סקר!

r e d l a d y

New member
סקר!

איזה חלק בפסיכומטרי אתם הכי שונאים ולמה? כמה נקודות הצלחתם לשפר במהלך הקורס? למי שניגש באוקטובר- עד כמה אתם אופטימים שבועיים לפני המבחן? אני: כמותית שונאת צורות ומתמטיקה (במיוחד כל מה שקשור לשטח שלהם!) והנקודות רק יורדות
*פטלים, תעשו לי ילד!

../images/Emo13.gif

הכי שונאת אנגלית, כי זה החלק הכי חלש אצלי וגם כי יש יותר מידי מילים לא מוכרות לא עשיתי קורס אבל אני עומדת על שיפור של בערך 100 נק' מהפסיכו' הקודם כמה אופטימית ?
אממ.. בהחלט מנסה לשמור על החיוך, אבל מתחיל הלחץ וכבר אין ממש חשק ללמוד.. וזה עוד 12 יום, לא שבועיים..

r e d l a d y

New member
בעניין השבועיים../images/Emo131.gif

כבר ציינתי שאני אופטימית ומתקשה בכמותית?
בהצלחה

../images/Emo6.gif

ובעניין ה12 יום.. כבר ציינתי שאני לא יודעת אנגלית?? חחחח יאללה שיגמר כבר .. נמאס לראות כל היום ת'סטופר האדום שלי
בהצלחה לנו!

Ice1213

New member
סקר יפה:)

אני שונא שונא שונא את המילולי רק בגלל ההגיון.. לומד לבד בפעם השלישית והאחרונה לדצמבר..

NivMi

New member
גיאומטריה זה מרושע

ביחוד מעגלים. סה"כ אופטימי למרות שהמבחנים של קידום גורמים לדאגה. עד כה יש שיפור של 40-50 נקודות לפי קידום ו80-90 לפי האוגדן. משהו באמצע באמת יהיה נפלא... 14 יום בתקווה שזו הפעם האחרונה בהחלט.

photoface

New member
הצרה הכי גדולה שלי

הייתה הגדול מ- קטן מ- בעעעעע אה וגאומטריה גם לא כל כך אהבתי... חוץ מזה ממש אהבתי ללמוד לפסיכו זה היה אפילו כיף! :)

:/

לא מרוצה בכלל מהמצב.. לא למדתי כבר שבועיים.. והמבחן עוד 11 יום.. הסימולציות מראות אמנם ציון טוב, אבל זה רק כי המבחנים של לחמן קלים מדי אני חושב.. (סיימתי כל פרק כמה דקות לפני הזמן, אפילו מילולי!) בכמותי אני שונא לענות על מה שלא צריך.. במילולי אני שונא הכל.. בייחוד הבנת הנקרא.. באנגלית אני אוהב (מילה גסה מדי) שכתובים.. שונא כל השאר.. יהיה טוב.. צריך להכנס למצב של מרתון.. אבל הלכה המוזה לאיבוד :/

Oתם Kחת

New member
אני...

שונאת שונאת אבל שונאאאאת ... אנגלית (בעעעע...
), כל האנגלית אצלי היא הימור אחד גדול! עם הפרק המילולי אני הכי מסתדרת במיוחד עם השלמת משפטים ופטלים... בכמותי מסתדרת במיוחד עם גיאומטריה (אפשר לאמר אפילו אוהבת
) אין לי כל כך אומדן לשיפור כי אני לומדת לבד... הסימולציות לא משהו, אבל אני מקווה לשפר בזמן שנשאר, אז בכל זאת אפשר לאמר שאני אופטימית
... שיהיה בהצלחה לכולם!!!!

slashon1

New member
אז ככה

החלקים הכי שנואים : אנאלוגיות הקטע של ההסקה מתרשים בכמותי וההבנת הנקרא בכללי וכשזה זה נוגע לחוברות של קידום אז הרוב קשה בצורות יוצאות דופן חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח, אופטימיות יש אבל כששואפים ל-700+ יש גם הרבה לחץ

santa barbara

New member
תורי ../images/Emo13.gif

טוב אז יש לי רק שתי מילים לומר "הבנת הנקרא"
, אני שונאת את זה, לא משנה באיזה שפה זה - עברית אנגלית, גרוזינית - אני שנאת את זה!!! חוץ מזה גם פטלים אני לא אוהבת אמ...מתחילת הקורס שיפרתי בערך ב-50 נקודות אופטימיות...אממ...אני פסימית מטבעי אבל נקווה לטוב!!!

