סקר!

פלוק!

New member
.

בגדים: חזיה על פני גופית. תחתונים על פני בוקסר. חולצה עם שרוולים סבירים על פני גופיה. חולצה שמגיעה לי מינימום ארבעה ס"מ מתחת לפופיק. מכנסיים על פני חצאית. (לא צמודים. לא שלושת רבעי. לא קצרים. לא צמודים.). גרביים על פני גרביונים. להקות אם כבר... יש הרבה.

chill-chill

New member
..

במחווה לפלוק! אני אוהבת מכנסיים, בעיקר ג´ינס, וחולצות יחסית צמודות, ולא חושפות בטן. חזיות, כמובן, כי גופית כבר די קטנה עליי... למרות שאין לי חזה מי יודע מה גדול. וגרביים. אני פריקית של גרביים... בכל מיני צבעים ודגמים
בקשר למוסיקה, יש המון דברים שאני אוהבת, ואני גם לא בעד להגדיר אותם, אז אני אוכל לענות רק אם יש דוגמא ספציפית... צ´יל

פלוק!

New member
...

:) כתבתי גופית כי זה פשוט היה מחייב ...כבר מזמן עברתי את השלב הזה.

binba!

New member
גמני!! <....>

אממ...בערך כמו צ´יליצ´יל... אני אוהבת חזיות, וג´ינסים וכלמיני גופיות, ו.... גם גרביים מאגניבות למיניהם

אני מעדיפה...

מכנס צמוד, שהוא רחב למטה, יענו פדלפון, הפריט הכי נוח שיש בעולם.... אבל שלא יהיה יותר מידיי רחב למטה... רעות

אין לי מישהו ספציפי שאני מעריצה..

אני אוהבת הרבה זמרים כגון (פחחחח מאיפה זה בא לי?): תמיר גל, ליאור נרקיס, ניבין, יוסי עדן, מושיק עפייה, שלומי שבת, זהבה בן, שריף, ליאת בנאי, קובי פרץ, הילד, תומר חן, משה כהן ועודדדד....... רעות

binba!

New member
רעותתתת!!!!!!!!!../images/Emo2.gif

איכזבת אותי!!
מה זה כל המזרחי הזה שרשמת למעלה?! יוסי עדן????? מושיק עפייה??????
ספוווווווווקי!
שירונת

lala182

New member
רעות נו באמת....

קודם כל ברוכה הבאה.. דבר שני .. שמתי לב שאת אוהבת מזרחית אני אישית לא אוהבת... אבל שלי משגע אותי כל הזמן עם כל השירים האלו אוףףף בסוף הוא עוד יהיה לי ערס... (או עוד יותר גרוע אני יהיה ערסית...:) דבר שני שמתי לב שרשמת את כולם אבל דווקא את הזמר עם הקול הכי יפה השירים הכי יפים לא רשמת...- שרון זריהן... (עזבו השפעות) אהה וגם שכחת את אייל גולן... ביי ביי לה-לה

באמת שכחתי אותו....

ולמעשה בדיוק ברגע זה אני שומעת את הדיסק החדש שלו....:) תראי... זה לא אומר שמי ששומע מזרחית אז הוא ערס... זה סתם סטיגמה, אני חולה על מזרחית ורק על מזרחית... כמובן שאני גם שומעת לפעמים שירים אחרים... אבל לא אצלי בבית!!! או במועדונים, או אצל אחרים. ואני בכלל לא ערסית, וחוץ מזה כל האנשים שאני מכירה אוהבים מזרחית, אני מכירה מעט מאוד אנשים שלא שומעים מזרחית... רעות

lala182

New member
תשובות...

אממ... בגדים.. אז ככה... חולצות בקיץ- גופיות, גופיות קשירה, סטרפלסים וכו´ הבנתם ת´קטע... בחורף- גולפים, סריגים, ואני לא אוהבת חולצות בטן! מכנסיים- ג´ינסים, מכנסיים מתרחבות (אבל לא יותר מדי..), שבע שמיניות, עם קצרים אני הולכת רק לים.. מחצאיות אני מתלהבת... במיוחד מחצאיות ברך אבל אני קונה ולובשת אולי פעם אחת... ככה שלא... עם שמלות קצת יש לי בעיה... יש לי רק שמלה אחת וגם אותה לבשתי רק לחתונה של אחותי... עם גרביים אין לי ענין מיוחד.. להיפך בקיץ אני מאד נמנעת מהם... רק עם כפכפים/סנדלים תפוחות בחורף מגפיים רוב הזמן... ולסיכום... שהבגדים לא יראו פרחיים כאלה... ודרך אגב... אני אוהבת בעיקר TNT, קסטרו וזארה.. ביי ביי לה-לה (מחר יש לי יומולדת.....!!!!)

הייתי כותבת גם...

אבל אני מחכה למחר!! (היום לחברה שלי יש יומולדת...יש חודשים כאלה שפתאום לכ-ו-ל-ם יש יומולדת, ויש חודשים שאין לאף אחד....) ...אז בינתיים רק
קטן...

$ מעיין $

New member
מזזזזזזזזזזזזזזזל טוווווווווווווווב

מזל טוסטטטטטט ..... בת כמה תהיי? אה ורעותתתתתת .... ברוכה הבאה לפורווווווווווווום :)
מעיין

למעלה