סקר!

גרמי

New member
כ 1200 ש"ח לחודש בממוצע

למשפחתית קומפקטית מנוע 1.6 עם גיר ידני, 18000 ק"מ בשנה, כולל ביטוח מקיף וחובה, טסט, טיפולים מתוכננים ובלתי מתוכננים, דלק, אבל לא כולל ירידת ערך ולא כולל עלויות מימון.

© DrorZi

New member
אני הופך את זה לסקר הפורום,

תודה על הרעיון. WISPER אפשר למחוק את ההודעה הזו עכשיו
דרור זי.

rtwingo

New member
סקר מארץ הסקרים...

זה לא סקר חדש, אבל נחמד בכל מקרה... מהן המכוניות עליהן נהגתם (לא נסעתם, נהגתם), ויכול להחשב גם נסיעות קצרות של חצי שעה... הרשימה שלי: רנו: מגאן חדשה/ישנה, קליאו 1.2, אקספרס בנזין. פג´ו: 205, 206, 306, 307, 309. סובארו: ליאונה סטיישן. פורד: פיאסטה, פוקוס, מונדיאו. סיטרואן: ברלינגו. דייהטסו: שרייד, סיריון 1.3. מרצדס: A190. אופל: אסטרה. מיצובישי: "סופר"-לנסר. טויוטה: יאריס, היילקס 2X4. ב.מ.וו: 318,320,330CI, 520,525,530,530D,728, X5. מיני: מיני קופר החדשה. סקודה: פייבוריט. איי.אמ.ג´נרל: האמר. ת.ר נצרת: סופה, נ.נ. משאית מאן... פולקסוואגן: גולף. סיאט: איביזה. הונדה: סיוויק. פיאט: פונטו חדשה וישנה, טיפו, בראבה. אלפא-רומיאו: 147 סלספיד. זה מה שאני זוכר, שזה לא רע בפני עצמו ל4 שנים...לא? ומה איתכם? קדימה, לשפוך הכל!

© DrorZi

New member
פוס עצור משחק

פורום מינה צמח זה שם.... לאט לאט עם הסקרים שלכם, אחד לדף...
דרור זי, |שפם|

sronis

New member
כבר היה סקר כזה... ../images/Emo13.gif

אבל נו טוב: (מהזיכרון) אודי - A3,A4 אלפא - 147 ידני וסלספיד ב.מ.וו - 323 של יגאל, בדיוק חמש דקות
(יום אחד גם M3...
) סיטרואן- קסארה, ZX וולקן דייהו - לאנוס, רייסר דייהטסו - שרייד, אפלאוז פיאט - פונטו קודמת, חדשה, דוקאטו הרקולס פורד - פוקוס, טרייסר הונדה - סיוויק קודמת וחדשה יונדאי - אקסידנט, לנטרה, סונטה קיה - מנטור, שומה, פרייד מזדה - 626, לנטיס דור קודם וחדש מיצובישי - סופר לנסר ניסאן - אלמרה קודמת, טראנו קודם פז´ו - 106, 206, 306, 205, 307, 309 רנו - קליאו קודמת, קליאו ספורט, מגאן, אקספרס רובר - 214 סיאט - איביזה סובארו - אימפרזה קודמת, גם טורבו, ג´סטי סוזוקי - סויפט, באלנו, אלטו טויוטה - יאריס, קורולה פולקסווגן - פולו, גולף (גם דור 3 וגם 4), בורה, פאסאט פורש 911 (כן, בחלומות...) טוב, אני בטוח שיש עוד, אבל לא עולה לי בראש עכשיו... רוני, גם הספק יפה ל-3 שנים

rtwingo

New member
וואיי... הזכרת לי...

נהגתי גם על לנטיס חדשה, ו"דור 1".... מעניין למה שכחתי?

רן 56

New member
רשימתי ...

בראשית ימי הרשיון (ואולי אף קצת ליפני) חיפושיט אמריקאית 1303 חצי אוטומטית. כבאית מסוג מרצדס כבאית גדולה יותר (לא זוכר את הדגם) דבל קבינה. כבאית צבאית ישנה ומגעילה. פיאט אונו פיאט דוקטו פיאט טנדר (לא זוכר דגם) אלפא 164 2.0 T Spark פז´ו 106 יונאי אקסנט רגילה ואוטומטית זומבגו טנדר\DL\GL זובריט (אמקור 10 צבאית). Y10 Fila דיאטסו שרייד דיאטסו אפלאוז הונדה סיביק EX סיטרואן ג´ומפי TDI 1.9 סיטרואן ג´ומפי HDI 2.0 פונטיאק בונוביל שברולט ואן 8 צילינדרים. שברולט וויאג´ר קארט 4 פעימות קארט 2 פעימות דיוק 123 קאווסאקי ZZR600 סוזוקי R750 (נוסע במושב האחורי - מפחידדדד). סוזוקי באלנו (5 דקות הספיקו לי) רנו אקספרס ( גם 5 דקות הספיקו) רנו קאנגו פז´יו פרטנר ניסאן סני והיד עוד נטויה .... מתנצל בפני כל הרכבים שנסעתי עליהם ושכחתי אותם.