Pearle River

New member
בעעעע אני ...

למדתי דיי חזק אז אני לא כ"כ מרוצה :/ פסיכומטרי ראשון ... אממ המבחן פתיחה היה עלוב ככה שאין לי טעם בכלל לציין אותו ... אני הכי שונא אנגלית כי זה החלק היחיד שלא דורש לוגיקה ושכל והיגיון ישר - ואין לי אוצר מילים כזה חזק, אבל אני מקווה יותר לחזק את שאר החלקים מאשר לחזק את האנגלית. אתמול עשיתי סימולציה ראש/ונה באורך מלא - 620 :( ; נו טוב, הרוב היו שטויות ובגלל מחסור בזמן. אממ אממ .. פסיכומטרי זה דבר קשה ומעיק ... אני רק באות פ' וגם עד אליה אני לא יודע Perfect (את ת' אני יודע :D) ... נקווה שבשבועיים אפשר לעלות עוד 100 נק', ולכו תדעו, הכל אפשרי.

Pearle River

New member
חחח תודה, נקווה לטוב :)

שיהיה בהצלחה גם לך. מי יתן ושנינו נניב ציונים משביעי רצון.

maestr00

New member
אני

התחתי ללמוד ב 1/9 ואין לי כוח ללמוד בכלל למדתי (מוצע) 2 ביום אולי קצת פחות עדין לא סיימתי את כל החומר כדי להתחיל בסימולציות עשיתי סימולציה אחת לפני יומים קבלתי 680 (נמוך יותר ממה שהייתי מקבל כאשר למדי למועד אפריל) עדין יש תקווה אני שונא אנאלוגיות וכל גרף מעצבן עדיין יש תקווה ואולי אשפר עוד קצת

מה זה הסקר הזה?

אני צריך שאלה + כמה תשובות אפשריות ואני אפרסם את זה בסקר של הפורום! למישהו יש רעיון?

...

איזה חלק בפסיכומטרי אתם הכי שונאים ולמה? הגיון פורמלי, כי אם זה טיפה יותר מתוחכם מסתם למתוח קוים אני מאבד את הצפון, ולא תמיד מצליח להתגבר על שאלות כאלה ע"י הגיון בריא בלבד. וגם גרפים- כי בחלק ה**** יש לי באופן קבוע אחוז די גדול של טעויות.. כמה נקודות הצלחתם לשפר במהלך הקורס? נכון לעכשיו-בסביבות ה45.. למי שניגש באוקטובר- עד כמה אתם אופטימים שבועיים לפני המבחן? לא כ"כ אופטימי..

שונא אנגלית

למה? בגלל הלחץ המטורף שיש בקטע הזה, בגלל שפה ממש חייבים להוציא מעל 134ואני לא במצב טוב, בשני הדברים האחרים אני סבבה אני חושב.

johngalt2

New member
סה"כ, בסדר גמור

אני מתקדם פחות או יותר כמו שציפיתי, אין לי ממש כוח ללמוד, אבל אני מכריח את עצמי בכל זאת, ולגבי השיפור- אני לא עושה קורס... מה אני הכי שונא? הממ... קשה לומר. אני חושב שאת ההשוואות הכמותיות. אבל באופן כללי הגעתי למצב שאני שווה נפש כלפי כל החומר. זה הכל עיסה גדולה ואחידה בשבילי.

למעלה