סקר

mamoshit 19

New member
סקר

למה אתם רוצים להיות דוגמנים? מה זה יתן לכם חוץ מכסף?

Gal Nissan

New member
פרסום , תהילה , זוהר

רגע שאת מפורסמת ומוכרת השמיים הם הגבול....את מתקבלת לתפקידים בלי אודישן , עושה ימבה כסף , מעריצים אותך....כמו שצריך

netigrini

New member
יאוו אין לך מושג כמה שאת טועה...!

זה נשמע ממש כייף... אבל זה לא.... אני מכירה את אינס מ"הדוגמניות" הראשון ודיברתי איתה על זה.... היא הייתה בצילומים 8 שעות בחדר מטר על מטר ובקושי קיבלה על זה כסף... ברור שיש הרבה שהיו רוצות ליהיות במקומה... והיא, שלא הכי מפורסמת אמרה לי שהיא לא יכלה ללכת ברחוב בלי שיעצרו אותה ויגידו לה משהו ועם כמה שבהתחלה זה היה כיף אז זה כבר מעצבן... כל פעם שהיא הולכת למסעדה אין אחד שלא מסתכל לה על הצלחת ועל מה היא אוכלת... זה לא כזה זוהר כמו שזה נראה...!! זה עבודה קשה ואי אפשר להתפרנס מזה כי את אף פעם לא יכולה לדעת מתי יהיו לך עוד צילומים ועוד אודישנים... אז רק שתיהי בטוחה שזה לא באמת כמו שזה נראה...

topagency2

New member
אומרים שהסיכוי להיות דוגמנית על

הוא אחוז אחד בלבד! כך ש99 אחוז מהדוגמניות לא יכולות לבנות על התחום הזה כעבודתן היחידה נכון שזה לא לגמרי צודק אבל אני מעריך שלפחות 70 אחוז מהדוגמניות בארץ עובדות בעבודות נוספות והדוגמנות זו השלמת הכנסה. אני חושב שכולם רוצים להיות דוגמניות ודוגמני על ולזה הם שואפים. לתהילה לכסף לפרסום לקטלוגים והצילומים שלא נגמרים. זו השאיפה של כולם אבל למרבה הצער זו לא המציאות.

Gal Nissan

New member
תיראי ...

אני עברתי כמה וכמה צילומים בחיים שלי ומצד אחד זו חוויה כל הקטע של האיפור , שיער , בגדים אבל מצד שני זה מאוד מאוד קשה לא אמרתי שלא למשל היה יום שהייתי בצילומים למעצבת מ 8 וחצי בבוקר עד 7 בערב ולא הייתה לי הפסקה . זה היה מהאיפור , לחדר להצטלם , בחזרה לאיפור , ובחזרה לחדר ... אבל אני עדין חושבת שזו חוויה עם כל הקשיים...וכמו שכולנו יודעים שעולם הזוהר לא באמת זוהר כמו שהוא ניראה ולכן אף פעם לא צריך לקחת את הדוגמנות כעבודה אלא כתחביב...הנה קחי לדוגמא את דודי בלסר...הבנאדם הורס, דוגמן מצליח , תלוי על שלטים ברחבי הארץ אבל יש לו שכל הוא ידע שכמו כל בנאדם הוא מתבגר , או יש סיכוי שישאר בלי עבודה ולכן לא הפסיק ללמוד והנה היום הוא בעל מקצוע ומקצוע מכובד ביותר יש לומר....

GR8 G I R L

New member
כל מקצוע שהבן אדם אוהב

הוא יהנה לעבוד בו! את שאת דוגמנית ואוהבת את זה.. ורוצה לעבוד רק בזה אז את נהנית בעבודה! ויכולה לעבוד כל היום ולא לשים לב איך הזמן עף! גם אני ביום צילומים לא משנה איפה נאי מאפרת.. אפילו באמצע הרחוב.. וזה קשה מאדד!!! וזה לסחוב מזוודות איפור כבדות רצח מלוקיישן ללוקיישן.. זה סיוט!!! אבל זה הכי כייף בעולם ברגע שאת מתה על העבודה שלך!!!

Punkitty

New member
למה?

וואלה, אף פעם לא חשבתי על זה. אבל אני פשוט חושבת שכרגע דוגמנות זה מקצוע מאוד מבוקש, ועושה רושם על הרבה אנשים שהוא לא מצריך הרבה השקעה, כי באמת, חוץ מאולי לשמור על כושר ומשקל, אם יש לך את הנתונים של גובה ויופי (או מה שהשוק צורך), מה עוד צריך לעשות? יש כאלה שמרוויחים מליונים מקמפיינים, ובעיקרון זה מה שכל כך מושך אנשים. הקטע של לא לעשות כלום ולהצליח, זה פשוט חלום של כל אחד. אבל מהצד השני כמו שכתבו למעלה, זה נראה קל כל הזוהר אבל זה יכול להיות מתיש, ולא מספיק הכנסה, וכאלה וכאלה. אבל אנשים לא רואים את עולם הזוהר ככה, בקיצור, אם אתה לא מגיע למעמד של דוגמן או דוגמנית על, חבל לבזבז זמן ולהשאר בעולם הדוגמנות. אני אומרת לעשות ניסיון, אבל אם לא הולך ללכת למצוא הכנסה אחרת. כי לא נשארים צעירים לנצח, וחבל לבזבז את החיים בציפיה לקמפיין כזה או אחר,או שאיזה סוכן יגלה אותך ותהיה הצלחה מגה סטארית כמו בר רפאלי. וואו, יצאה לי מגילה.

original jess

New member
נימ.אם כבר...

אני לא רוצה להיות דוגמנית. למה אני בפורום
כי הוא מעניין אותי ואני אוהבת את הנושא... אם הייתי רוצה להיות דוגמנית זה היה בשבילי, כדי שאני ארגיש שמיציתי את עצמי וכאלה

owneill

New member
בעיקר...

להגשים את עצמי, כשאני מול מצלמה לא רק שהאני האמיתי יוצא, אלא גם אני יכולה להיות כל דמות שרק ארצה. לגרום למשפחה שלי להתגאות ולהצליח, פותח המון דלתות וזו חוויה של פעם בחיים, תחושה מחמיאה בעיקר... להיות מרכז העניינים, לקבל ביקורות ופידבקים להתבגר

original jess

New member
נראה לך../images/Emo35.gif

זאת ג'סיקה אלבה...זאת אני
|מצא את ההבדלים...חחחחחחח
)

mamoshit 19

New member
גם אני לא רוצה להיות דוגמנית ואני

בפורום.. סתם כי יש פה אנשים נחמדים
ודוגמנות זה באמת נושא מעניין.. אם פעם היתי רוצה להיות דוגמנית זה היה רק בשביל הכסף ובשביל שיהיו בשבילי תמונות שאני אהיה זקנה ואני אוכל להיזכר בימים הטובים שלא היו לי קמטים

topagency2

New member
כיף לדעת שאתם אוהבות את הפורום

וחושבות שאנשים פה נחמדים גם אנחנו שמחים שהצטרפתם ומקווים לראותכם פה עוד הרבה זמן.

למעלה