סקר:

סקר:

שאלו(ן)ם
יש לי עבודה מוזרה באנגלית... על שוקולד
אשמח אם תענו לי עליו
שם: שם באנגלית: שוקולד שאתם הכי הרבה אוכלים.קונים: מאיפה אתם קונים?: כמה זה עולה לכם?: זה שוקולד יקר לפי דתכם?!: מה אתם אוהבים בו?: מה אתם חושבים על שוקולד מריר: אתם חושבים שהשם מתאים לו?: איך הייתם קוראים לשוקולד הזה בשם אחר?!(שיתאים לו יותר): נגיד עכשיו יוצא שוקולד חדש, איך הייתם קוראים לו?! ((באנגלית כמובאן))): מה הכי חשוב בשוקולד לדעתכם?! ((טעם,קלוריות,ודו'...))) תודה רבה רבה רבה רבה !!! -קרן-

dirty fairy

New member
עונה ../images/Emo9.gif

שם: נופר שם באנגלית: Nofar שוקולד שאתם הכי הרבה אוכלים.קונים: אוראו מאיפה אתם קונים?: אמא שלי קונה כמה זה עולה לכם?: אין לי מושג זה שוקולד יקר לפי דתכם?!: כנראה כי הוא מחול מה אתם אוהבים בו?: את הטעימוּת מה אתם חושבים על שוקולד מריר: שהוא מריר אתם חושבים שהשם מתאים לו?: כן איך הייתם קוראים לשוקולד הזה בשם אחר?!(שיתאים לו יותר): מר נגיד עכשיו יוצא שוקולד חדש, איך הייתם קוראים לו?! ((באנגלית כמובאן))): Boochikata מה הכי חשוב בשוקולד לדעתכם?! ((טעם,קלוריות,ודו'...))) צבע

z u z i

New member
עונה ../images/Emo23.gif

שם: זואי שם באנגלית: Zoe שוקולד שאתם הכי הרבה אוכלים.קונים: פרה, אני חושבת...
מאיפה אתם קונים?: מהסופר בקיבוץ כמה זה עולה לכם?: לא יודעת אמא שלי קונה זה שוקולד יקר לפי דתכם?!: כנ"ל מה אתם אוהבים בו?: הטעם.. מה אתם חושבים על שוקולד מריר: בעעע אתם חושבים שהשם מתאים לו?: אממ כן?... איך הייתם קוראים לשוקולד הזה בשם אחר?!(שיתאים לו יותר): לא יודעת נגיד עכשיו יוצא שוקולד חדש, איך הייתם קוראים לו?! ((באנגלית כמובאן))): zuzi choclate (על שמי כמובן) מה הכי חשוב בשוקולד לדעתכם?! ((טעם,קלוריות,ודו'...))) טעם!

עונה../images/Emo113.gif

שם: ענבל
שם באנגלית: Inbal שוקולד שאתם הכי הרבה אוכלים.קונים: אממ נוטלה ופרה:] מאיפה אתם קונים?: ממגה
כמה זה עולה לכם?: אין לי מושג
ההורים שלי קונים זה שוקולד יקר לפי דתכם?!: -- מה אתם אוהבים בו?: אממ את הטעם=] מה אתם חושבים על שוקולד מריר: נחמד.. אבל לא אוהבת
אתם חושבים שהשם מתאים לו?: כה
איך הייתם קוראים לשוקולד הזה בשם אחר?!(שיתאים לו יותר): לא נגיד עכשיו יוצא שוקולד חדש, איך הייתם קוראים לו?! ((באנגלית כמובאן))): yami
מה הכי חשוב בשוקולד לדעתכם?! ((טעם,קלוריות,ודו'...))) שיהיה טעים=] מקווה שעזרתי
ענבל:]

מ ו ג ה

New member
חח יוו איזה מגניב בחרנו אותו שם ל..

