"סקר" ..

Sham 69

New member
"סקר" ..

טוב אני אקח להקה שכולם פה מכירים ואוהבים.. מה ה 2 שירים של אנטי פלאג שאתם הכי אוהבים? ואני אקח עוד להקה שלא כולם פה אוהבים (וגם לא כולם -פה- מכירים..) מה ה-2 שירים של COCKNEY REJECTS שאתם הכי אוהבים.. אצלי זה אנטי פלאג .. בחירה קשה.. DAVEY DESTROYED THE PUNK SCENE, DIE FOR YOUR GOVERNMENT קוקני רג´טס.. גם בחירה קשה מאוד.. אבל אני אלך על EAST END SKINS OI OI OI בלה.. גם MOTORHEAD ו WEST SIDE BOYS

Manic Subsidal

New member
אנטי פלאג

אני מאוד אוהב את culture revolution ואת this machine kills fascists את הלהקה השנייה אני לא מכיר...

OPERATi0N_iVY

New member
מממ...

ANTI-FLAG: THIS MACHINE KILLS FASCISTS POLICE STATE IN THE USA וגם BRING IT TO AN END טוב אבל זה שיר של 30 דקות מSHORT MUSIC... COCKNEY REJECTS: OI! OI! OI! ON THE STREETS AGAIN כנראה...

Blessed By Gore

New member
המ..

anti flag : drink drank punk davey destroyed the punk scene underground network cockney rejects : im forever blowing bubbles oi oi oi they´re gonna put me away

~BLINK182_gurl~

New member
גם אני אהבתי את

Spaz´s House Destruction Party וגם את- 911for peace... האמת יותר את הטקסט שלו.... הגיע הזמן שמישהו יכתוב שיר כזה

OPERATi0N_iVY

New member
911 FOR PEACE

שיר די חרא, כששמעתי אותו פעם ראשונה חשבתי שזה של מייקל ג´קסון בכלל... מממ, והוא בטח גם לא השיר הראשון שמדבר על נסיון למנוע אלימות... דוגמא דומה שחשבתי עליה כרגע היא "LAST NIGHT ANOTHER SOLDIER" של ANGELIC UPSTARTS... זה פשוט שיר שנכתב על אסון בנייני התאומים

~BLINK182_gurl~

New member
מייקל ג´קסון???

אהם קצת הגזמנו..... זה שיר נחמד- אולי לא הכי טוב שלהם אבל הוא בסדר... חוצמזה שלא אמרתי שזה השיר היחיד שנכתב בנושא הזה אבל אני בכל זאת חושבת שזה נושא חשוב, ולהקה טובה צריכה ג להוציא לא רק מוסיקה טובה אלא גם טקסטים טובים- לא זיוני שכל....

OPERATi0N_iVY

New member
כן,הסולן נשמע כמו מייקל ג´קסון בשיר

הזה... תשמעי את השיר עכשיו עוד פעם ותראי... ועוד דבר ששכחתי להגיד, הנאום שהם תקעו באמצע לא מוסיף לשיר...

~BLINK182_gurl~

New member
אממממממ

לסולן בכלל יש קול מצחיק כזה אבל זה קול יחודי.... אל תשווה למייקל ג´קסון..... והאמת אני לא ממש שומעת הבדל בין השיר הזה לשירים אחרים.... בעצם אולי קצת.... לא יודעת.... ולגבי הנאום הזה זה משהו של מרטין לות´ר קינג.... נחמד אבל לא הבנתי איך זה קשור לשיר?...

xero1

New member
אפרופו אנטי פלאג

יש את השיר Underground Network, הוא מצוין. ואפרופו Underground Network, גם הדיסק אחלה.

voodoo

New member
יופי שנזכרתי באמת..

טוב... בכל מקרה anti flag ..בלה fuck police brutality drink drank punk cockney rejects : fighting in the street war on the terraces

למעלה