סקר!

חרבביש

New member
סקר!

1. מה הדבר הכי חשוב שאתה חושב שאפשר לשנות במערכת החינוך? 2. מה הדבר המציאותי שאתה הכי מפחד ממנו? 3. אם היית יכול לעבור לחו"ל, איפה היית גר? 4. איזו מוזיקה (שמות של זמרים, להקות, יוצרים) אתה אוהב? 5. אתה מכיר את COWBOY MOUTH? 6. מפריע לך שהשאלון כתוב בלשון זכר? 7. מי הבנאדם הכי חשוב לך (חוץ מהורים, אחים וסבתותים)? 8. מה אתה רוצה לעשות כשתהיה גדול? 9. איפה הכי היית רוצה להיות בל"ג בעומר הבא? 10. אתה חושב שכדאי לי לשאול את ההורים שלי את השאלון הזה?

../images/Emo27.gifon we go!../images/Emo27.gif

1. מה הדבר הכי חשוב שאתה חושב שאפשר לשנות במערכת החינוך? העלאת רמת ההשכלה של המורים. 2. מה הדבר המציאותי שאתה הכי מפחד ממנו? אנשים חסרי תוכן ואינטיליגנציה. 3. אם היית יכול לעבור לחו"ל, איפה היית גר? דוּבאי. 4. איזו מוזיקה (שמות של זמרים, להקות, יוצרים) אתה אוהב? pink floyd, camel, soundgarden, audioslave, nirvana, green day. 5. אתה מכיר את COWBOY MOUTH? קאובוי הוּ?! 6. מפריע לך שהשאלון כתוב בלשון זכר? מזיז לי ת'*יצה
.
7. מי הבנאדם הכי חשוב לך (חוץ מהורים, אחים וסבתותים)? מורה הנהיגה שלי. 8. מה אתה רוצה לעשות כשתהיה גדול? להיות סאמואל ל. ג'קסון. 9. איפה הכי היית רוצה להיות בל"ג בעומר הבא? בתוך המדורה, באש. 10. אתה חושב שכדאי לי לשאול את ההורים שלי את השאלון הזה? כן, ותשאל גם אם הם עשו קקי היום.

אגוזי20

New member
ללא חוי בלאט

1. מה הדבר הכי חשוב שאתה חושב שאפשר לשנות במערכת החינוך? משמעת יותר גבוהה. זה יפתור בערך הכל... 2. מה הדבר המציאותי שאתה הכי מפחד ממנו? העתיד 3. אם היית יכול לעבור לחו"ל, איפה היית גר? איפשהו עם שדות ירוקים, הרים מושלגים ועמקים נרחבים 4. איזו מוזיקה (שמות של זמרים, להקות, יוצרים) אתה אוהב? אתםלאמכירים
5. אתה מכיר את COWBOY MOUTH? לא 6. מפריע לך שהשאלון כתוב בלשון זכר? לא 7. מי הבנאדם הכי חשוב לך (חוץ מהורים, אחים וסבתותים)? חברים 8. מה אתה רוצה לעשות כשתהיה גדול? משהו ולא כלום 9. איפה הכי היית רוצה להיות בל"ג בעומר הבא? עם חברים בעל האש ולא בצבא=\ 10. אתה חושב שכדאי לי לשאול את ההורים שלי את השאלון הזה? מה זה יעזור?;[

למעלה