*סקר*

drumsking

New member
*סקר*

האם אתם חושבים שעמיר צריך לפרוץ בקריירה בינלאומית עם שירים באנגלית? 1.כן 2.לא

גרציה פ

New member
קריירה בינלאומית, למה לא?!?!

יופיע בפני תפוצות העולם, בצרפת למשל...אני מאמינה שעמיר ממלא את אולם "אולמפיה" בהנף עפעף
אבל באנגלית בשביל מה ולמה?!?! לא נחוץ... מיותר לחלוטין, לדעתי כמובן.

פזית 1

New member
אוקי... אני חושבת

קריירה בין לאומית - כן, למה לא? בוודאי!!! שירים באנגלית - לאאא... למה? לדעתי זה לא ישמע טוב.... אבל!!!!! שירים במרוקאית יישמעו מעולה, אני חושבת שעמיר צריך להוציא דיסק עם שירים במרוקאית!!

drumsking

New member
עוד תגובות

אני אישית חושב בדיוק כמו גרציה upupupupupupupupupupupupupupu

באנגלית לא

בקרירה בינלאומית עמיר יצליח רק בעולם הערבי באירופה וארה''ב אין מצב

yuval755

New member
תתפלא..אבל דווקא באזורים שאנשים

לא רגילים לשמוע מוסיקה כזאת - כל אזור העולם המערבי, האנשים אוהבים את המוסיקה הזאת וזה מיוחד להם.

תראה אחי

עמיר בניון הוא נשמה בכל המובנים אבל האנשים ההם הם עם דעות קדומות, ודעות קדומות זה דבר שקשה מאוד לנפץ בעיקר כאשר בא לך זמר יהודי(!) ימני(!!) דתי(!!!) מבין? ולכן רק אצל הערבים יש לו סיכוי, כי למרות הכל הם מקבלים יהודים ששרים יפה בשפה שלהם. ועמיר עושה זאת מצויין על הצד הטוב ביותר.

ועוד דבר עובדה

שהמוסיקה של הארץ שלנו כמו: שירי ארץ ישראל וכל המנגינות למיניהם לא פרצו בעולם, והמוסיקה המזרחית שנמצאת פה עוד לפני שעמיר נולד אפילו גם לא פרצו

שלא תבינו לא נכון

יש זמרים שיכולים להצליח בחו''ל ועובדה שהיו כאלה שהצליחו בשנות ה80,70 יהודים עשו דברים מדהימים בארה''ב אבל עם המוסיקה שלהם לא שלנו, אותו דבר מייק בראנט הוא היה סיפור של הצלחה אבל במוסיקה צרפתית. תחשבו על זה ככה פתאום בא איזה מישהו אנטישמי שאתם לא מאמינים שיתחיל לשיר לנו בסקנדינבית תקבלו אותו? אני יודע שהקצנתי את זה אבל אני לא הייתי מקבל אחד כזה. עמיר יכול להצליח יש לו את כל הכלים אבל בשביל זה הוא יצטרך להקריב יותר מדי ואני לא חושב שהוא יהיה מוכן לעשות את זה, מה גם שאני ובטח שאתם לא רוצים שהוא יעשה את זה ונראה לי שכולם מבינים למה אני מתכוון(מי שלא הבין אני יסביר). המשך שבת נעימה.

פזית 1

New member
יוגב, אני חולקת על דבריך...

אתה ממש לא צודק, לדוגמא שלומי שבת, מרגול, חופני ועוד רבים טובים ואחרים בפן המוזיקה הים תיכונית מצליחים בצורה יוצאת מן הכלל בחו"ל ובעיקר בארה"ב! וזה מידיעה אישית. לצערי, בתפוצות העולם פזורים אלפי יהודים שמחכים לרגע שמישהו מישראל יגיע ויופיע וכך הוא יטעם את ישראל ולו לרגע אחד. מה גם שאנשים שהם לאו דווקא יהודים / ישראלים מאוד אוהבים לשמוע למוזיקה האוטנתית שבאה ממזרח התיכון. זה בדיוק כמו שאנו אוהבים מוזיקה בסגנונות שונים מרחבי העולם. וכמו שאנו ממלאים אולמות ורק בכדי לחוות את האחר (אני הייתי בהרבה הופעות של זמרים / להקות מחו"ל בארץ וממש נהנתי). אם זיכרוני אינו מטעה אותי (והוא לא מטעני
) בעבר כתבו אנשים בפורום, (ישראלים השוהים החו"ל ), כי הם שוקקים להופעה של עמיר במדינה בה הם שוהים... כך שלא נראה לי שתיהי לעמיר בעיה למלא אולמות גם בחו"ל ובעיקר בארה"ב (ששם תפוצת הישראלים היא אחת הגדולות). הערה קטנה - אני אישית מייחסת את עמיר לפן מוזיקת הנשמה ולא לפן הים תיכוני.

פזית,

לא ממש נראה לי שהבנת מה אני אומר, זה ברור מאוד מאוד שעמיר יצליח בקרב תפוצות היהודים, אבל תביני רוב העולם הוא אנטישמי שונא יהודים שלא לדבר על דתיים וימניים, ולכן יהיה לו קשה לקבל את עמיר ולפי דעתי הוא לא יקבל(הפסד שלהם) ד''א גם אני לא משייך את עמיר לפן הים תיכוני ואני מניח שרוב הפורום ככה אבל אם תשאלי אנשים שלא ממש מכירים את עמיר לעומק ואת המוזיקה שלו לעומק את תראי שכולם יגידו שהוא זמר מזרחית, ותאמיני לי אני יודע כי אני מתווכח עם ילדים בבצפר הרבה ילדים. מעניין לעניין אחר לגמרי ב29.3 יש הופעה בי-ם יש מישהו שיוצא מכיוון מעלה אדומים או חוזר מהכיוון הזה?

אני חושב...

שעמיר יכול להצליח בכל מקום שבו הוא ידרוך. אבל לדעתי (וזה כבר לא קשור לעמיר) היהודים שחיים בחו"ל וכ"כ משתוקקים יכולים לבוא ולחיות פה איתנו ולבוא לכמה הופעות שהם רק רוצים.

jast

New member
ממש לא נכון...

אני הכי בנאדם שלא שומע מיזרחית... וזה הדבר היחיד שאני יכולה לשמוע במיזרחית, ואני אפילו ממש אוהבת לשמוע אותו. מה שאומר שהוא ממש טוב ! אני חושבת שהוא יכול להצליח בכל מקום, רק שישאר עם העיברית. והעיקר שמה שחשוב הוא לא להצליח אלה לעשות מוזיקה טובה

למעלה