דעתו השתנתה כי הוא לא הצליח כל מה שהוא רצה זה להפוך את היהודים לחלק מהעם הנוצרי באירופה
י יאקי קקי New member 20/4/06 #25 דעתו השתנתה כי הוא לא הצליח כל מה שהוא רצה זה להפוך את היהודים לחלק מהעם הנוצרי באירופה
M m a t k a l i s t New member 20/4/06 #26 דעתו השתנתה כי הוא הבין שהבעיה היא עמוקה יותר, שאנטישמיות הוא גזענות ולא שנאת דת.
י יאקי קקי New member 20/4/06 #27 בסדר אבל הוא לא רצה להקים את המדינה בגלל אהבת היהדות או אהבת הארץ...
י יאקי קקי New member 20/4/06 #31 זה לא כמו שלימדו אותי בבית הספר בבית ספר אומרים שהרצל קם ורצה להקים מדינה עצוב שלא מספרים שהוא תכנן קודם לעשות התנצרות המונית למען האפיפיור
זה לא כמו שלימדו אותי בבית הספר בבית ספר אומרים שהרצל קם ורצה להקים מדינה עצוב שלא מספרים שהוא תכנן קודם לעשות התנצרות המונית למען האפיפיור
י יאקי קקי New member 20/4/06 #37 יש לי ויכוח עם זה שהוא רצה להפוך את היהודים לנוצרים וגם שלא לא קרה הוא ניסה ליצור פה יהודים חדשים
M m a t k a l i s t New member 20/4/06 #39 זה לא קרה? הוא ויתר הרי. הוא ניסה ליצור יהדות שונה מזו החרדית, נכון, אלו הם היו הציונים, שחלק נכבד מהם הם חובשי כיפה. כך שלטעון שציונות נוגדת את היהדות, בעצם מבטל את קיומם של הרבה דתיים ציוניים
זה לא קרה? הוא ויתר הרי. הוא ניסה ליצור יהדות שונה מזו החרדית, נכון, אלו הם היו הציונים, שחלק נכבד מהם הם חובשי כיפה. כך שלטעון שציונות נוגדת את היהדות, בעצם מבטל את קיומם של הרבה דתיים ציוניים
י יאקי קקי New member 20/4/06 #40 למה לבטל את היהדות החרדית? הוא ויתר ? גם היטלר רצה לחסל את כל העם היהודי אבל הוא ויתר וחיסל רק 6 מליון
למה לבטל את היהדות החרדית? הוא ויתר ? גם היטלר רצה לחסל את כל העם היהודי אבל הוא ויתר וחיסל רק 6 מליון
M m a t k a l i s t New member 20/4/06 #41 אתה רוצה התייחסות שלי? תכתוב את ההודעה מחדש בלי השוואות לנאצים ולשואה. טיפש.
י יאקי קקי New member 20/4/06 #42 טוב קבל הודעה חדשה ../images/Emo3.gif למה לדעתך צריך לוותר על הזרם החרדי? למה הרצל עשה זאת?
M m a t k a l i s t New member 20/4/06 #46 הוא לא רצה לוותר על הזרם החרדי הוא רצה להקים בישראל יהדות, שחוץ מלקרוא תורה היא גם מפתחת את האדמה, לומדת בלימודים גבוהים וכן הלאה...
הוא לא רצה לוותר על הזרם החרדי הוא רצה להקים בישראל יהדות, שחוץ מלקרוא תורה היא גם מפתחת את האדמה, לומדת בלימודים גבוהים וכן הלאה...
א אדום בבלונד New member 21/4/06 #54 בוא נגיד את זה ככה, הוא לא רצה לבטל את היהדות, הוא רצה לחדש ולשנות אותה (דבר שגם קרה בעבר כמה פעמים). הוא לא רצה מדינה אירופאית. למעשה הוא רצה די ההפך מזה.
בוא נגיד את זה ככה, הוא לא רצה לבטל את היהדות, הוא רצה לחדש ולשנות אותה (דבר שגם קרה בעבר כמה פעמים). הוא לא רצה מדינה אירופאית. למעשה הוא רצה די ההפך מזה.
א אולי בכל זאת סאליי New member 20/4/06 #23 אני לא ציונית לא אוהבת דבר בציונות ואני מניחה שלא מאותן סיבות שלך.. איפה הציונית סותרת את הדת?.. סתם מעניין אותי לדעת
אני לא ציונית לא אוהבת דבר בציונות ואני מניחה שלא מאותן סיבות שלך.. איפה הציונית סותרת את הדת?.. סתם מעניין אותי לדעת
י יאקי קקי New member 20/4/06 #24 שגזרו ליהודים פיאות שעלו לארץ זה כבר מראה שהציונות ניסתה לבנות את ה"יהודי החדש" ולא נתנה ליהודים המאמינים להאמין
שגזרו ליהודים פיאות שעלו לארץ זה כבר מראה שהציונות ניסתה לבנות את ה"יהודי החדש" ולא נתנה ליהודים המאמינים להאמין
M m a t k a l i s t New member 20/4/06 #32 בהחלט האנטישמיות קמה בשם הנצרות: "היהודים רצחו את ישו", אז הנצרות היא אנטישמית?