סקר!

eyal5005

New member
סקר!

עם מי מהדמויות מהסדרה הכי היית רוצה לשבת לכוס קפה. כולל כל הדמויות,גם אלו שלא רואים ממש אלא רק מסופר עליהם... בבקשה תשובות מנומקות ויצירתיות

גKיה

New member
עם הכסא הריק כמובן

אני הייתי עכשיו! הכי רוצה לשבת עם הכסא הריק שלצד רובן בחדר של גילה כשיעל לא הגיעה. שאלת השאלות היא כעת מי יישב שם? יעל? נעמה? או אף אחת מהן? בסך הכל שלוש אפשרויות ומתח מטופש. הקפה עלי! (סתאאאאאם) הקפה עלייך!

נעמה

את איילה אני הכי מחבבת, אבל היא קצת צעירה בשביל שאני אשב איתה ככה לכוס קפה ושמערכת היחסים בינינו תהיה כזאת שוויונית. אני אמצא את עצמי גם בתפקיד מטפלת. נעמה הכי קרובה לגיל והמנטליות שלי (אחרי 30, עדיין רווקה ודפוקה למדי ביחסים רומנטיים). השאלה היא כזאת. בטיפול רואים את המטופלים מדברים על עצמם כל הזמן, וזה לגיטימי, כי ככה זה. השאלה היא אם היא מהטיפוסים שגם לא בטיפול מרוכזים בעצמם בהיסטריה, כי אם היא כזאת (ויש מצב) אז אני מוותרת.

איילה

כי היא כזאת.... לא יודע, חמודה אך מסכנה. הייתי רוצה לשבת איתה קצת ולנסות לעזור לה בצורה לא-מקצועית, אלא בצורה חברית יותר ואישית יותר.

eyal5005

New member
אני היייתי מעוניין בקצת זמן איכות

של אבא ובן

מאור 87

New member
נעמה כמובן..

הכי מעניינת, מושכת וסקסית שם.. הייתי מזמין אותה אליי לקפה..

L L B

New member
אילה ורובן...

רוּבן כזה חמוד ומסכן לפעמים שבא לי לחבק אותו חזק-חזק ולהגיד לו שלא ידאג ושיהיה בסדר... ואילה... הייתי רוצה לשאול אותה שאלות קצת יותר עמוקות...

Gizmo16

New member
מיכאל../images/Emo99.gif../images/Emo28.gif

הדמות של מיכאל כל כך סקסית בעיניי. הוא גם נורא חכם למרות שמנסים (אורנה מנסה?) לעשות ממנו כזה ערס. והוא נראה שם הכי "בנאדם" מתוך כולם. ראובן מרגיז ומתעקש להיות פסיכולוג בכל מקום, גם מחוץ לטיפולים. נעמה- שאני לא אתחיל אפילו לדבר עליה. איילה- אני אוהבת לראות את הטיפול שלה כי הוא מעניין אבל כבנאדם היא כל כך לא מודעת לעצמה שזה מרגיז. אורנה- כנ"ל.
בקיצור, מיכאל נראה לי הכי... נו, מסוג האנשים שכיף לשבת איתם.

למעלה