סקר

skaatit 1

New member
הם הזוג הכי מתאים בעולם!!!../images/Emo99.gif

הם כאלה מדהימים!!! מושלמים שלי!!!!!!!!!!!!!!!
מתאים להם להיות זוג...
אבל לשירי יש את אלדד בינתיים...
ולהראל יש אותי...חחח

skaatushonet

New member
מאוד מתאימים!!!!

הלוואי שהם יוציאו דואט!!!! ואורטלי,אל תתחילי שוב,הוא שלי!

לאו13

New member
הכייי מתאימיםם../images/Emo141.gif

אני מתה שהם יהיו ביחד!! חח ואני לא יריב עם אורטל ואודליה....הם תמיד מנצחות בסוף..

הם מ-ת-א-י-מ-י-ם

הם מתאימים בטרוף!! שניהם ביחד=>שילוב מנצח הלואיי שהם יהיו זוג
וכולכן להרגע הראלו'ש שילי ואך ורק שילי!

meitar 8

New member
כנסו דחוף..

טוב תראו.. אני אוהבת אותכם מאוד.. אבל זה מגעיל אותי.. באמת.. ואני לא רוצה שתעלבו! אני אומרת לכם מה אני חושבת.. אני יודעת שאתן אומרות את זה בצחוק והכל.. אבל אתן פשוט משפילות את עצמכן.. "הראל שלי" "לא תשתקי הוא שלי".. נו באמת.. אם אני לא הייתי פה כבר הרבה זמן והייתי עכשיו מישהי חדשה שרוצה להיות בפורום נשבעת לכם הייתי בורחת.. אבל אני מכירה אתכן ואוהבת אתכן אבל זה ממש ממש ממש פתטי!!!!!! הלו?!?! מה עובר עליכן.. אתן יותר מידי מסונוורות.. הוא בסך הכל בנאדם!!! תרגעו.. אני אומרת לטובתכם.. אתן מתחילות להיות מעריצות חולניות.. זה מגעיל.. ותעשו לי טובה אל תפגעו!!!! אוהבת אותכן

לאו13

New member
צודקת../images/Emo141.gif

אם אמרתי..אז סליחה..!! את הכי צודקת..!! זה כבר די אידיוטי..לא?!

skaatushonet

New member
חחח כפרעלייך

אני סתם אומרת את זה בצחוק... נראה לך שהוא שלי?!?!?! נו באמת...חחחח אם זה עד כדי כך מפריע לך אני אפסיק.... מואאה

Shiri skaat

New member
סקר

למי אתם חושבים שהראל יותר מתאים לעדי כהן או לשירי מימון? יאללה תתחילו להגיב חברה

לשירי סקעת מאמי אני לא רוצה לריב...

אבל יש הרגשה........כאילו את חושבת שאת מנהלת את הפורום מאמי לכל אחד יש זכות להביע את דעתו וזה לא פייר שאת תגידי לכל אחד מה להגיד ואם לפי דעתי עדי מתאימה להראל את יכולה להגיד לא אבל אל תגידי לי מובן כאילו את מחליטנ לי כי את ממש ל=א........... מובן?

למעלה