סקר:)

ady18

Well-known member
סקר:)

מכינים ארוחת בוק'ר מיוחדת בשבת או שלא?

פיביס

New member
../images/Emo45.gif

בדר"כ : בורקיטס + ביצה קשה. היום בגלל מזג האויר הוצאתי בצק עלים ונתתי לילדים לעשות בוקרסים. הם רידדו חתכו לריבועים שמו כפית גבינה בולגרית למריחה+ כפית גבינה לבנה %. סגרו ולתנור. יצא מעולה!!!

זאב לבן1

New member
בדרך כלל כן

לפעמים טוסטים טעימים, לפעמים סביח, ולפעמים בסגנון חופשי (-:

או בוקר או צהריים

אני משתדלת להכין אחד מבן השניים כי יום כי סופ"ש זה למשפחה.

אצלנו באופן קבוע זה הפך למסורת

בד"כ בעלי מכין ארוחת בוקר עשירה הכוללת חביתות עם ירק או פטריות , מלוואח ג'חנונים סלטים טעימים . הוא מחכה לזה כל השבוע . זה היום היחיד שאנחנו אוכלים ארוחת בוקר ביחד , זה מעין גיבוש משפחתי שאנחנו מחכים לו כל השבוע .

timiהאחת

New member
מנהל
אוקיי לארוחת בוקר ביום שבת

אני בדכ לא מכינה משהו מיוחד לפי החשק שלנו-בעלי אוהב שאני מטגנת -מכניסה בקערה כמה ביצים ומכניסה פרוסות חלה משהה על השיש איזה חצי שעה שעה שכל הביצים ייספגו בחלה ומטגנת ומפזרת סוכר ולפעמים גם קינמון.. וליד זה גבינות טובות , וכמובן לי סלט ניסואז עם טונה שמכינה לי אני בדיאטה........ולבני היקר הוא אוהב טוסט אני מכינה לו מקמח מלא אורגני וכמובן גבינות ....סטנדרטי.....אין משהו מיוחד מאפים וכאלה אנחנו אוהבים גבינות ואני עושה מזה חגיגה.....פעם ב.....מכינה כדורי גבינה טעימים שלי ...ז'הו...הא ונזכרתי חחחחח שיש אבוקדו בעונה אנחנו אוהבים מאוד לרסק עם ביצה מלח פלפל שחור ועגבניה ממממממ יאללה ביי.

choopi3

New member
אחחחח, כשהיינו צעירים ורווקים - כן

עכשיו- קמים בבוקר, שותים קפה ועם הקטנה - מהר מאוד נהיה צהרים

al55

New member
כל שבת חובה גחנון או קובנה

עם רסק עגבניות סוגים של גבינות ביצים חומות בקיץ סלט ירקות ולסיס.

ady18

Well-known member
אצלנו

כשהייתי קטנה זה היה קבוע חלה מטוגנת \פרנץ טוסט ועכשיו בחורף בעיקר גחנון עם ביצה ורסק או דייסה ובקיץ אין משהו מיוחד בעיקר סלט וכאלה

ady18

Well-known member
אצלנו

כשהייתי קטנה זה היה קבוע חלה מטוגנת \פרנץ טוסט ועכשיו בחורף בעיקר גחנון עם ביצה ורסק או דייסה ובקיץ אין משהו מיוחד בעיקר סלט וכאלה

effyba

New member
אצלנו היה בשבת בבוקר מנהג של פרנץ'

טוסט, אך מאחר וכולם פצחו בדיאטות ו-"משאירים מקום לצהריים" (כולל אני) פשוט לא אוכלים כלום מעבר לקפה וכוס היוגורט היומית שלי.

דנייאלה

New member
תלוי במזג האויר ../images/Emo6.gif

בקיץ בדרך כלל בשבת זה טוסטים לילדים, קריקרים או לחם קל לנו, וגבינות מסוגים שונים לכולם. בחורף- ג'חנון, פנקייק, או מלאווחים קנטים- אישיים

למעלה