New member 11/3/07 #34 למה לקלל מואינדר צריך מקום גדול, יפה, עם מים זורמים............... הים