סקר

ylikonen

New member
סקר

מה הם 10 הסדרות שאתם הכי אוהבים? הנה שלי בדירוג 1. חברים 2. אי אר 3. של מי השורה הזאת בכלל?(באנגלית) 4. סאות פארק 5. כולם אוהבים את ריימונד 6. המופע של דרו קארי 7. משמרת שלישית 8. דוסון קריק 9. מלך השכונה 10. נשואים פלוס

עידו א

New member
הנה שלי:

אני יכול להחליט רק על התוכנית הכי אהובה עלי, כל השאר גם מצוינים אבל אבל אני לא יכול להחליט מה יותר טוב: 1. ניקיטה, האחת והיחידה, לנצח היא תישאר הסדרה האהובה עלי
כל האחרות, לא בהכרח לפי הסדר: חברים הסופרנוס של מי השורה הזאת בכלל סאות´ פארק זינה אוז סקס והעיר הגדולה תהרוג אותי וזהו הישרדות ***יש עוד מלא מלא, אבל למען הסקר כתבתי רק את ה-10 האהובות עלי ביותר

הסדרות האחהובות עלי:

1. בנות גילמור!2.חברים3.תיקים באפילה4.משפחת סימפסון 5. סאות´ פארק6.המופע של דרו קארי7.אי אר8.של מי השורה הזאת בכלל?9.ספין סיטי

~*~gaL

New member
...

אין לי דירוג, רק הראשון זה הכי הכי: 1. אי. אר. 2. משמרת שלישית 3. דגראסי 4. של מי השורה הזאת בכלל? 5. המופע של דרו קארי 6. חברים 7. כולם אוהבים את ריימונד 8. נשואים פלוס 9. תהרוג אותי וזהו 10. מפגשים מהסוג האישי ויש גם את מלך השכונה, רן וסטימפי, נורם.. ואני בטוחה שיותר.. :)

דירוג ע"פ ניקולית

1-באפי 2-נישואים פלוס 3-חברים 4-מפגשים מהסוג האישי 5-דוסון קריק 6-המעבדה הסודית של דקסטר 7-אי אר 8-סאות´ פארק 9-המופע של דרו קארי 10-משפחת סימפסון 11-רן וסטימפי.

שלי:

1. "חברים" 2."דוסון קריק" 3."בנות גילמור" 4."סיינפלד" 5."כולם אוהבים את ריימונד" 6."משמרת שלישית" 7."תהרוג אותי וזהו" 8."סוף סוף סוזן" 9."מיטות נשיקה" 10."הבוקר שאחרי"

ושלי:

1.דוסון קריק 2.בנות גילמור 3.חברים 4.להתחיל מחדש 5.פליסיטי 6.החבר´ה הטובים זהו, אלה כל הסדרות שאני רואה באופן קבוע לה לה לה לה

~*~gaL

New member
למה להתבייש?

אז אני לא אוהבת סיינפלד אז מה קרה?

אז ככה

1. זינה (באובססיביות נודעת לשמצה) 2. אי.אר 3. הבית הלבן 4. משמרת שלישית 5. של מי השורה הזאת בכלל 6. בנות גילמור 7. חוקים שבלב 8. סופראנוס 9. דוסון קריק 10. משפחת אובלונג

אז ככה:

1. אוז 2. חלומות בהקיציס 3. אי.אר 4. חברים 5. משמרת שלישית 6. חדשות (
) 7. סאות´ פארק 8. טוטאל רקווסט (בMTV) 9. נשואים פלוס 10. רן וסטימפי

talytal

New member
הסדרות שלי! ../images/Emo13.gif

1.באפי 2.אוז 3.מופע שנות השבעים 4.דוסון קריק 5.הישרדות 6.סאותפארק 7.חוק וסדר 8.אי.אר. 9.של מי השורה הזאת בכלל? 10.אנג´ל

להלן:

1. השבט 2. באפי 3. השבט 4. בנות גילמור 5. השבט 6. ניקיטה 7. השבט 8. אי אר 9. השבט 10. חברים ויש עוד אבל היה חשוב להדגיש את סדר העדיפיות שלי...לה לה לה

I~Luv~Lex

New member
הנה שלי:

1. השבט, חברים (אי אפשר לבחור!!!!!!!!!!) 2. השבט 3. השבט 4. השבט 5. השבט 6. השבט ....... דיד איי מייק מייסלף קליר?

שלי זה...

1) חברים 2) גיימי פוקס 3) אהבה בצרות אחרות 4) דוסון קריק 5) נני 6) בוורלי הילס 7) ג´ק וג´יל 8) סיינפלד 9) צעירים לנצח 10) מפגשים מהסוג האישי

-TaintedLove-

New member
שלי.......

והן לא לפי הסדר: 1. השבט 2. באפי 3. בנות גילמור 4. חברים 5. רן וסטימפי (וכל תוכנית מצויירת אחרת....) 6. אוז יש עוד סדרות שאני רואה.. אבל הן לא האהובות עלי......

למעלה