סקר..!

פאני14

New member
סקר..!

טוב, אז אני בטוחה שאף אחת פה לא מערערת בעובדה שג'וני הוא פשוט חתיך! אין מה לעשות, הוא פשוט נראה טוב. אז בקיצור, השאלה שלי היא, באיזה סרט לדעתכם הוא נראה הכי טוב? אני מקווה שלמנהלות לא מפריע שפתחתי את השרשור הזה, עם כן אז פשוט תמחקו. אה, והתשובה שלי זה ב-CRY BABY (נער שוליים). כל פעם שאני רואה את הסרט הזה, יש לי חיוך מטופש מרוח על כל הפרצוף
הוא פשוט כל כך חתיך שם! הלב שלי פשוט נמס כמו קוביית קרח. אני גם ממש אוהבת את קטעי השירה (לכאורה קטעי שירה, כי אומרים שהוא לא באמת שר שם).

tali44

New member
לפי דעתי...

ג'וני נראה חתיך בסרט הזה
ואין לי מושג איזה סרט זה.אז אני אלך על "ממעמקי הגהינום" אמנם לא ראיתי את הסרט, אלא רק תמונות.ואני מתההה לראות את הסרט!

nitzan s

New member
מסכימה איתך ב-cry baby הוא באמת

נראה הכי טוב אבל הוא היה אז צעיר יותר אז הסרט של התקופה האחרונה לפי דעתי זה שודדי הקריביים אני פשוט מתה על פיראטים!

SIMPLEdavidPLAN

New member
מסכימה עם ה- CRY BABY

אז, נער שוליים, ושודדי הקאריביים. חח שני סרטים יחסית הפוכים, כי בנער שוליים הוא ממש צעיר, ובשודדי הקאריביים הוא הרבה יותר מבוגר [אבל עדיין חתיך ביותר:)]

../images/Emo26.gifלפי דעתי..

לפי דעתי הוא הכי יפה בשודדי האקריביים לא משנה אם זה 1 או 2 הוא נראה שם אותו דבר.... אבל בכללי הוא נראה הכי טוב בשודדי האקריביים

SIMPLEdavidPLAN

New member
מסכימה

אבל בנער שוליים הוא פשוט יותר צעיר, אז קצת קשה להשוות :S למרוץ ששודדי הקאריביים זה הסרט האהוב עלי, וג'וני שם באמת הכי יפה

annafff

New member
שוקולד!../images/Emo99.gifושודדי הקאריביים!

והשער התשיעי!
אם אני אזכר בעוד אני אכתוב...

o v e r c a s t

New member
בשוקולד ובגילברט

יש משהו שממש עושה את זה,למרות שנראה לי שזה בעיקר בגלל הדמות שהוא משחק

סתווש14

New member
9 שערים../images/Emo99.gif

שוה"ק
חלון סודי
מה עובר על גילברט
כל שרט שהוא שיחק בו הוא נראה טוב..! טוב אולי אדוארד לא כל כך..חח אבל בעיקרון תמידד הוא נראה טובב!:]

למעלה