סקר!!!!

poziman

New member
סקר!!!!

תוכנות חוקיות או לא חוקיות? בעד ונגד מדוע למה וכמה?

רון קרן

New member
בעד..

מה בעד?! מה אני צועק בעד?! אוקי, אז ככה, לא בדיוק בעד, אבל אין לי שום בעיה עם שימוש בתוכנות לא חוקיות, כל עוד זה לשימוש פרטי בלבד!!!!! אני לא רואה צורך להוציא על תוכנה 5000 דולר, כי היא פשוט לא שווה את זה. החברות שמציירות את התוכנה מגזימות עם המחירים, בגלל זה הם סובלים. אותו דבר עם חברות הדיסקים בארץ, אבל זה סיפור אחר.

galrt

New member
are u kidding?

those apps are not meant for you home user to use it´s meant for business, 5k isnt much for a business specially a strong one.. that´s nothing! they pay more each month to employees just say thanks these no longer cost around 50,000-70,000$ like power animator did back in those days.

רון קרן

New member
ואולי תקרא שוב מה שרשמתי..

לעבודה פרטית אני בעד. לעסקים, שיקנו, כי צריך, מוסרי, וככה צריכים להעשות. (=נגד) לא ממש הגבת על דבריי.

poziman

New member
אבל...

מה עם הוצאות מיוחדות לסטודנטים שעולות מעט ועם כל האופציות הנחוצות

rubynet

New member
למעשה בתוכנות לא חוקיות

אני יודע כעובדה, שחברות מסוימות (אפילו אוטודסק ודיסקריט) "מעלימות עין" מההעתקות לשימוש פרטי, אבל ברגע שהמגזר בעסקי מעתיק זה כבר משחק לא פייר כי זה לא פייר לייצר כסף מתוכנה גנובה, ויש לציין שלמשל משרד הדמיות שרוכש VIZ או 3DS MAX במחיר מלא (בסביבות 3 עד 4K$ לחבילה) מחזיר את ההשקעה תוך כמה עבודות שגם הן נאמדות בכמה אלפי דולרים לפרוייקט, כנ"ל לגבי משרדי מהנדסים ואדריכלים, אז חבר´ה תחרשו באופן פרטי אבל לעסק : לרכוש לרכוש לרכוש !!! זה בסופו של דבר הכי משתלם והכי פחות כאב ראש, למי יש כוח היום לקומנדו BSA? לא מספיק מע"מ ומס הכנסה עם החרא שלהם לעסקים הפרטיים? אין מחיר לשינת לילה שקטה. בעל עסק בתחום התלת מימד.

טל33

New member
נגד באופן מוחלט

אם אתה משתמש בתוכנה לצורך עבודה שמכניסה לך כסף או עבודה שאתה מפרסם לצורך דמו או כל דבר אחר- אתה חייב לקנות אותה. במקרה של שימוש פרטי לצורך לימוד עצמי - תעשה מה שאתה רוצה. תחשוב מה היית מרגיש אם מישהו היה לוקח משהו שאתה עשית ומוכר אותו בלי לשלם לך. חברות התוכנה גובות לפעמים מחירים מופקעים - אבל זו זכותן. כמו שאתה יכול לתת איזו הצעת מחיר שאתה רוצה לפרוייקטים - כל זמן שיש מי שחושב שזה שווה את הכסף אנשים יקנו. טל

galrt

New member
i was only refering to the price

you were complaining about the price, i replied to that. besides that.. some companies benefit from piracy because it really increases their futuristic potential buyers. not all positive ofcourse, they also loose money from ilegal studios. on the other hand ;), the ones they catch they sew for xxx,xxx$ and more so that´s also income

רון קרן

New member
אתם בעצם אומרים מה שאני אמרתי..

פרטי- תעשה מה שאתה רוצה, תוריד קראקים. עסקי- תקנה, חובה. סוכם.

eldarinn

New member
../images/Emo41.gif ובכן.....?

את השורה התחתונה תאמרו בסקר החדש!

למעלה