סקר

haddas

New member
סקר

אז ככה... היום בעיתון, שאלו ח"כים ואנשי צבא, האם כדאי לסרב לארה"ב, או לבצע את מה שבקשה. אז החלטתי, להעלות את השאלה הזו לדיון. האם ארה"ב, יכולה לקבוע לנו מה נעשה? הדס

Kgt1

New member
אין פה צורך בסקר. ארה"ב לא צודקת

אבל לנו אין ברירה מעשית... שרון לא יוכל להחיק בלחץ זמן רב.

haddas

New member
ברור שלא....

אז ככה....תנו לי להבין רגע.... אם נסרב לארה"ב, מה היא תעשה? אני צריכה תשובה לשאלה הזו, כדי להבין את התמונה הכוללת. אבל אם נבצע את מה שהיא מבקשת, אנחנו רק נמשיך לספוג את האבידות, בלי להגיב. נכון? הדס שמנסה לראות את התמונה הכוללת

דעתי...

ארה"ב יכולה להגיד לנו מה לעשות, אנחנו לא חייבים להסכים. מעניין אם ארה"ב הייתה מבקשת את אותו הדבר אם היא הייתה מדינה קטנה שמוקפת בהמון אויבים, ובכל יום היו מבצעים בה פיגועים המוניים שגורמים להרג רב.

haddas

New member
ברור שהיא לא הייתה...

כמו שאמרתי... הם לא יכולים לדעת מה עובר עלינו בחיי היום-יום. אירועי הטרור שהיו שם, נתנו להם טעימה, ממה שאנחנו עוברים פה יום-יום. לדעתי, ארה"ב צריכה להפסיק לקבוע לנו!! הדס

אריאל1

New member
בואי רק נגיד

ש שרון היה יכול לומר לנשיא בוש לאחר הפיגוע במגדלי התאומים ש: א. הכל ניתן לפתירה בדרכי שלום. ב. מלחמה זה רע. אם תפיל את הטאליבן מי יודע מי יכנס במקום. ג. תן שטחים תמורת שלום. תעשו לי טובה אני קורא לארה"ב צבועים מכיוון שכל עוד זה לא פוגע בם זה לא מפריע להם!

למעלה