סקר

ady18

Well-known member
סקר

מה התוספת הכי מועדפת בפיצה שלכם? אצלי פטריות,זיתים ירוקים

../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif עם ../images/Emo190.gif../images/Emo190.gif../images/Emo190.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif

מיכל63

New member
תתעלמי יעלי...כך אני עושה...../images/Emo152.gif

אולי יש כאלו שאוהבים לענות על סקרים למה להתרגז? את ואני לא נענה... מעניין למה היא לא שאלה במסעדה המזרחית איך הכינו את הרוטב לאורז... היתה אומרת שהיא הבת של מינה צמח...

כמה רוע...!

למה,למה להיות כ"כ רעים? מה יש,ממרומי גילך כבר לא נאה לך להתייחס לצעירים? כ"כ מעט אוהבים אותך ולכן קשה לך לאהוב? איזו סבתא קצרת רוח תהיי? אגב,אני אחת מהקבועות בפורום ורק שיניתי ניק באופן חד פעמי...!

בבדאי שחנית, מי כמוה יודע ששה לאהוב

כשלא אוהבים אותך קל לזהות סגנון של מחרחרת מריבות

limim

New member
למה להיות רעות?../images/Emo12.gifוהנה התשובות שלי:

אם זו פיצה קנויה (אבוי, אני מתגעגעת ל"דומינוס" ול"פיצה האט"
) אז בייקון, רחמנא ליצלן. אם זו פיצה תוצרת בית - טונה כמובן, והרבה..

מדי פעם זה חביב, אבל למה כל יום את

שואלת את השאלות האלה? מצטערת, אניי אישית לא מבינה מה זה נותן לך....

ady18

Well-known member
סתם חשבתי

שזה יהיה רעיון נחמד סקרים לראות מה דעתם של אנשים... ולא חשבתי שזה יגרור וויכוחים וכאלה:(

ady18

Well-known member
ועוד הסבר

אני צעירה והשאלות שלי נועדו בסקרים ללמוד לקבל טייפים אפילו מתשובה קצרה וזה מלמד אותי אבל לא מעונינים שיהיה לכם חיים טובים

ל-למה למה 2 אני רוצה להגיד משהו...

מיכל 63 מאוד נחמדה, אני אוהבת אותה. לא יודעת מה איתך ולמה את לא, אבל בעיני היא מקסימה, ידידותית ותורמת הרבה לפורום. ות'אמת הסקרים של ady18 קצת נמאסו, כל הזמן סקר, זה באמת מתאים לגילה אבל אנחנו כאן קצת יותר גדולים ומבוגרים ובגילנו אנו |קשישים
| אין סבלנות לכל השאלות האלה. ות'כלס נגד ady18 אין לנו שום דבר אישי, להיפך אנחנו משפחה די חמה ומגובשת
זאת היתה רק דעתי, והכל ברוח טובה
ובידידות

מיכל63

New member
תודה רבה רבה על המחמאה,עשית לי את

השנה
ואני מתכוונת למחמאה שאני רעה... כל החיים אני מנסה להיות רעה, אף פעם לא הלך לי, אז סוף סוף הצלחתי? פעם ראשונה בחיים שלי שאומרים לי שאני רעה תודה מכל ה-
מי שלא תהיי,שימחת אותי מאוד מאוד מאוד

למעלה