שוקולד באנגלית
חח ולא הסתכלתי לך בהודעה

My self and i

New member
עונה ../images/Emo9.gif

בהצלחה בעבודה
שם: שרית שם באנגלית: Sarit שוקולד שאתם הכי הרבה אוכלים.קונים: שוקולד לבן מאיפה אתם קונים?: מהמכולת ליד הבית כמה זה עולה לכם?: תלוי איזה חפיסה בדרך כלל 5 ש"ח זה שוקולד יקר לפי דתכם?!: לא מה אתם אוהבים בו?: את הכל, כי זה שוקולד לבן וזה אחד הסוגים היחידים שאני אוהבת כי אני לא מתה על שוקולד.. מה אתם חושבים על שוקולד מריר:
זה כ"כ לא טעים
לא יכולה לגעת בזה
אתם חושבים שהשם מתאים לו?: במקרה שלי כן, הוא מריר ומגעיל
איך הייתם קוראים לשוקולד הזה בשם אחר?!(שיתאים לו יותר): השם שלו מתאים לו נגיד עכשיו יוצא שוקולד חדש, איך הייתם קוראים לו?! ((באנגלית כמובאן))): אממממממממממ SHOKOLAD LIFE [אין לי כח עכשיו להיזכר איך כותבים צ'וקלד באנגלית.. שוקולד החיים
מה הכי חשוב בשוקולד לדעתכם?! ((טעם,קלוריות,ודו'...))) הטעם, אבל שלא יהיו יותר מידי קלוריות..

dorit89

New member
עונה ../images/Emo27.gif

שם: דורית שם באנגלית: Dorit שוקולד שאתם הכי הרבה אוכלים.קונים: שוקולד עם אגוזים מאיפה אתם קונים?: בסופר כמה זה עולה לכם?: לא יודעת חח זה שוקולד יקר לפי דעתכם?! : אממממ...לא יודעת מה אתם אוהבים בו?: תטעם חחח מה אתם חושבים על שוקולד מריר: יאמייי אתם חושבים שהשם מתאים לו?: כן.. איך הייתם קוראים לשוקולד הזה בשם אחר?!(שיתאים לו יותר): לא עולה לי כרגע שם.. נגיד עכשיו יוצא שוקולד חדש, איך הייתם קוראים לו?! ((באנגלית כמובאן))):לא יודעת מה הכי חשוב בשוקולד לדעתכם?! ((טעם,קלוריות,ודו'...))): טעם

מ ו ג ה

New member
עווונה..באיחור?../images/Emo12.gif

שם: אלמוג שם באנגלית: Almog שוקולד שאתם הכי הרבה אוכלים.קונים: שוקולד חלב עם אגוזים של עליתZמאוהב| מאיפה אתם קונים?: ממ מהמכולת/סופר כמה זה עולה לכם?: ממ לא יותר מ15 ש"ח זה שוקולד יקר לפי דתכם?!: ממש לא..מה אתם אוהבים בו?: ת'אגוזיםםםם מה אתם חושבים על שוקולד מריר: אחלה של תחליף של שוקולד חלב אחרי בשר שלא יכולים לאכול חלב
אתם חושבים שהשם מתאים לו?: חחח מן הסתם... איך הייתם קוראים לשוקולד הזה בשם אחר?!(שיתאים לו יותר): מממ..שוקוגוזי?! אויי אני גרועה
לגמרי נגיד עכשיו יוצא שוקולד חדש, איך הייתם קוראים לו?! ((באנגלית כמובאן))): yami מה הכי חשוב בשוקולד לדעתכם?! ((טעם,קלוריות,ודו'...))) ברור שהטעם
למי אכפת מהקלוריות?!

mikaaaaaa

New member
בהצלחה!

