סקר

uty76

New member
סקר

אחרי יותר מחודש על אי בודד תוך מאבק השרדות יומיומי אתה מת בטביעה במהלך ניסיון דיג כושל ארבעת החברים שלך יושבים ע"י המדורה הלומי צער ומזי רעב מתוך הלהבות אתה עולה כרוח רפאים ואומר להם: 1. תאכלו אותי או 2. תקברו ותגידו קדיש

תאכלו אותי

תכינו מהעצמות שלי סכו"ם, מהשער שלי פרווה ומהצפרוניים כלי הגשה חוץ מלתחום ב"אדי" שאני תורמת מהגוף שלי כל אבר שיכול להציל חיים, אני מצדי מוכנה גם לתרום את הגוף שלי למדע. בעולם שבו משתמשים בגופים חיים של בעלי חיים אין סיבה שלא להשתמש בגופים מתים של בני אדם. ותכל'ס כשאני מתה לא 'כפת לי מכלום

תלוי!

אם הם חברים ממש ממש טובים אז שיאכלו אותי ושיהנו אם הם חרא של חברים אני מעדיף להתאבד בטביעה!

rigoletto111

New member
כמו שאני אומר לצמחונים פנאטים

שמנסים לשכנע אותי להמנע מבשר: אני, יש לי הסכם עם החיות. עד 120 אני אוכל אותן. אחר כך, זה להיפך. אז להיות בבטן של תולעת לא נראה לי טוב בהרבה מלהיות בבטן של בני אדם.

אם

אם אני מגיע למעלה ומגלה שהצדק עם היהדות אני מניח שכל אחד יבחור באפשרות הראשונה אם אני מגיע לשם ורואה שהצדק עם מה שאני חושב בו אני בוחר באפשרות השניה אם אתה שואל אותי עכשיו התשובה היא תאכלו ושיהיה בתיאבון ולא לשכוח (לא) לברך..

חיים 1990

New member
גם אם זה אמת אני יגיד להם לאכול

אם אני יגלה שהיהדות אמת דבר שאני לא נותן לו יותר מאחוז אחד אני יגיד להם לאכול ולהגיד קדיש ואז אני ירוויח את כל המציל נפש אחת ולהם מותר לאכול בגלל פיקוח נפש אז בכל מצב אם זה יקרה תאוכלו אותי (על תגידו קדיש מצידי) תהנו בתאבון (קצת מגעיל לחשוב בתור חי שיאוכלו אותך אבל זה יקרה כנראה מתולעים)

בתור רוח רפאים שעולה מהאש

הייתי מעדיפה לשתוק, בעיקר בכדי לא להבהיל את החברים שלי. מה שכן הייתי עושה - מוצאת דרכים להוביל אותם למקורות מזון יעילים יותר. בכל מקרה, אני נגד קבורה עוד בחיי. לגבי הקדיש - הבוקר ראיתי מישי מתפללת בטרמפידיה, כשהיא פתאום עיוותה את הגוף (כנראה במן מחווה של השתחוות) חשבתי לגשת ולומר לה שתעשה מה שהיא עושה בצנעת הפרט כי זה פוגע בריגשותי. מזל שבדיוק הגיע טרמפ. >ספל חמאה יודעת שאפשר לעשות הרבה דברים עם גופה באי בודד<

גם וגם

כמו הסיפור על הזקנה הירושלמית הצדיקה בת 90 שביקשה לנשק את הצלב לפני פטריתה ליתר בטחון אולי הנצרות בכל זאת אמיתית -)

על אי בודד...?

אתה אחד מ ה4? שאלה שאלתית. 1. אם טבעתי,סביר להניח שהכרישים לא ישאירו הרבה...הם לא מחכים לתשובת הסקר. 2.סביר להניח שאני לא אהיה בין הטובעים...מסתדרת מצויין בעומק. 3.אם לא גמרת לאכול אותי לפני הטביעה..? 4. נו,קצת רצינות...כרוח ממש לא חושבת שמשנה מה יקרה לקילוגרמים הנותרים שלי.לא חושבת בכלל ששייך כאן הדיון אם יהדות אמת או לא.אשתדל לכוון למקורות מזון נוספים...תוך תדריך על מציאת זרעים וצמחים אכילים...כי..מה כבר יכולים לעשות עם 60 ומשהו קילוגרמים? אור ואהבה

R a c h e

New member
סיפור לא הגיוני

אני נראית לך רוח

uty76

New member
את נראית גם וגם

פעמים שאת נראית לי רוח רפים ופעמים גופת אנטריקוט עסיסית איך היית מעדיפה? rare? well done? תיבלון/ מרינדה?

מתלבט13

New member
תאכלו

רק תספרו לי לפני שאני מת שתעשו לי לוויה גדולה. מה שצריך זה הדמיון כשחיים

למעלה