סקר..

Remedes

New member
סקר..

חברים.. קצת לפני שאני יוצא ומשאיר אתכם כאן לסוגיות חשובות בנוגע לפרק שהיה היום.. (שלא כמו דורון אני חושב שהוא בטופ 3 הפרקים הטובים של הסדרה.. ואני לא ממש חושב שזו דעה חובבנית) רציתי לבצע סקר קטנטן.. לכל אחת מהדמויות בסדרה יש ג'סטה שמלווה אותה.. מין תנועה או דיבור או משהו בשפת הגוף שמייחד אותם.. רציתי לשאול.. איזה ג'סטה של איזה דמות הכי אהובה עליכם? אני אתחיל.. הג'סטה הכי אהובה עליי זה גסטה שליווה את דוסון במשך כל העונות.. ה - OK שהוא אומר עם המבט המופתע משהו על פניו.. למשל כמישהו אומר לו שהוא לא רוצה לדבר על זה.. אז דוסון מגיב ב " OK " הכל כך אופייני לו... זאת הג'סטה שהכי אהובה עליי.. מחכה בקוצר רוח לשמוע את שלכם..

doron g3

New member
לא אמרתי שהוא לא בטופ 3

אמרתי שהוא לא הכי טוב. וזה חייב חייב להיות הקימוט הקטן והמקסים בפנים, שג'ואי עושה. למשל בפרק היום, כשג'ן שואלת למה היא שונאת אותה.

drunky

New member
מ...

קודם אני ארענן לאנשים קצת את הזיכרון למקרה שלא עולה להם כלום לראש.. -ג'ואי מסיתה את שערה מאחורי האוזן... -ג'ן מניחה זרועותיה במתניים וזזה מצד לצד בחוסר סבלנות (כאשר היא מסבירה משהו כמו שהיה היום כשהיא הייתה צריכה לענות האם דוסון הוא הבינאדם שהיא הכי נשמכת אליו) -פייסי- לפייסי תמיד יש את הקטע של "בואי נשכח מהכל ונשיך ללכת" כאשר הוא אוחז באותה בחורה ומראה לה את הדרך קדימה. - גראמס - כיווץ השפתיים למינימום... (חחח) וזהו... זה מה שעולה לי לראש.... --לטעמי הסתת השיער של ג'ואי מאחורי האוזן תמיד שובה אותי (גם חצי החיוך שהיא עושה...)

למעלה