סקר. . .

Magma sXe

New member
סקר. . .

1)איזו טלנובלה אתם הכי אוהבים/ות? למה? 2) מי השחקן שאתם הכי אוהבים? למה? 3) כנ"ל לגבי שחקנית 4) מי הדמות הרעה שאתם הכי אוהבים? 5) מי הדמות הטובה שאתם הכי אוהבים? 6) איזה זוג אתם הכי אוהבים? 7) שחקן/ית משנה שאתם הכי אוהבים? 8) שחקן/ית שאתם שונאים? שאלת בונום: 9) אם הייתם יכולים לשחק בטלנובלה. באיזו טלנובלה הייתם בוחרים לשחק? איזו דמות?

$ מעיין $

New member
אז ככה ...

1) קצת קשה בין יאגו לבובה פראית.... אבל נלך על בובה.... מה ז"א למה?! ככה!! חח סתם ... זאת טלנובלה המשולבת עם הומור.. ובכלל , אני מתה על הטלנובלה הזאת! 2) פקונדו ארנה.... וכל מילה נוספת מיותרת! 3) נטליה אורייו ... למה? (ראה תשובה מספר 2) 4) מלינה מ-"יאגו" 5) לאורה מ- "יאגו" 6) "מילי ואיבו" 7) ויקטוריה מ-"בובה פראית" 8) אלדו מ- "יאגו" 9) (מה זה לא ברור?) בובה פראית, והייתי רוצה לשחק ת´תפקיד של מילי... הורס אותי איך שהיא מסובבת את כולם על האצבע הקטנה שלה! זה מה שניקרא "משרתת עם ביצים" ....
מעיין

Black Cat15

New member
תשובות ../images/Emo9.gif

1) אני בטי המכוערת. 2) חורחה אנריקה אבז´ו. 3) אנה מריה אורסקו. 4) מרסלה ולנסיה מ"בטי". 5) יאגו \ פביו. 6) בטי וארמנדו כמובן! 7) לורנה פאז - פטריסיה פרננדס. 8) אנחליקה ארגון (אישה במראה) 9) בטי המכוערת - פטריסיה פרננדס (לא עניתי על כל ה"למה" כי אין לי כוח... תסלחו לי...
)

נועוש 17

New member
טוב אז ככה:

אני אוהבת טלנובלה יאגו בגלל שהיא סידרה יפה מאוד וגם קטנקטנות. כמובןיאגו כי הוא חתיך. את בלן מקטנקטנות וגם את מורנה. הדמות הרעה היא מילנה מיאגו והלנה מקטנקטנות. את הזוג שאני מורנה ויאגו ובלן ומנואל. מורנה אני הכי אוהבת ואלדו אני הכי שונאת. אני הייתי בוחרת את הדמות מורנה והייתי מכבת ליד יאגו.

נטע4

New member
תגובה לסקר........

1.הטלנובלה שאני הכי אוהבת היא קטנטנות כי לדעתי זו הסדרה הכי יפה שיש ואני מתה עליה בנוסף אני רואה גם יאגו אבל קטנטנות יותר טובה לדעתי. 2.אני הכי אוהבת את פקונדו ארנה כי הוא שחקן מעולה עם עיניים מקסימות וגוף מדהים. 3.השחקנית שאני הכי אוהבת היא רומינה יאן כי לדעתי היא שחקנית מעולה. 4.האמת שאין לי דמות רעה שאני אוהבת. 5.הדמות של בלן מקטנטנות שהיא תמיד עוזרת לילדים במעון. 6.אני הכי אוהבת את בלן ומנואל מקטנטנות ועוד מעט הם גם יתחתנו בסדרה!!! (מקום שני אני אוהבת את יאגו ומורנה). 7.שחקנית המשנה שאני הכי אוהבת זו לאורה מיאגו. 8.הכי אני שונאת אבל הכי זה אלדו הוא הכי מעצבן שיש ואני שונאת שהוא מציק ליאגו החמוד שלא עושה לו כלום.

תגובה לסקר!!!

