סקר

zoetrope

New member
סקר

תוצאות הסקר הקודם, שהיה להזכירכם "מי הוא הסיילון דמוי-האדם האהוב עליכם?" 18 אנשים הצביעו - חווינו ירידה בהיענות. להפתעתי, מס' 3, הלא היא זינה, לא קיבלה אפילו קול אחד! היחיד ששותף לססטוס הזה הוא סיימון, הרופא השחור של סטארבק ב"חווה". אחריהם מגיע תיקו של דורל וליאובן קונוי, עם קול אחד. גם פה האמנתי דווקא שליאובן יקבל קצת יותר אהדה. 2 קולות הלכו לאח קאביל, דמות מבדרת למדי. אבל השוס הגדול... יקירת הפורום איננה פצצת המין הבלונדינית שמאכלסת את חלומותיו של באלטאר! מס' 6 הגיעה למקום שני עם 4 קולות בלבד, כשאת המקום נתפס באופן סוחף למדי ע"י: שרון ולרי! היא המנצחת עם 10 קולות! מסתבר שאנו אוהבים אותן מיוסרות, ואם אסיאתיות, אדרבה. אשמח לדעת אם תפרטו מדוע בחרתם בדמות כלשהי. הפעם, חוץ מסקר קונבציונאלי, אפתח סקר פתוח בשרשור נפרד. לא לפספס!

Echelon

New member
יש מישהו שלא רוצה להיות על גלקטיקה?

Number 6

New member
מי רוצה לחיות בממחנה צבאי? ואגב

הצפיפות והאפרוריות.. בגלקטיקה לא כיף. עדיף cloud 9 או הבוטניק מבחינת השפיות ולניהול חיים לטווח ארוך בקשר לתוצאות הסקר הקודם, זה בסדר גמור שלא בחרתם במס' 6, הרי לא לחינם הומצא המשפט "מגיע לכם ביבי" (ושימו לב בפרק האחרון איך מתאים ל-6 גם שיער שחור)

zoetrope

New member
../images/Emo45.gif

אמנם הסדרה עושה רומנטיזציה לחיים על משחתת, אבל גם אני הייתי מעדיף חיים פסטורליים יותר.

Mr Majar

New member
מה זה הסקר הזה?

אם כבר סקר מובן מאליו תוסיף איזה basestar של הסיילונים. אם היה- לשם הקול שלי היה הולך.

למעלה