סקר!

MaNcHi 135

New member
סקר!

יש לי שאלה שמציקה לי דיי הרבה זמן.. אני חייבת לדעת מה רוב הפורום חושב! דנקן וורוניקה או לוגן וורוניקה מה הזוג המועדף עליכם?

irene17

New member
לוגן/ורוניקה

אבל אני חייבת לציין שדווקא בפורום הזה יש די הרבה אוהבי VD...

irene17

New member
חח זה מזכיר לי

את משחק "ההישרדות" שעשינו פה פעם, וכצפוי ורוניקה ולוגן נשארו אחרונים (ואל תשכחו- לוגן עדיין אצלי
). רק לידיעה, האמריקאים היו הרבה יותר מקוריים מאיתנו וכשהם שיחקו את זה ניצח קליף.

Nitzan122

New member
את רצינית?

עם כל הכבוד לקליף הוא ממש לא הדמות הכי חשובה בסדרה...

irene17

New member
זה לא היה עניין של חשיבות

בהתחלה זה הלך אצלהם כמו בכל מקום. (הם עשו את זה עם ניקוד, כל פעם שמישהו מגיע מתחת ל-0 הוא מת) רוב המשחק לוגן וורוניקה ישבו אי שם בניקודים גבוהים מעל כולם, ואז הם התחילו להמציא כל מיני סיבות מעניינות למוות של כל אחד, אז כל אחד רצה לעשות איזה משהו מקורי לכל אחד מהם. חוץ מזה שהם חשבו שזה צפוי מדי שלוגן או ורוניקה ינצחו אז הם התחילו להוריד להם ניקוד ממש מהר. אני חייבת לציין שהמוות של לוגן היה מצחיק. הוא מת ע"י אונס מעריצות, והם עוד תיארו את זה - זה היה קורע. ולאף אחד לא היה את הלב להרוג את קליף, הוא דמות מאוד אהובה. קליפי הזה.

MaNcHi 135

New member
חחחחחחחחחחחח

אה..כן..אני זוכרת את האונס הזה...רגע..אני התחלתי אותו! חחח באמת קליף חמוד..

Nitzan122

New member
אה...

אז זה יותר הגיוני, חחחח אונס של מעריצות
איך ורוניקה מתה?

irene17

New member
לא זוכרת

המציאו לה איזה משהו ארוך, שנראה לי היה קשור ללילי, אבל אני לא בטוחה... אבל הם מה זה מצחיקים שם, אני זוכרת שכל פעם שלוגן היה עולה מעל ורוניקה בניקוד היו אנשים שהתעצבנו שהוא משתלט על הסידרה. אני אומרת בכיף... אני לא אתנגד שזה יהיה סביב לוגן

MaNcHi 135

New member
לי לא ממש איכפת מי משניהם

יהיה איתה...כי היא חמודה עם שניהם..

למעלה