סקר

Sweetyyy

New member
הפעם הראשונה../images/Emo5.gif

אני בת 24 והפעם הראשונה שלי הייתה בגיל 17.5 היה מבאס אם מסתכלים אחורה.

skid girl

New member
הפעם ה-1../images/Emo25.gif

בדרך כלל מאכזבת..ורוב הפעמים הן כאלה עד שאתה פוגש מישהו שמראה לך את "חדוות המין" לי אישית היה חבר סקס מניאק 3 שנים ומאוד נהנתי.הפעם ה-1 שלי הייתה בגיל 15 וחצי עם גבר מאורס..הממ היה נחמד

Sweetyyy

New member
סקס......סקס../images/Emo8.gif

אבל אחרי הפעם הראשונה יצאתי עם מישהו שנתיים והוא היה פשוט מדהים... למדתי ממנו הרבה , יותר נכון למדנו ביחד וזה משתבח עם השנים כמובן שהיום זה סרט אחר לגמרי השתכללתית למדתי והיום אני עושה הרבה. תעשו ותנסו כמה שיותר תאמיני לי זה טוב .

אמת...

גם הפעם הראשונה שלי הייתה אכזבה... אבל לא התמזל מזלי לעבור "קורס מקיף " באומנות ההנאה אבל מי יודע...נישאר אופטימיים? :)

skid girl

New member
זה די מבאס שדבר כל כך מדהים

מתחיל בדרך כלל כל כך רע!

Sweetyyy

New member
ממשיכים הלאה

כן אבל צריך להסתכל על הצד הטוב שאחרי הפעם הזו באות פעמים נפלאות אחרות

skid girl

New member
אבל עד שזה נעשה נפלא לוקח זמן

ולמי יש כוח לחכות..אני רוצה להנות עכשיו..זה מה שחשבתי..אבל בגרתי ובשלתי (אמנם לא מספיק)אבל נמשיך ננסה ונטעם..

אני בן 18.5

ועוד לא הייתה לי פעם ראשונה. אני רוצה לנצל את הבמה והעובדה שאתם מבינים כל כך את חשיבות הפעם הראשונה בלשאול: האם יש פה מישהי שמוכנה "להעביר" לי את הפעם הראשונה? משהו שאני אזכור? אני רציני דרך אגב.... ולא, אני לא בתול בגלל שאני מכוער או אפס או משהו... פשוט ככה אשמח לתגובות מהמבינות

Sweetyyy

New member
לא צריך לדעת הרבה

אין פה הרבה מה להסביר הכל בא לבד או שיש את זה או שאין. הכל צריך לזרום בטבעיות - חשוב מאוד עם מי עושים את זה

אויש.. מותק../images/Emo140.gif

ובכן, מותק.. למה אתה לא רוצה לעשות את זה עם מישהי שאתה אוהב? וגם אם תעזוב את הקטע הנדוש... אם אתה עושה את זה עם בחורה שאתה לא מכיר ולא כלום, ואתה לא מנוסה ולא כלום.. אני לא רוצה לדעת איזה חרא תרגיש אחרי זה. מה שאתה צריך זה בחורה (עדיף אוהבת), רצון טוב וה-ר-ב-ה חוש הומור.. אני כבר הייתי הראשונה של שניים. אחד היה קצת לוזר אבל נשמה. זה קרה בטעות- הוא לא ידע לכוון... (והמבין יבין) וזה היה יכול להיות מאכזב, אבל זה היה משעשע. השני אני אוהבת בכל ליבי, והוא למד מצוין מה אני אוהבת.. ועכשיו הסקס נפלא ומשתפר כל פעם. הפעם הראשונה שלי היתה בגיל 15 וחצי, עם הטיפש המטופש שאהבתי אז. היה מסריח... אבל נורא מצחיק עד היום לחשוב על זה. מקסימום אני לשירותך אם אני אפרד מאהובי הנוכחי.

תזמון זה הכל

TIMING IS EVERYTHING תמצאי מישהו שפחות עסוק בזין שלו ויותר עסוק בכוס שלך. בדרך כלל צריך להיות מעל 40! :)

Sweetyyy

New member
לא צריך מישהו שמעל גיל 40

תאמין לי שיש לי אחד שהוא פחות מגיל 40 והוא מאוד עסוק בכוס שלי - הוא עובד שעות נוספות

skid girl

New member
ולי ירדו פעם ראשונה בגיל 14

וכבר אז אהבתי את זה יותר מהכל...רררררררר.

מה את אומרת...

בהחלט נשמע גררר :) לי, לעומת זאת, עוד לא ירדו....והנה ממשמש ובא לו יום הולדתי ה-23 אומרים שהחפזון הוא מהשטן...אבל גם לסבלנות יש גבול

למעלה