סקר..

D e A d sOuL

New member
סקר..

1.בני כמה אתם? 2. כמה זמן אתם בחו"ל? ואיפה? 3. אתם מרגישים שהתאקלמתם כבר? ז"א מרגישים בבית? ואיך היה בהתחלה? 4.תחזרו לישראל מתישהו??[לעשות צבא,לגור שם וכו'..] 5.מה אתם עושים בימי שבת? אני יענה.. 1. 17 2. שנה וחצי..בהוגריה 3.בהתחלה היה ממש אסון.שנאתי את המקום! אבל אחרי החצי שנה הראשונה התחלתי לחבב את המקום דווקא 4.כן,לעשות צבא.. 5.לפעמים אצל חברות לפעמים סתם עם המשפחה..

daphnadk

New member
..

1. 14 וחצי 2. חצי שנה בערך,מילנו 3.לא לא ולא (לא היתאקלמתי ולא מרגישה בבית) 4.סוף שנה אני חוזרת לארץ (למרות שאני יחיה לבד) 5.לבד - או משפחה .....

shusha17

New member
עונה

.בני כמה אתם? 16 וחצי 2. כמה זמן אתם בחו"ל? ואיפה? שנתיים וחצי באיטליה 3. אתם מרגישים שהתאקלמתם כבר? ז"א מרגישים בבית? ואיך היה בהתחלה? לא מרגישה בבית.. אבל יותר טוב מההתחלה 4.תחזרו לישראל מתישהו??[לעשות צבא,לגור שם וכו'..] עוד שנה וחצי 5.מה אתם עושים בימי שבת? יוצאת פעם בשבועיים בערך עם חברים.

lol lypop

New member
ok

1.בני כמה אתם? 16 2. כמה זמן אתם בחו"ל? ואיפה? 7 in total- 5 in franc, 3 in canada 3. אתם מרגישים שהתאקלמתם כבר? ז"א מרגישים בבית? ואיך היה בהתחלה?yes, and it was ok...took me a while to totoaly fit in but eh 4.תחזרו לישראל מתישהו??[לעשות צבא,לגור שם וכו'..] no 5.מה אתם עושים בימי שבת?hw and volunteer and go out

SwEEtLiKeSuGaR

New member
עונה..

1.בני כמה אתם?14 2. כמה זמן אתם בחו"ל? ואיפה?שנתיים+ בסידני,אוסטרליה. 3. אתם מרגישים שהתאקלמתם כבר?כן..כי הכרתי הרבה חברים. וטוב לי פה. ז"א מרגישים בבית?כן ואיך היה בהתחלה? היה בסדר אבל זה השתפר בהרבה!! 4.תחזרו לישראל מתישהו??[לעשות צבא,לגור שם וכו'..] לעשות צבא אני לא אחזור ולגור שם גם לא.. רק אם ההורים יחליטו שהם רוצים לעבור אבל לא נראה לי.. 5.מה אתם עושים בימי שבת?נפגשת עם החברים,או יוצאת איתם לאנשהו..

NY643

New member
...

1. 17 2. hodshaim be NY 3. ken ki yesh po a lot of israelimmmm 4. le bikurim lifamim 5. im amishpaha aruhat shabat, ve aharkah im haverim (israelim)

B a Z u K a

New member
איזה איסול אתה?

ESOL אם לא הבנת

NY643

New member
איסול? את מתכוונת ל-ESL??

שמו אותי ברמה התשיעית (הכי גבוהה) כי דיברתי עם האחראית על השפות כמעט שוטף הלכתי לרמה 9 הם לומדים שם סיפורים של שייקספיר וטחנו אותי בשיעורי בית הלכתי לקאונסלר שלי אמרתי לה "i'm sorry but it too difficult to me i just came from israel and this level is too much for me, ihave only basic english" וזהו הורידו אותי לרמה השישית...

גם אני עונה..

1.בני כמה אתם? כמעט 16 2. כמה זמן אתם בחו"ל? ואיפה? שנה ושישה חודשים בקנדה 3. אתם מרגישים שהתאקלמתם כבר? ז"א מרגישים בבית? ואיך היה בהתחלה? אני לעולם לא אתאקלם... ישראל תמיד תהיה הבית שלי.. היה לי קל בהתחלה.. אבל, כרגע קשה לי...
4.תחזרו לישראל מתישהו??[לעשות צבא,לגור שם וכו'..] אני מקווה 5.מה אתם עושים בימי שבת? שיעורים

מחלולית

New member
עונה נה נה

1.בני כמה אתם? - רבע ל15 2. כמה זמן אתם בחו"ל? ואיפה? שבע חודשים, ניו יורק 3. אתם מרגישים שהתאקלמתם כבר? ז"א מרגישים בבית? ואיך היה בהתחלה? ממ כן דיי.... אבל עדיין ישראל זה הבית
4.תחזרו לישראל מתישהו??[לעשות צבא,לגור שם וכו'..] עוד שנתיים וחצי, לתמיד 5.מה אתם עושים בימי שבת? בבית... ובערב אני יוצאת לפעמים

עונההה

1.בני כמה אתם?15 וחצי 2. כמה זמן אתם בחו"ל? ואיפה? אני לא בחו"ל אבל אני עוברת עוד מס' חודשים. 3. אתם מרגישים שהתאקלמתם כבר? ז"א מרגישים בבית? ואיך היה בהתחלה? אני מקוההה נורא שאני אתאקלם,למרות שלא נראה לי. זה יהיה קשההה 4.תחזרו לישראל מתישהו??[לעשות צבא,לגור שם וכו'..] ברור! אני יחזור ויגור פה כל החייםםם 5.מה אתם עושים בימי שבת?-

B a Z u K a

New member
עונה../images/Emo215.gif(קרמבו../images/Emo7.gif)

1.בני כמה אתם? 15 2. כמה זמן אתם בחו"ל? ואיפה? שנתיים במיאמי 3. אתם מרגישים שהתאקלמתם כבר? ז"א מרגישים בבית? ואיך היה בהתחלה? נראה לי שהתאקלמתי..אבל זה יותר טוב מההתחלה זה בטוח (ההתחלה הייתה ניו-יורק כל מקרה:p) 4.תחזרו לישראל מתישהו??[לעשות צבא,לגור שם וכו'..]רק לביקורים 5.מה אתם עושים בימי שבת? אני עובדת בסופי שבוע בחנות בגדים של פליי בוי (לא להיתלהב זה רק בגדים!
)

NY643

New member
חחחחחחחח פלייבוי?!

דברי איתם אולי יקחו אותי לככב באיזה סרט? :D

eynav16

New member
עונה

1.בני כמה אתם?16 2. כמה זמן אתם בחו"ל? ואיפה?בברזיל אמ... חצי שנה 3. אתם מרגישים שהתאקלמתם כבר? ז"א מרגישים בבית? ואיך היה בהתחלה?לא יודעת לענות על זה..כן ולא.. 4.תחזרו לישראל מתישהו??[לעשות צבא,לגור שם וכו'..]ברור! 5.מה אתם עושים בימי שבת?עם ההורים בעיקר... כניראה שעוד לא התאקלמתי...כן אבל יש בעיה של קשר של שפה..

למעלה