סקר

nany12

New member
סקר

מה המקום הכי מפחיד בפ"ת לדעתכם? אני בהתלבטות...השוק תמיד מעביר בי צמרמורת אבל אחדות נראה לי כמו גאנגלאנד רציני

השוק

אבל איפה שהכניסה מרוטשילד יש שם את הבתים הנטושים האלה ... זה מזכיר לי סצנה מסרט מתח...

כנ"ל פג'ה

לא אני לא גרה שם אני פשוט יודעת שמפחיד שם בלילה יש שם נרקומנים באמצע הלילה...

nany12

New member
התכוונתי בלילה כן?

ביום כל העיר נראית סתם כמו עזה...

NYMets Man

New member
יש מקום אחד

יש שני סמטאות שמובילות לבתי ספר באמסטרדם אחת (המוארת הגדולה) שמובילה לעמל והשניה (הצרה החשוכה) שמובילה לרשיש... לא נכנס ולא אכנס לשם בלילה בחיים

אפשר לחשוב....

המוארת הגדולה זה חרטה הצרה נראת מפחידה בטירוף בעיקר בגלל שרואים חושך ולא רואים את הסוף אבל אם הולכים כמה מטרים רואים את האורות של המגרש כדורגל כבר..

NYMets Man

New member
יש לך פאק בהבנת הנקרא

דיברתי על הקטנה והצרה... נתתי את השניה רק כדוגמא

איפה שהיה בי"ס במעלה ז"ל,

היום עבר המבנה לבי"ס אחר ששמו איננו ידוע לי . למדתי שם כשלש שנים . בעצם לא למדתי כי זה לא היה ביה"ס... באים בשמונה הולכים בתשע

זה הביצפר הדתי שהיה ליד החטיבה

שלמדתי בה....וליד היכל הספורט ברח' אמסטרדם..

superhunk

New member
נממ

אני רוצה שאתה ושניר תראו לי:| אניל א חושב שיש משו מפחיד בעיר.. :| אני מקווה שיש

Lil M

New member
נתי אתה טועה

אני גרה על הגבול בין אחדות לשעריה.. אני הולכת שם חופשי בלילות. העברינים של אחדות בקושי נמצאים באחדות.. ומה שאתה רואה זה ילדים קטנים שמתיימרים להיות ערסים אבל פווו קטן והם עפים ברוח.

nany12

New member
כן יש מצב שאני טועה

אבל מכל הסיפורים שאני שומע מסטס וסבתא שלי על המקום הזה....

nany12

New member
אגב היה קטע מצחיק במסיבה שלך

אם כבר מדברים על ערסים קטנים היה איזה אחד צוציק מגיע לי לביצים והוא כזה הולך בשיא הפוזה והביטחון עם סיגריה ביד כזה!! אני ועומר נקרענו שמה...

Lil M

New member
כה ואין לי מושג מיהם

הרבצתי לאחד מהם והעפתי אותו משם:\ בנזונה

היה כזה קטע בקניון שהייתי במק

ואל תחשבו שאני נוגעת בהמבורגרים האלה!!!סה"כ קניתי גלידה.. קיצר הייתי שישי אחד שם עם חברות שלי ואז ערס אחד בן 13 עם פירסינג בגבה ובשפה שאל ילדה מה את עושה פה" אמרתי "מה שאתה עושה פה יא קטנצ'יק" הוא שאל אותי "בת כמה את שאת אומרת לי את זה " אמרתי לו "אני בת 17" והוא צחק ואז התעצבנתי עליו בכמה קללות והלכתי לשבת...

Bardug0

New member
רחוב ששת הימים ביציאה מפ"ת

ליד גת רימון/כפר מעש. בלילה המקום הזה נראה כמו שכונת רפאים. לאף אחד מכם אין אומץ להכנס לשם ברגל.

superhunk

New member
ועעע

באמת?!!?! אני רוצה אני רוצההה ליד איזה מקום ציבורי זה?.. שכולם מכירים

למעלה