סקר!!!

גילדורי

New member
סקר!!!

מהו הרכב חלומותיכם? שני גיטריסטים, מתופף, בסיסט (מי שרוצה שיוסיף עוד) אני אומר: גיטריסט סולו- ג´ימי הנדריקס גיטריסט וזמר- dire straits- mark knopfler בסיסט - rhcp -flea מתופף - led zeppelin- john bonham

adiels

New member
אני אומר

גיטריסט - סטיב וואי עוד גיטריסט -ג´ו סטריאני באסיסט - קליף בורטון(חבל שהוא מת) ומתופף - לארס אולריך

aviol

New member
כזמר הייתי לוקח את פרדי מרקיורי

כמתופף את קוזי פאוול. כבסיסט לא משנה. כגיטריסט או את בראיין מאי או את פייג´

opherk

New member
ה-הרכב

הערה: מתייחס רק לנגנים חיים גיטריסט - אדי ון הלן גיטריסט שני -נונו או ריצי בלקמור (קשה לי להחליט אז שיעשו רוטציה שבוע שבוע) באסיסט - ג´ון אנטוויסטל (The Who) מתופף - לארס אולריך (כי ג´ון בונהם מת) סולן- קריס קורנל (מותר לו גם ללוות בגיטרה)

ram liran

New member
עוד פעם??

גיטרה - רוברט פריפ. בס - ג´ון ווטון. קלידים - קית´ אמרסון. תופים - ביל ברופורד. ניתן לג´ון לשיר, ויצא לי קרימזון פלוס אמרסון...
Ram-bo

m O r P h E u S

New member
אוקי זה ה-הרכב שלי!

מתופף-דניס צ´מרבס או מייק פורטנוי (כמתופף מחליף אם יקרה לצ´מברס משהו) גיטריסט- ג´ון פטרוצ´י גיטריסט שני- נאנו (אקסטרים) בסיסת-טוני לווין זמר-פרדי מרקורי קלידן- דרק שרוניון

Papito

New member
ההרכב שלי

סולן : קורט קוביין הקדוש בסיסט : פלי גיטריסט סולו : ג´ימי הנדריקס ליווי : אני חושב על ג´ימי האחר (פייג´) מתופף : מייק פורטנוי סקסופון : קני ג´י יש פה שילוב מטורף של סגנונות אבל מה ´כפת לי זה גם ככה חלום

אחי, הולכים לרדת עליך...

יש לי את הרושם שהרבה פה בפורום לא אוהבים לראות את השם של קורט פה.

yoni162

New member
חפיף כל עוד הוא לא נוגע בגיטרה...

או בכל כלי אחר. עדיף שפשוט ישב בצד יחכה שיסיימו את השיר ואז יצווח קצת.

m O r P h E u S

New member
שיו לא יאומן

נירוונה זה פשוט ההרכב שאני הכי לא מעריך בעולם הם כל כך גרועים ממש ממש ממש גרועים במיוחד קורט קוביין שהוא ממש זוועה אבל לא משנה

yoni162

New member
תגיד...

אתה שם לב כמה פעמים אתה אומר "שיו"? רק לתשומת לבך...

yoni162

New member
אוי לא

זה לא הקטע. בתכלס נירוונה להקה ממוצעת, סתם אלטרנטיב כזה, ועכשיו, בגלל כאלה שיקראו את ההודעה שלי ויתחילו לזין בשכל "נירוונה הגדולים מכולם" "קורט קוביין המלך", כל האנשים האלה בעצם מנסים להפוך את נירוונה ליותר ממה שהן באמת. זה למה יוצא להם שם של overrated, וזה מעצבן אנשים, כי בתכלס קורט קוביין הוא ג´אנקי מסטול שלא יודע לנגן או לשיר ואנשים סתם מתלהבים ממנו. כמו שאמרתי, נירוונה הם בסדר, רק אל תנסו לעשות מהם יותר ממה שהם באמת.

Chrome-Boy

New member
ההרכב..

הרכב חלומותי הוא.. סולן-פיל קולינס גיטריסט-ג´ו סטריאני בסיסט-ז´קו פסטוריאס מתופף-מייק פורטנוי וואחד ג´אם סשן...

yoni162

New member
אפשר לנחש...

את ההרכב שכל אחד יבחר לפי השם שלו... בכל אופן ההרכב שלי הוא Liquid Tension Experiment והיה נחמד אם יזמינו עוד כמה גיטריסטים להתארח כמו סאטריאני, אריק ג´ונסון, ג´ואי טאפולה, סטיב מורס, "מיכאל" רומאו וכו´...

m O r P h E u S

New member
חשבתי על עוד הרכב

בסיסט- פסטוריאס גיטרה ליד-פטרוסי פסנתרן- פטרוסיאנו וגיטרה מלווה באקורדים-אריק קלפטון זמר- (בריטני ספירס) סתם לא מצאתי זמרים טובים כרגע למרות שיש מלא

yoni162

New member
"וגיטרה מלווה באקורדים-אריק קלפטון"

איזה בזבוז...בנאדם שיודע לדפוק סולואים כמו חיה, ואתה נותן לו לפרוט אקורדים? מה גם שאני לא רואה אותו ואת פטרוצ´י מסתדרים.

Petrucci-jr

New member
חחחחחח ...,../images/Emo6.gif

אני מת לראות את פטרוצי ואת קלפטון ביחד!! זה הדבר הכי מנוגד שראיתי בחיים ברצינות!מי ישים אותם באותו הרכב?

למעלה