רן 56

New member
אופס ... ../images/Emo5.gif כמובן 125 סמ"ק

טוב אם חושבים על זה אז היו לי שניים כאלה. אחד ז"ל אחרי סלטה ב 80 קמ"ש (לא מומלץ ללא מיגון) ואחד שאני לא יודע אם הוא חי עדיין (לפחות מכרתי אותו חי). 125-2=123 סמ"ק .

patishh

New member
רשימת המסכנות

צברתי כחצי שנת נהיגה מאומצת והספקתי לנהוג ב: רנו ברלינגו וולוו 240,244,340,(בעיקר על 240 כי נתנו לי אותה מתנה) מזדה 343 (לא יודע למה כולם מתעלקים עליה, אחלה מכונית) פז´ו, לא זוכר איזה דגם גדולה כזאת, שנת 2000 מנוע 1400 חרא של מכונית!!! מה עוד... סובארו DL - לא חייתית אבל ממש סוס עבודה! בקושי נוסעת, כולה נגררת בחלקים, מהסלון נשאר רק כסא הנהג, ההגה והפדלים - מדהים! ואחרונה חביבה - לא נראה לי שמישהו מכם נהג בזה פעם - לאדה ניבה (הג´יפ). הרוסים האלה... אין במכונית טיפה של נוחות אבל היא נוסעת בכל מקום! נסעתי בה בזמן שביקרתי ברוסיה ומה שהמכונית הזאת מסוגלת לעבור...

patishh

New member
איזה קטנוניים: סיטרואן נו

סיטרואן ברלינגו/רנו קונגו/פג´ו פרטנר - הכל אותו הדבר למה להיות קטנוני?

moish10

New member
הרשימה שלי

בסדר (או שלא כל כך) כרונולוגי פחות או יותר: אודי 80 (המכונית שעליה למדתי נהיגה) סיטרואן BX (המכונית הראשונה עם רשיון) סובארו DL פורד פיאסטה רנו טראפיק פולקסווגן טרנספורטר (שני הרכבים האחרונים מתקופת עבודתי כנהג חלוקה) פיאט אונו סיטרואן ZX רנו קליאו הונדה סיויק (גם המרובעת וגם העגולה) מזדה 323 מזדה לנטיס מזדה דמיו יונדאי אקסנט סובארו ג´סטי רנו 5 פיג´ו 205 דייהטסו אפלאוז סיטרואן ברלינגו רנו מגאן פורד פוקוס טויוטה קארינה פיג´ו 106 פולקסווגן פולו סיטרואן C15 דייהטסו שרייד פיאט פונטו סוזוקי סוויפט מזדה 121 טוב, זה לא היה ממש כרונולוגי ונעבור לאופנועים: Java 350 RR turbo - מודל 68 בקירוב - עליו הוצאתי רשיון קימקו KB50 וספה והאהוב עלי מכל - סוזוקי פרונטיר - עליו ביליתי אי אילו עשרות אלפי ק"מ זהו צנוע אך מכובד משה וגם (נראה מי יזהה): trek 820 trek 7000 peugeot בלתי מזוהות trek 930 cannondale m800 trek 2200 wheeler

Turbomini

New member
הרשימה ארוכה מדי...

וגם לא נראה לי שאזכור את הכל, אבל נסיעה אחת שבחיים לא אשכח חייב להזכיר: מיני (אוריגינאלית, לא ב.מ.וו.) של חבר, משהו כמו 120 סוסים, על מסלול מרוצים Silverstone באנגליה. חוויה לכל החיים. מה לעשות, זה מחלה, אני יודע...

ran levi

New member
לא הכמות אבל האיכות

רנו קליאו 1400 פורד קורטינה 81 1600 ג´י אמ סי ספארי ? פיז´ו 106 1400 פיז´ו 505 וולוו 144 2000 אודי איי 6 2.7b turbo 250hp אודי איי 6 2.5tdi 150hp שברולט קאוליר 2200 מאזדה 626 מאזדה 323 מאזדה mpv שברולט מאליבו מרצדס e class וולוו s40 וולוו s80 t6 סובארו לגאסי 1600 סובארו אאוטבק סובארו פורסטר טורבו פונטיאק סנבירד רובר 416 והנוכחית אאודי אולרואד 2.5tdi 180hp

למעלה