סקר איזה שיר לדעתכם צריך לפתוח את ההופעה? לדעתי זה LETS GET IT STARTED. ומה דעתכם?
V v e g a New member 30/5/06 #1 סקר איזה שיר לדעתכם צריך לפתוח את ההופעה? לדעתי זה LETS GET IT STARTED. ומה דעתכם?
N NightAngel New member 30/5/06 #3 אפשר... ../images/Emo189.gif../images/Emo29.gif או pump it.... אבל דווקא ניראה לי שהם יפתחו בשיר: My Humps כי לא סתם פירסמו את ההופעה שלהם עם השיר הזה!
אפשר... ../images/Emo189.gif../images/Emo29.gif או pump it.... אבל דווקא ניראה לי שהם יפתחו בשיר: My Humps כי לא סתם פירסמו את ההופעה שלהם עם השיר הזה!
D DevilishSmile New member 31/5/06 #5 לדעתי.. עדיף להתחיל עם LGIS תחשבו מזה..ההופעה מתחילה..הבמה חשוכה ואז שומעים את פרגי אומרת leeets get it started in heeeeeere אז בום אורות הלהקה מתחילה לצאת מאחורי הקלעים ומתחיל כל הבלאגן והכיף זה אחלה שיר להתחיל איתו הופעה..
לדעתי.. עדיף להתחיל עם LGIS תחשבו מזה..ההופעה מתחילה..הבמה חשוכה ואז שומעים את פרגי אומרת leeets get it started in heeeeeere אז בום אורות הלהקה מתחילה לצאת מאחורי הקלעים ומתחיל כל הבלאגן והכיף זה אחלה שיר להתחיל איתו הופעה..
N NightAngel New member 31/5/06 #8 כן!../images/Emo189.gif../images/Emo29.gif אם ככה אז זה הולך להיות שווווווההההה!!!!!!!!!!!!!! אני רוצה שיהיה כבר שבת!!!!!!
כן!../images/Emo189.gif../images/Emo29.gif אם ככה אז זה הולך להיות שווווווההההה!!!!!!!!!!!!!! אני רוצה שיהיה כבר שבת!!!!!!
נ נתי מקורית New member 31/5/06 #9 צודקים!!! הם בטוח יתחילו עם LGIS זה כזה ברוררררררר אוףףףףף שיגיע כבר=] אני הולכת היום לקנות בגדים להופעה חעחע;]
צודקים!!! הם בטוח יתחילו עם LGIS זה כזה ברוררררררר אוףףףףף שיגיע כבר=] אני הולכת היום לקנות בגדים להופעה חעחע;]
L littletal9 New member 1/6/06 #10 יפה... האמת שזה מתאים כי לפני השיר הם עושים כזאת הקדמה (למי שראה את הDVD שלהם...) וזה מגניב כזה.... אבל פרגי לא עושה את ההתחלה של הסולו שלה
יפה... האמת שזה מתאים כי לפני השיר הם עושים כזאת הקדמה (למי שראה את הDVD שלהם...) וזה מגניב כזה.... אבל פרגי לא עושה את ההתחלה של הסולו שלה