סקר

juggernaut

New member
סקר

נמאס מכל הסקרים החרושים אני כמעט בטוח שכזה לא היה אם כן - באסה לי. אמ. איך השרביט שלכם יראה ומה יהיה ייחודי בו? אני אתאר את שלי: הוא בטוח יהיה ארוך וקליל. מעץ דיי חזק (אולי במבוק אם יש שרביטים מהסוג הזה) וכנראה תהיה בו שערה או נוצה של בע"ח שיכול לעוף או משהו בסיגנון כמו עוף חול או היפוגריף. מה איתכם

Roonil Wazlib

New member
אהם...

הוא יהיה לא מאוד ארוך, אורך ממוצע, או טיפה מתחת. הוא גם לא יהיה עבה מידי. הוא יהיה מעץ כהה, אבל לא ממש שחור. מין חום עץ מהכהים. יהיה בו משהו מחיה יפה, אולי שיער ווילה, אולי משהו כזה אגדי ונדיר, שלא רואים הרבה. אולי נוצת מלאך, או קשקש של דרקון, או משהו כזה.

Roonil Wazlib

New member
רק הערה שולית

אורך ורוחב השרביט הוא פרופורציונלי לגובה ורוחב של בעליו.

Roonil Wazlib

New member
חחח...לא

אבל אם בן אדם גבוהה מאוד בגיל 11, הוא ישאר בדרך כלל גבוה יותר מהממוצע, כן, יש אנשים שגבהים עם השנים, אבל כנראה שג'קר לא חשבה על זה...

ScOrPiO gIrL1

New member
אהמ אהמ.....

לפי דעתי הוא יהיה משו באורך 30 ס"מ עץ חום מאוד כהה-שחור ויהיה בו נים מלב של דרקון לפי דעתי.....

rikko 13

New member
השרביט שלי../images/Emo187.gif

שלי יהיה ארוך וצר בינוני ויהיה בו קשקש דרקון או נימי לב דרקון

JuliaM1

New member
שלי

דק וטיפה מפותל, בעל צבע חום כהה, כמו עץ עתיק, מוארך...ו...אמ...תיהיה בו שן דרקונים:) או משהו של דרקונים:)

והנה שלי. ניעו~

בואו נראה... מייפל ופרוות חד-קרן, 30 ס"מ, גמיש למדי (וסגול! סגול!). למה? כי ככה. ניעו~

שלי ../images/Emo118.gif../images/Emo71.gif

יהיה ארוך יחסית, דק אבל לא יותר מדי, מעץ חום כהה ועם נוצת עוף חול.

2 Mיכל

New member
אין לי מושג../images/Emo187.gif../images/Emo42.gif

השרביט בוחר את הקוסם
.

your avi

New member
../images/Emo11.gif

השרשור הזה גורם לי לחשוב על דברים אחרים... בכל אופן, שלי יהיה לא ארוך מידי, אבל קצת עבה יותר מבדרך כלל (אלוהים אדירים, זה נשמע רע). יהיה שם בפנים איזו פרווה של איזה היפוגריף או משהו. והוא יהיה בגוון כתמתם שכזה. כן. אני עדיין בקטע שתמיד שמדברים על הגודל של ה.. שרביט זה נשמע כמו משהו אחר. עזבו, אני קצת נטולת חיים בזמן האחרון.

ToryMaster

New member
המ

אני מניחה שעץ ערבה, צר וארוך יחסית, לא גמיש, לוידעת מה יהיה בו, אולי משהו שמקושר לחתולים, לוידעת.

muldercrushed

New member
אמממ.. נראה לי ש...

ארוך, דק, גמיש, בצבע סגול שזיף עם ליבה של שערה מרעמה של חד-קרן או עלה ממלכודת השטן. נק נק נק...

למעלה