סקר

cameled

New member
סקר

מה לדעתכם האלבום הטוב ביותר של שנות ה90?לכתוב מקסימום 3 אלבומים אם יש כמה... ולכתוב למה זאת הבחירה שלו. שיהיה מעניין לא שאלתי בכוונה על שנים קודמות וקלאסיות יותר כי זה קשה מדי... לדעתי האלבום הטוב ביותר הוא בלי ספק alice in chains-dirt פשוט אלבום מפוצץ רגש שמדבר על כל מה שעובר במוח של הלהקה ובעיקר על של ליין סטיילי.. הליריקה מפציצה ברמות ענקיות... והלחנים ענקיים ומדהימים (ג'רי קאנטרל יודע לעשות מוזיקה וגם כל שאר הלהקה) פשוט אלבום תותח שאי אפשר לפספס אני מתאר לעצמי שיש אלבומים טובים שלא שמעתי אבל שמעתי די הרבה וזה לדעתי אלבום העשור למרות שלא כולם מחשיבים אותו ככה...

wish i was here

New member
דעתי מתחלקת בין

nevermind-nirvana,dookie-green day,blood sugar sex magic-red hot chilli peppers ועוד אלבומים אבל אמרת לכתוב רק 3 =\...בכל מקרה אני חושב שהאלבומים האלה מביאים את התרומה של שנות ה90 למוזיקה בצורה הטובה ביותר

psychoit

New member
האלבומים שאני הכי מתחברת אליהם

הם one hot nimiute של רד הוט צ'ילי פפרז ten של פרל ג'אם והאלבום השני של אלאניס מוריסט שיש לו שם ארוך ואין לי כוח לכתוב אותו.

Sum41xGiRL

New member
האלבום הכי טוב בשנות ה90

זה ללא שום ספק Screeching weasel - My brain hurts פשוט יצירת מופת, אחד האלבומים האהובים עליי ביותר,בכלל

Tommy The Cat

New member
אממ אוקיי

Nirvana - Nevermind הענק, שתרם כל כך הרבה למוזיקה ולתרבות של שנות ה90. Radiohead - OK Computer אמנם זה בסוף שנות ה90, אבל לדעתי האלבום שפירסם את רדיוהד בגדול. Guns n Roses - Apettite For Destruction אין מילים

SomebodyElse

New member
קשה קשה

לדעתי, Guns N Roses - Use Your Illusion 1+2 Alanis Morissette - Jagged Little Pill Nirvana - In Utero או האנפלאגד לא יודעת, יש עוד מלא. Janis Joplin - Me And Bobby McGee

Dharmashetra

New member
קשה

אבל ננסה בכל זאת: Oasis - (Whats the Story) Morning Glory פשוט אלבום טוב שמדגים את כל מה שהיה מוצלח ברוק הבריטי של השנים האלו. Dream Theater - Images And Words אני יודע שאתם הולכים להגיד שאם כבר אלבום של דרים ת`יאטר אז Scenes או Awake אבל דווקא האלבום הזה הרשים אותי יותר משאר האלבומים שלהם. יש בו משהו ראשוני וחזק שלא מצאתי באחרים. וכמובן - Nirvana - Nevermind נדוש,אני יודע, אבל עדיין אדיר בצורה שאני לא ממש יודע להסביר.

Dharmashetra

New member
קשה

אבל ננסה בכל זאת: Oasis - (Whats the Story) Morning Glory פשוט אלבום טוב שמדגים את כל מה שהיה מוצלח ברוק הבריטי של השנים האלו. Dream Theater - Images And Words אני יודע שאתם הולכים להגיד שאם כבר אלבום של דרים ת`יאטר אז Scenes או Awake אבל דווקא האלבום הזה הרשים אותי יותר משאר האלבומים שלהם. יש בו משהו ראשוני וחזק שלא מצאתי באחרים. וכמובן - Nirvana - Nevermind נדוש,אני יודע, אבל עדיין אדיר בצורה שאני לא ממש יודע להסביר.

AeroTom

New member
אמממ...

אם אחד אז- Aerosmith - Nine Lives להשלים שלושה, אז: The Black Crowes - By Your Side וכדי לגוון עם שלושה להקות שונות- GN'R - Use Your Illusion 2 אבל אם לא לגוון הייתי מוסיף את- The Black Crowes - The Southern Harmony & Musical Companion או Aerosmith - Get a Grip

nooshP

New member
קשה להחליט...

NIRVANA-NEVERMIND NINE INCH NAILS- THE DOWNWARD SPIRAL SOUNDGARDEN-SUPERUNKNOWN

exterior

New member
the 90's

Smashing Pumpkins- Mellon Collie and the Infinite Sadness Siamese Dream/ Nirvana- Nevermind/in utero RHCP- Blood Sugar Sex Magik Radiohead - The bends Rage Against the Machine - RATM Pearl jam- Ten (what has happened since ???) Unplugged Alice in Chains

Tommy The Cat

New member
../images/Emo45.gif

כמה שאני לא אוהב את מטאליקה, אני מסכים תכלס האלבום שגרם לי להתחיל לשמוע מטאל

המממ באמת קשה..

אבל לאחר סינון די ארוך..: guns n' roses - use your illusion 2 stone temple pilots - core the wildhearts - endless/nameless

למעלה