סקר!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! יש עוד מישהו שלובש היום באופן מיוחד גטקס ? קר פצצות!
R ReiKo New member 27/12/06 #1 סקר!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! יש עוד מישהו שלובש היום באופן מיוחד גטקס ? קר פצצות!
א אזרח111 New member 27/12/06 #2 פעם אחרונה שלבשתי גטגעס .... זה בפעם האחרונה שיצא לי להיות במוצב שלי בלבנון .... מאז לא ראיתי ולא שמעתי על זה. המצאה צה"לית נטו.
פעם אחרונה שלבשתי גטגעס .... זה בפעם האחרונה שיצא לי להיות במוצב שלי בלבנון .... מאז לא ראיתי ולא שמעתי על זה. המצאה צה"לית נטו.
ק ק ד ו ש New member 27/12/06 #9 זה בכלל אבל בכלל לא מעפן בחורף הייתי שם לפעמים (תלוי במקום) גטקעס טרמי, וזה אולי הדבר שהכי חשוב לחימום של הגוף. זה מה שעושה את ההבדל בעצם. וכמובן שכובע.. אבל באזרחות גטקעס?? זה כבר מוגזם.
זה בכלל אבל בכלל לא מעפן בחורף הייתי שם לפעמים (תלוי במקום) גטקעס טרמי, וזה אולי הדבר שהכי חשוב לחימום של הגוף. זה מה שעושה את ההבדל בעצם. וכמובן שכובע.. אבל באזרחות גטקעס?? זה כבר מוגזם.
א אזרח111 New member 27/12/06 #14 ../images/Emo11.gif אני כ-כ-ה קרוב להכריז על התמוטטות ההודנה ביני לבינך.
J Jan22 New member 28/12/06 #32 סתמי יא תלאביבית מזורגגת לכי לשינקין או משהו ,תראי אם הקומקום שלי רתח!