סקר!

חרבביש

New member
סקר!

1. מה הדבר הכי חשוב שאתה חושב שאפשר לשנות במערכת החינוך? 2. מה הדבר המציאותי שאתה הכי מפחד ממנו? 3. אם היית יכול לעבור לחו"ל, איפה היית גר? 4. איזו מוזיקה (שמות של זמרים, להקות, יוצרים) אתה אוהב? 5. אתה מכיר את COWBOY MOUTH? 6. מפריע לך שהשאלון כתוב בלשון זכר? 7. מי הבנאדם הכי חשוב לך (חוץ מהורים, אחים וסבתותים)? 8. מה אתה רוצה לעשות כשתהיה גדול? 9. איפה הכי היית רוצה להיות בל"ג בעומר הבא? 10. אתה חושב שכדאי לי לשאול את ההורים שלי את השאלון הזה?

תשובות

1. שלא ירשו לבוחנות בבגרויות לנעול נעלי עקב 2. שאחת מהן תדרוך עליי 3. בית יהיה נחמד 4. האחרונים ששמעתי היו Arctic Monkeys 5. לא 6. לא 7. אתה 3> 8. דיאטה :p 9. בצד הנכון של השיפוד 10. אני אביך.

HuGo Hell

New member
את נהדרתתת../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo28.gif

Mooa-Numi

New member
רמי הויברגר שולט |קרמבו|

1. מה הדבר הכי חשוב שאתה חושב שאפשר לשנות במערכת החינוך? להשקיע בה יותר, להעלות את השכר והמעמד של המורים וכל מיני. כיתות קטנות, יותר תשומת לב לכל תלמיד.. יש רעיונות 2. מה הדבר המציאותי שאתה הכי מפחד ממנו? למות ולא להרדם בלילה לעולם 3. אם היית יכול לעבור לחו"ל, איפה היית גר? ניו-יורק 4. איזו מוזיקה (שמות של זמרים, להקות, יוצרים) אתה אוהב? מוזיקה מושקעת. ואין הרבה כזאת היום 5. אתה מכיר את COWBOY MOUTH? פה הקאובוי, לא, אבל זה מזכיר לי כמה אנשים שהייתי איתם.. 6. מפריע לך שהשאלון כתוב בלשון זכר? לא, אני רגילה שאומרים לי "ילד, בוא" 7. מי הבנאדם הכי חשוב לך (חוץ מהורים, אחים וסבתותים)? אתה 8. מה אתה רוצה לעשות כשתהיה גדול? פחות אומללה 9. איפה הכי היית רוצה להיות בל"ג בעומר הבא? שתוי. איכשהו זה לא קרה עדיין. אבל זה לא יקרה, אני כזאת ערכית 10. אתה חושב שכדאי לי לשאול את ההורים שלי את השאלון הזה? זה מה זה לא מעסיק אותי. עכשיו השיר שלנו, מה אני רואה פתאום

HuGo Hell

New member
כפארה עליי../images/Emo28.gif../images/Emo23.gif../images/Emo1.gif

זאת קסם, למי שלא הבין....
1. מה הדבר הכי חשוב שאתה חושב שאפשר לשנות במערכת החינוך? אני מתלבטת בין להרוג את כל המורים לבין להרוג את כל התלמידים
2. מה הדבר המציאותי שאתה הכי מפחד ממנו? שגנב או משהו בסגנון יציץ לי מהחלון באמצע הלילה ואני אראה את הפרצוף שלו שם. זה מפחיד
3. אם היית יכול לעבור לחו"ל, איפה היית גר? אנגליה
4. איזו מוזיקה (שמות של זמרים, להקות, יוצרים) אתה אוהב? רוק ישראלי
ורוק בכללי
5. אתה מכיר את COWBOY MOUTH? לא
6. מפריע לך שהשאלון כתוב בלשון זכר?אמממ לא
7. מי הבנאדם הכי חשוב לך (חוץ מהורים, אחים וסבתותים)? נוי. 8. מה אתה רוצה לעשות כשתהיה גדול? איש מחשבים
9. איפה הכי היית רוצה להיות בל"ג בעומר הבא? איפה שהייתי בלג בעומר האחרון
10. אתה חושב שכדאי לי לשאול את ההורים שלי את השאלון הזה? אמממ לך על זה

למעלה