סקר!!!

סקר!!!

אחרי שאנחנו כבר מדברים כלכך הרבה על גיטריסטים האוהבים עלינו, מישהו פה בכלל מצליח לנגן דברים של הגיטריסט הנערץ עליו? אני מצליח לנגן את הדברים היותר פשוטים של ואי כמו liberty , die to liveוגם חלק מfor the love of god , וגם אני אוהב(ומצליח רוב הזמן) לנגן את הליווי של השירים שלו, שזה גם חתיכת פרוייקט!

בתכלס..

כן... פטרוצ´י יש לי רק דיסק אחד שלהם..יענו של דרים..בנתיים אז ניגנתי את הסולו הראשון של OVERTRUE 1928 עכשיו תגידו לי משהו יש קטע עצבני...קטע רגוע...ואז שוב קטע חמוד ומהיר הקטע המהיר הראשון...זה גיטרה נכון? כי בכל הטאבים שראיתי של השיר הוא חסר או שזה אורגן? ועוד סולו התחלתי ללמוד את הסולו של fatal tragedy ולמדתי בנתיים 6 תיבות ראשונות מתוך 22 ואני מצליח לנגן אותן די טוב וקירק האמט אני מנגן בלי בעיה..רק בעית זכרון כי הסולואים שלו מעצבנים ואלכסיי מבודום גם אני מנגן

untitled

New member
כן אני מצליח

דברים של דיוויד גילמור הם לא כל כך מסובכים אמנם יחסית לואי או פטרוצ´י כי גילמור הוא לא וירטואוז הוא גיטריסט רגש, ויש הרבה מאד רגש.

Liquid Tension

New member
בערך...

אני מנגן חלקים משירים של ואי כמו blue powder, for the love of god אני יודע חלק מכובד מ sisters סטריאני אני מנגן שירים כמעט מלאים כמו always with me, always with you cryin the extremist שהם לא הכי מהירים אבל דורשים המון רגש יש עוד כמה שלא עולים לי בראש עכשיו....

metal head

New member
אז ככה...

אני לא בטוח מי הגיטריסט האהוב עליי אבל זה או שמלמסטין או שאלקסי... של מלמסטין אני מנגן- חלקים מבלאק סטאר, טרילוג´י עד לקטע האקוסטי, ואת הסולו של eclipse אלקסי (צ´ילדרן אוף בודום)- deadnight warrior, lake bodom, silent night bodom night, ועוד חלקים מכמה שירים...

gil_mor

New member
Liquid Tension

אם כבר Liquid Tension עסקינן.. יש בן אדם, אתה או מישהו שאתה מכיר, שיודע לנגן את מחשבה אונברסלית universl mind? אני חוטף סחרחורת רק מלהקשיב לזה.. וזה לדעתי השיר הכי טוב שלהם

greblin

New member
גם אני ניסיתי

גם אני ניסיתי להוציא את universal mind ובסוף לא הלך לי וגם לא מצאתי תווים לזה. אבל זה קטע פצצה

Liquid Tension

New member
ממש לא...

אני לא מכיר אף אחד שמסוגל לנגן את מחשבה אוניברסלית (
נשמע טוב בעברית...) אבל זה באמת שיר גדול

איתמר1

New member
בקשר ל Universal Mind.

במקרה עברתי בפורום הנחמד הזה, וראיתי שמדברים עליו ואמרת שזה קשה , בכל אופן, לקחתי על לעצמי את האתגר לכמה דקות והוצאתי את הפתיחה, שהיא באמת אחלה! אפשר לתפוס אותי באיסיקיו - 4166725, אני אעביר את זה לתווים או טאבים, לבחירתך.

כפיר+

New member
אני מנגן: (דוגמא קטנה)

את כל PASION AND WARFARE של סטיווי ואי וחלק מ PERPITUAL BURN של ג´ייסון בקר (את כל AIR שלו הוצאתי משמיעה).

Liquid Tension

New member
כפיר+

איש...אולי תעלה כמה קטעים שלך..יהיה נחמד לשמוע! נ.ב כמה זמן אתה מנגן ועל איזה גיטרה?

כפיר+

New member
הייתי מעלה בשמחה

איזה עיבוד שעשיתי לפרלוד של באך, העניין הוא שהוא שוקל 3 מגה. בכל מקרה העיבוד הוא לפרלוד 12 מהפסנתר המושווה למי שמכיר, הקלטה של 7 ערוצי גיטרה (2 דיסטורשיין2אקוסטיות 2 CLEAN ובאס). יש לי גיטרה של חברה שפשטה את הרגל, אבל מה שיש לי הוא בהחלט משהו מיוחד: זו גיטרה מדגם WESTONE אבל- ONE PIECE , אמבקרים2 סימור דאנקן תפצלים,גשר קהלר(רק הגשר איזה 1000 שקל),24 פרטים רחבים, שילוב של רוזווד ומייפל.בקיצור תענוג. : )

funkbass

New member
על אמברוסיה שמעת???

תוכל לשים מוזיקה בכייף!!! no charge !! אחלה מקום למוזיקאים!! מקווה לראות אותך שם!! אגב .. אני בסיסט (11 שנים ... ) באמברוסיה אני עונה לשם his_funkyness

funkbass

New member
יש לך הכל בצד ימין

יש " הוספת קטע מוזיקה" אתה ממלא פרטים על הקטע!! מעלה את הקטע וברגע שהוא יאושר (מבחינת תקינות של קובץ ... שלא תעלה לנו לשם וירוס) הוא יופיע בף שלך ובדף הראשי כקטע חדש!! תהנה

למעלה