אני הכי אוהבת את הטלנובלה אני בטי המכוערת כי יש שחקנים טובים עלילה טובה ותמיד יש לי חיוך על הפנים אהה וזה סידרה ממש מצחיקה. השחקן שאני הכי אוהבת הוא:חורחרה אנריקה אבזה סתם לא יודעת שחקנית אהובה:אנה מריה אורוסקו וואו שחקנית פשוט פצצה ממש טובה. דמות רעה:הלנה כי היא כזאת פיחס!!! דמות טובה:בטי המכוערת כי היא כבר לא מכוערת וגם כיהיא ממש טובה וחכמה זוג אהוב:בטי וארמנדו שחקנית משנה או שחקן:אין שחקן שאני שונאת:הוגו אבל לפעמים אני היתי רוצה לשחק בטלנובלה אני בטי המכוערת פטריסה מצטערת שהכול על אני בטי המכוערת פשוט סידרה אחלה אהובה עלי!!!(חחחחחח)

Hurakano

New member
תשובות :

1) יאגו, כי לדעתי זאת אחלה טלנובלה אני נורא אוהב אותה, אבל גם בובה פראית טובה. 2) פקונדו אראנה. למה? זה כבר ידוע. 3) שחקנית.... נטליה אוריירו, חמודה ומוכשרת. 4) אפשר לאהוב דמות רעה ? אם מדברים על כישרון, אז פילאר מבובה פראית היא יותר ארסית מקוברה, פשוט רעה בצורה מושלמת. 5) סלסו- קורע בטירוף. 6) מילי ואיבו 7) לאורה מ"יאגו" 8) אחחחח.... אלדו. דורש כאפה. 9) אממ... בבובה פראית, ואת איבו.

תשובות לסקר

1. בובה פראית הטלנובלה הכי שווה שהייתה אי פעם 2. פקונדו ארנה החתיך 3. נטליה אוריירו המשגעת 4. מרתה מ"בובה פראית" 5. מילי כמובן... 6. מילי ואיבו המושלמים! 7. ויקטוריה מבובה פראית 8. מורנה המעצבנת 9. בובה פראית כאילו... דה!!!

אילונוש

New member
התשובות שלי!

1. אני אוהבת מאוד את הטלנובלה אני בטי המכוערת וקטנטנות. 2.פקונדו ארנה שחקן מצויין, אני אוהבת את ברקודה מקטנטנות הוא כזה מותק...ניקולס המכוער משחק ממש נחמד 3.נטלייה אוריירו טובה וגם לורנה פאס שמגלמת את פטריסיה!

Magma sXe

New member
והתשובות שלי. . .

1) הטלנובלה הכי טובה לדעתי היא צחוק הגורל (ד"א ראיתם את הפרק היום, איך עשו צחוק מגונזלו המסכן... איזה קטעים!!) "צחוק הגורל" או בשמה המקורי "אהבת כלב" היא טלנובלה חכמה, מצחיקה ומשעשעת. 2) חוליאן ארנגו!! ללא ספק. הוא כישרוני, חמוד וחתיך (בטלנובלה אחת הוא "כלב" רודף נשים בשנייה הוא הומו ...) 3)דנה גרסייה... היא פשוט מקסימה 4)קמילה בראנדו ומרסלה ולנסיה 5)סופיה סנטנה 6)אנטוניו בראנדו וסופיה סנטנה 7)חורחה אנריקה אבז´ו 8)אנה מריה אורסקו (איזה קול מעצבן!!) 9)טוב זה ברור. הייתי רוצה להיות סופיה סנטנה מ"צחוק הגורל". 10) שיר מטלנובלה שאני הכי אוהבת (אני יודעת שלא שאלתי את זה) Celo של ווילי קולון (בגירסה של דנה גרסייה).

והתשובה שלי...

1. בטי המכוערת . כי היא מצחיקה ונעימה. יש בה הכל. 2. מי שמשחק את אלדו ביאגו , את ג´וניור בפנינה שחורה.חושבת שהוא שחקן מדהים. נכון שלא סובלים ותו , אבל זה מה שהוא אמור לייצג. וזה אומר שהוא עושה את משחקו היטב. 3. השחקנית הטובה - אנדריאה דל בוקה. היא מדהימה. מצחיקה , חושנית כשצריך ויש לה משחק מעולה. 4. הדמות שאני אוהבת היא - בובה פראית. 5. בזוג שעושה לי את זה הם מילי ואיבו. כשהם מתנשקים - נצבט לי בבטן כזה. 6. שחקנית משנה שאני אוהבת - מי שמשחקת כרנטה בפנינה שחורה , היא משחקת גם כמרסדס ביאגו. שיחקה בזמנו בסדרה הישראלית "המוסד" כאשת הקשר. וכן שיחקה בעשירים ומפורסמים בתפקיד כפול. 8. שחקן שנוא עליי....? - משחקת את מורנה. לא אוהבת את המשחק המטופש שלה. היא ממש , אבל ממש לא מתאימה לשחק עם יאגו. 9. הייתי רוצה בבובה פראית. בתור אמו של איבו. הדמות נפלאה , לדעתי. סלחו לי שלא קראתי לשחקנים בשמותיהם באמיתיים. יותר קל לי ולכם לזהות את הדמויות. שיהיה לכולנו אחלה יום. אהובה

למעלה