*סקר*

all about dance

New member
*סקר*

מי מהבנים הבאים הייתם אומרים שיזכה???! 1. ליאור ציוני 2. מתן דסקל 3. אור כחלון ? אני אישית ליאור ציוני!

סליחע../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif

אור כחלון?הוא לא יפהה הוא רק רקדן מאוד מוכשר זהו מתן גם הנסיך הכי יפה בעולם וגם רוקד הכי טוב ולמי שעשה/תה את הסקר שכחת את שי פרטוש ואלמוג בן חורין! חצוף/ה אתהה סתאםםםם יאללה תעשו פוזה שם רקדנים ותירקדו לי מהפניםם בעיי

כנסיי-->

זאת תחרות נולד לרקוד,לא צריכים להיות דוגמנים בשביל לזכות..! חוץ מזה..זאת דעתי,וכל אחד יכול לרשום את הדעה שלו. אור באמת מוכשר,וגם מתן..אבל אני לא הולכת לריב איתך בקשר לזה,כי לא ממש אכפת לי..חח.. אונה יותר חשובה ליי!! היא הסיבה העיקרית שאני רואה את התוכנית! חח..אבל כמובן גם בשביל הריקודים!! ובאמת שכחתם את שי ואלמוג! שי רוקד ממש טובבב!! ואלמוג מתחיל,אבל יש לו פוטנציאל.. יאללה,ביי ביי

סורי שקצת התעצבנתי

אני פשוט לא סובלת שלא מזכירים את מתן
סורי..

einat6

New member
OMGGG..../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

את שמת לב מה כתבת עכשיו?.. "אור כחלון?הוא לא יפהה הוא רק רקדן מאוד מוכשר זהו" רק להזכיר לך באיזה פורום את ועל איזה סדרה את מסתכלת כל יום שבת.. "נולד לרקוד" מי שיזכה בתוכנית הוא צריך להיות רקדן טוב.. ולא אחד עם יופי.. או דוגמן.. זאת לא מטרת התוכנית... וחוץ מזה .. דעתי היא.. ליאור ציוני צריך לזכות..

d a n c e1

New member
דוגריייי. אני באתי להגיב לה על זה

אבל בסוף לא כי ידעתי מה יקרה בהמשך ולא היה לי כוח לריב. את ממשממש צודקת. זאת לא תוכנית יופי אלא לבחור את הרקדן הבא.

ליקוש5

New member
מה זה?!

סליחההה..!?!? אור כחלון לא יפה!? אוי אוי אוי .. בזה יש לך טעות הוא ממש יפה.. ומושך.. אחח כפרות =] ובאמת זה לא קשור לתוכנית.. אז למה סתם?!

einat6

New member
אני אמרתי שאור כחלון לא יפה?...

חחח אני לא אמרתי דבר כזה.. רק אמרתי שזאת לא תוכנית של הדוגמניות... אלא תוכנית נולד לרקוד!! זתומרת שבוחרים מישהו שיודע לרקוד יפה.. ולא אחד עם יופי.. ומצידי שיבחר גם את האחד הכי מכוער.. אבל שיהיה לכך הצדקה.. שהוא ידע לרקוד.. **מממ.. כל התוכן מכוון גם על הבנות.. הן צריכות לדעת לרקוד יפה.. ולא להיראות טוב.. או להיות יפות.. כי זאת לא המטרה פה.. [האמ דנה פרידר האמ ==> לפחות לדעתי]

כ"כ נכון

ליאור ציוני צריך לזכות את כ"כ צודקת ד"א בתוכנית הבאה הוא שוב רוקד עם לירן תתפללו שהפעם ילך טוב

למעלה