סקר איך אתם מתגברים על לב שבור?
ד ד נ י ת3 New member 30/11/05 #3 פשוט: יוצאים לשופינג סתם. שונאת לדבר בקלישאות אבל: הזמן הוא הרופא הכי טוב. ואמר הרמב"ם: אין שלם מלב שבור. יעבור לך.
פשוט: יוצאים לשופינג סתם. שונאת לדבר בקלישאות אבל: הזמן הוא הרופא הכי טוב. ואמר הרמב"ם: אין שלם מלב שבור. יעבור לך.
N nirits1 New member 30/11/05 #4 אני מכירה תרופה... קוראים לה זמן....ההשפעה שלה איטית אבל בטוחה.... ועד שההשפעה תורגש, פאשר לנסות ולהקל על הכאב ע"י דברים
אני מכירה תרופה... קוראים לה זמן....ההשפעה שלה איטית אבל בטוחה.... ועד שההשפעה תורגש, פאשר לנסות ולהקל על הכאב ע"י דברים
T tzurtzur New member 30/11/05 #7 "הזמן הוא לא רופא הוא רק מביא הקלה" (למי שלא זיהה זה מתוך שיר של ריטה) יותר מאמינה בזה. לב שבור נרפא עם הרבה סבלנות.
"הזמן הוא לא רופא הוא רק מביא הקלה" (למי שלא זיהה זה מתוך שיר של ריטה) יותר מאמינה בזה. לב שבור נרפא עם הרבה סבלנות.
T tzurtzur New member 30/11/05 #15 לפעמים זה בהחלט עוזר להמשיך קדימה. אבל הרי אנחנו לא מתאהבים בהזמנה, אז אם אין התאהבות חדשה (ומפתיעה) מתמודדים לבד עם הלב השבור (וכן,זאת נראית לי דרך קשה ופחות נעימה למעבר אבל הרבה יותר מחזקת ובריאה).
לפעמים זה בהחלט עוזר להמשיך קדימה. אבל הרי אנחנו לא מתאהבים בהזמנה, אז אם אין התאהבות חדשה (ומפתיעה) מתמודדים לבד עם הלב השבור (וכן,זאת נראית לי דרך קשה ופחות נעימה למעבר אבל הרבה יותר מחזקת ובריאה).
M Mr Darcy New member 30/11/05 #12 You are in error Sir ofer true gentelman.the real makoy However. I'm an english man in Tel Aviv now. I picked up some bad habbits from the natives I'm affraid.
You are in error Sir ofer true gentelman.the real makoy However. I'm an english man in Tel Aviv now. I picked up some bad habbits from the natives I'm affraid.
Y yam35 New member 30/11/05 #17 גם אני אשמח לקבל תשובה לשאלה זו גם אני מנסה ללא הצלחה להתגבר על שיברון לב.