שם:מיקה שם באנגלית:mika שוקולד שאתם הכי הרבה אוכלים.קונים: מריר עם אגוזים מאיפה אתם קונים?: מהסופר... כמה זה עולה לכם?: לאדעת. זה שוקולד יקר לפי דתכם?!: לא יודעת. מה אתם אוהבים בו?: שהוא מזה טעים! מה אתם חושבים על שוקולד מריר: טעיםם!!!!!! אתם חושבים שהשם מתאים לו?: כה. הוא לא מתוק הוא מריר. הוא גם לא מר לגמריי... איך הייתם קוראים לשוקולד הזה בשם אחר?!(שיתאים לו יותר): מתאים השם דווקא. נגיד עכשיו יוצא שוקולד חדש, איך הייתם קוראים לו?! ((באנגלית כמובאן))): NONAME מה הכי חשוב בשוקולד לדעתכם?! ((טעם,קלוריות,ודו'...))) טעם אוף קורס!

sukrazit

New member
עונה

שם:סיון שם באנגלית: sivan שוקולד שאתם הכי הרבה אוכלים.קונים: שוקולד פרה מאיפה אתם קונים?: מהסופר הקרוב לביתי כמה זה עולה לכם?: בין חמש לשש שקל זה שוקולד יקר לפי דעתכם?!: לא ממש... מה אתם אוהבים בו?: שהוא מתוק ויש לו טעם של עוד... מה אתם חושבים על שוקולד מריר: זה נחמד אבל אני מעדיפה שוקולד חלב! אתם חושבים שהשם מתאים לו?: לא ממש... איך הייתם קוראים לשוקולד הזה בשם אחר?!(שיתאים לו יותר): כן נגיד עכשיו יוצא שוקולד חדש, איך הייתם קוראים לו?! ((באנגלית כמובאן))):yami shokolate מה הכי חשוב בשוקולד לדעתכם?! ((טעם,קלוריות,ודו'...))) טעם וקולוריות...

קצת באיחור..

שאלו(ן)ם יש לי עבודה מוזרה באנגלית... על שוקולד אשמח אם תענו לי עליו שם:רונה שם באנגלית:Rona שוקולד שאתם הכי הרבה אוכלים.קונים:שוקולד פרה מאיפה אתם קונים?:מהמכולת ליד הבית
כמה זה עולה לכם?:אין לי מושג אמא קונה
זה שוקולד יקר לפי דתכם?!:לא מה אתם אוהבים בו?:הטעם
מה אתם חושבים על שוקולד מריר: שהוא מריר.P: אתם חושבים שהשם מתאים לו?:כן.. איך הייתם קוראים לשוקולד הזה בשם אחר?!(שיתאים לו יותר):אין לי שמץ של מושג נגיד עכשיו יוצא שוקולד חדש, איך הייתם קוראים לו?! ((באנגלית כמובאן))):לא יודעת מה הכי חשוב בשוקולד לדעתכם?! ((טעם,קלוריות,ודו'...)))טעם תודה רבה רבה רבה רבה !!! בקשה -קרן- הודגש באמצעות מדגישומטיק

ChOcOlAtE gIrL2

New member
עונה..(יופי שנזכרתי באמת../images/Emo122.gif)

שם: אירנה שם באנגלית: Irena שוקולד שאתם הכי הרבה אוכלים.קונים: פרה.. מאיפה אתם קונים?: מהמכולת שליד הבית שלי כמה זה עולה לכם?: אממ לאיודעת אימא קונה בד"כ
זה שוקולד יקר לפי דעתכם?!: לא מה אתם אוהבים בו?: את הטעם
מה אתם חושבים על שוקולד מריר: טעים מאוד
אתם חושבים שהשם מתאים לו?: שוקולד מריר..
איך הייתם קוראים לשוקולד הזה בשם אחר?!(שיתאים לו יותר): לאיודעת.. נגיד עכשיו יוצא שוקולד חדש, איך הייתם קוראים לו?! ((באנגלית כמובאן))): אממממ... לאיודעת..>< מה הכי חשוב בשוקולד לדעתכם?! ((טעם,קלוריות,ודו'...))) טעם

למעלה