סקר .........

סקר .........

מי לדעתכם ינצח בבקלאש על תואר האליפות אנדרטייקר או טריפל אייץ´ ? ולמה אתם חושבים כך ? אני חושב ומקווה שינצח אנדרטייקר כי באמת הגיע הזמן שלו להיות אלוף כמה אפשר לראות במשך ה 4 השנים האחרונות את אותם פרצופים רוק אוסטין טריפל (הרוב הם)

dead man

New member
אלכס אם תראה סמקדאון השבוע ספויילר

תראה ששינו את זה וינס שינה להוגאן נגד טריפל

לא יכול להיות.........

כבר כתוב בדף של באקלש ב"קרבות" שיש כבר קרב אנדרטייקר נגד טריפל אייץ´

כן קראתי אבל.........

הוא לא שינה שום דבר הוא רק אמר הוגן נגד טריפל אייץ´ וגם ריק אמר אנדרטייקר נגד טריפל אייץ´ אז בטח עכשיו רו וסמקדאון יתחרו מי יהיה המועמד לאליפות העולם אנדרטייקר או הוגן ובטח יהיה גם קרב אנדרטייקר נגד הוגן לפני זה ...

אז סקר חדש אחר...

מי לדעתכם צריך להיות מועמד מספר אחד לאליפות העולם נגד טריפל אייץ´ אנדרטייקר (RAW) או הוגן (SMACKDOWN) ? ולמה אתם חושבים כך ? עוד פעם, אני חושב שאנדרטייקר כי הגיע הזמן שלו

Double G 007

New member
תגיד, יש לך בעיה...

...פשוט לכתוב בכותרת "***ספוילר***", קשה לך כל כך להוסיף את המילה הזו?!?!?!?!

לא אין לי שום בעיה אבל....

אני רואה שעדיין יש לך בעיה שהיא כל כך מיותרת שאתה מהאלה שעדיין לא יכולים לקרוא ספוילר , כל אלה שהיו ועדיין פה גם שהתנגדו לספוילר "פעם" כבר התגברו על הבעיה הזאת אז או שתתגבר על זה כי תראה פה המון ספוילרים כל הזמן או שאל תבוא לפה

system Rulz

New member
אני חושב ש

הוגן יהייה נגד טריפל אייץ´ וטייקר בבקלאש ינצח יזכה באליפות האחרונה שלו ויפסיד אותה לטייקר בפיי פר ויו אחרי בקלאש

Double G 007

New member
אם ככה אז...

ויש פה אנשים עם בעיה שלא יכולים לכתוב ספוילר בכותרת, אז אני אקח את העצה האחרונה שלך בזה שאני לא אבוא לפה יותר. במילא חוץ משלושה אנשים נחמדים שמנסים להעלות את הרמה פה של הפורום, יש אנשים כמוך. ראיתי פה השמצות לגבי הפורום של גרי, אז רק שתדע ששם יש אנשים, שלא צריכים "להתגבר" על הבעיה שרושמים ספוילר, והאנשים שם רושמים ספוילר בכותרת. אז תתחילו ללמוד קצת מהפורום הזה.

DDN

New member
אתה לא צריך

לברוח מהפורום רק בגלל קבוצת אנשים. אל תתן לאף אחד להרוס לך את הFUN. ומישהו כן כתב "ספוילר" בשורה שלו, מה בדיוק ראית עוד ספוליר חוץ מאותו נושא?

אילן די

New member
רק לא זה

קרבות משולשים הם הרעיון הגרוע ביותר שנהגה ב- WWF. אני פשוט לא סובל את הקרבות האלה. אני גם לא מבין איך אנדרטייקר יכול להתחרות בהוגאן על התואר, היות והם בליגות שונות. רק פירקנו. כבר מאחדים ?

Double G 007

New member
ל DDN

תראה, זה שאחרי זה כתבו ספוילר בסדר, אבל בהודעה הראשונה, הוא כתב סקר! סקר! היו פה כבר סקרים של טי מן ואחרים, אז פתחתי את ההודעה ואז אני רואה את המיין איבנט לבקלאש! יש פה פשוט אנשים שלא קולטים עדיין, שיש כאלה פה שלא קוראים את הדיווחים באינטרנט ואת הדיווחים של אילן, אז הם אומרים לעצמם שברגע שהוא שם את הדיווח כולם יודעים ואפשר לדבר חופשי. אפילו אם אני היחיד פה שלא קורא דיווחים ורואה את התוכניות, אי אפשר קצת להתחשב, ופשוט לכתוב ספוילר בכותרת?!?! ובקשר לשאלה שלך, היה פה אחד ששם תמונות שהיו בראו. עם הנושא של התמונה בכותרת. הוא כתב: לטינו היט חוזר או משהו כזה, החגורה החדשה, כל מיני דברים שמקלקלים לי את הצפייה בתוכנית.

DDN

New member
תראה,

אתה יכול להבין מהכותרת שזה ספוליר. כשאומרים תמונות מRAW, למה אתה מצפה? בכל מקרה, בנוגע לגוף השאלה שת הת´רד הזה: אני אומר שהוגאן מנצח את HHH ופורש. בבאקלש HHH ינצח את טייקר.

DDN מהההההההההה ??????

תראה מה כתבת : הוגן ינצח את HHH , אבל איפה ? הקרב רק יהיה בבקלאש לא לפני זה ואבל מצד אחר גם טייקר מועמד לאליפות העולם נגד HHH שזה גם בבקלאש אז או שטייקר והוגן יתחרו מי יהיה מועמד שיהיה נגד HHH בבקלאש באיזה רו או סמקדאון או כמו שסיסטם אמר שיהיה טייקר נגד הוגן נגד HHH בבקלאש והוגן ינצח ואחרי זה טייקר ינצח את הוגן בPPV ברו ואחרי זה הוגן יפרוש

למעלה