סקר

Fudghe_boy

New member
סקר

אם אפשר לקרוא לזה ככה.. בקיצור השאלה שלי היא האם יש לכם שיר שמזכיר לכם תקופת שהות בחו"ל ? או בכלל תקופת ילדות כלשהי ואחרי שאתם שומעים אותו אתם רוצים לחזור אליה?

Metal_F

New member
......

Metallica - Wherever I may roam מזכירה לי תקופה ממש יפה בחיים שלי, לפני כשנתיים לערך... קצת יותר. כל פעם שאני שומעת את השיר הזה, משום מה ישר כל הרגשות הישנים עולים לי ומעבירים בי נוסטלגיות חמוצות-מתוקות. מה שמוזר זה שזה לא היה שיר מייצג של אותה תקופה, סתם שיר שמאד מאד אהבתי. אבל אז בחיים לא חשבתי שיש לו כזאת השפעה... Green Day - Time Of Your Life תגידו לי אתם מתי זה היה להיט שכזה באמטיוי, אז. השיר הזה תמיד מזכיר לי את כל התמימות וה*יופי* של אותה תקופה (כיתה ז´) נראה לי כשהכל היה פשוט ווצלול כזה. השיר הזה תמיד מתנגן באוזניים שלי כמאין ביקורת או תגובה לכל אותה תקופה... עזבו, מסובך. אני עייפה.

Fudghe_boy

New member
נחמד

זה היה בשנת 97-98 אם אני לא טועה השיר שהכי מזכיר לי תקופה בחיים שלי זה Jeremy של Pearl jam כי זה מזכיר לי את הילדות במרילנד וזה דיי נחמד לשמוע ולהיזכר בזה

וואלה גם אני הייתי אז בכיתה ז´

וגם לי השיר הזה מזכיר משהו... שירים שמזכירים לי תקופה בחיים הם what´s my age again ו-all the small things של בלינק 182

zoe1111

New member
pearl jam -black /alive

בסה"כ שהות של שמונה ימים בלונדון עם חברה שלי, אבל השירים האלה היו תקועים לנו כל הזמן במוח :) אגב, זה גם היה ב97 כנראה, כשהייתי ילדה בכיתה יא.. :) יש מלא שירים שמזכירים לי כל מיני תקופות ואנשים..

chinchila

New member
finger eleven - first time

מזכיר לי את התקופה היפה בונקובר קנדה... יוני-אוגוסט... העיר הכי יפה ומגניבה שיש. וגם JIMMY EAT WORLD

Fudghe_boy

New member
איזה שיר של J.E.W ?

גם אני דיי אוהב אותם הקליפ החדש שלהם The middle נחמד

theAMP

New member
שאלה...

ראשי התיבות שלהם זה בכוונה? הם מברוקלין או משהו?

Fudghe_boy

New member
לא ../images/Emo3.gif

זה בסך הכל קיצור של Jimmy eat world הם מאריזונה דרום מערב אמריקה

chinchila

New member
cautioners-j.e.w

שיר יפה שקט ומאוד מיוחד ומרגש... אגב יצא הדיסק שלהם כבר פה?

badphish

New member
dispatch- the general

כי כל הזמן שמענו אותו במחנה קיץ בארצות הברית וגם בשלב כלשהו מישהו ניגן(שתי אנשים) ניגנו אותו במפוע כישרונות(ניגנו גם די טוב אני חייב להוסיף)

holywood

New member
megadeth

כשהייתי בפראג וצ´כיה כל הזמן הקשבתי לדיסק האחרון שלהם.

Mrs.jones

New member
radiohead-karma police

מזכיר לי משהו שהיה לא מזמן-כשהייתי בפולין עם המשלחת. בדיוק קניתי את הדיסק ולא הפסקתי לשמוע את השיר...

November rain

New member
זה מזכיר לי...

כשאני הייתי בפולין בזמנו זה היה האנפלאגד של נירוונה... וזה חלק מהזיכרון שלי משם... לכו תבינו...

Nanook

New member
הממ

SPYRO GYRA הדיסק שלהם - אבל זה בכלל פיוז´ן אבל גם הדיסק STIRCTLY COMMERCIAL של פרנק זאפה ובמיוחד השירים שם: MUFFIN MAN VALLEY GIRL DANCIN FOOL

Nanook

New member
שכחתי

לכתוה מה זה מזכיר לי זה בעצם הילדות - המוזיקה הראשונה ששמעתי שאהבתי, בלי להבין מה אני שומע. בעצם אני חושב זה 2 דיסקים היחידים שאני זוכר מתקפות הילדות.

למעלה