~סקר~

Marllboro

New member
~סקר~

1 - שם פרטי: 2 - מה רצית להיות כשהיית קטנה? 3 - מי היו גיבורי ילדותך? 4 - מי/מה השפיע עליך? 5 - ספרי חווית ילדות זכורה. 6 - עם מה קשה לך להתמודד? 7 - מה מוציא אותך מהכלים? 8 - למי היית מחטיפה סטירה? 9 - למי קשה לך לסלוח? 10 - ממה את פוחדת? 11 - מה את לא אוהבת לעשות? 12 - על מה את מתחרטת? 13 - מה היחס שלך לכסף? 14 - מה נותן לך תחושת ביטחון? 15 - מה מרגש אותך? 16 - מה מצחיק אותך? 17 - מתי בכית לאחרונה? 18 - מה החלום הגדול שלך? 19 - מה התכונה הכי בולטת אצלך? 20 - לאיזה רגע בחיים היית רוצה לחזור? 21 - מה הדבר שאת הכי שונאת בארץ? 22 - מה את הכי אוהבת בארץ? 23 - מה התוכניות שלך לפסח? 24 - איזה כישרון היית רוצה שיהיה לך? 25 - מה הדבר הכי מטומטם שעשית אי פעם? 26 - מה הדבר הראשון שאת מסתכלת עליו באישה ? 27 - מהם שלושת הדברים החשובים לך ביותר? 28 - מה סקסי בעיניך? 29 - איזה חלק בך היית משנה? 30 - איך את מפנקת את עצמך? 31 - באיזו אמונה את מאמינה? 32 -מה אנשים לא יודעים עליך, והיית רוצה שיידעו? 33 - מה היית רוצה שיכתבו על המצבה שלך? 34- אם היית יכולה לקרוא לעצמך בשם אחר איך היו קוראים לך? 35- השם הכי יפה לילד: 36- השם הכי יפה לילדה: 37- הכינויים שיש לשם שלכם: 38- הכינוי הכי אהוב: 39-מה השם הכי מצחיק ששמעתם 40- האם השם שלך הוא על שם מישהו/משהו? 41- אם היית גבר, איך היו קוראים לך? תעודת זהות.... תאריך לידה: מזל: מידת נעליים: גובה: מוצא: חיות מחמד: אורך שיער: תחביבים: איזה שפות את מדברת? בת כמה את? החלום שלך? מה אוהבת לאכול: מה אוהבת לשתות: צבע עיניים: צבע שיער: איפה נולדת? רגישה לדגדוגים? הדבר שהכי מגעיל אותך: כמה אחים יש לך: מסר לחיים: תלמיד/חייל/עובד/אחר: יש חברה? מה השם הפרטי שלה? בת כמה היא? מה את הכי אוהבת בה? מה את הכי שונאת בה? מה מדליק אותך בה? מה הדבר הכי מרגש שהיא עשתה בשבילך? מה הדבר הכי חשוב לך כרגע בחיים? ממה את הכי פוחדת? גיל שהיית רוצה להיות: יש פירסינג? קעקועים? אובססיות? התמכרויות? איזה שפות את דוברת? האם את חיה את הרגע? האם את אוהבת את הכתב יד שלך? יש לך הרגלים רעים? איזו מחמאה את מקבלת מרוב האנשים? את יודעת לשיר? מה החולשה הכי גדולה שלך? מה החוזק הכי גדול שלך? יש משהו שאת מתחרטת שעשית/לא עשית? מה השיעור הכי חשוב שלמדת מהחיים? פעם חשבת להתאבד? מה הדבר הכי מטורף שעשית? התאהבת בידיד? עשית פעם סיאנס? אמרת למישו "אני אוהב/ת אותך" והתכוונת? היית פעם בחו"ל? הרביצו לך? הרבצת למישו? הסרט הכי דפוק שראיתן: דיברת בטלפון כל הלילה? בגדו בך? הרגת חיה בטעות? גנבת משהו? היית עם מישהי למטרות סיפוק מיני בלבד? לתקופה ממושכת? קיבלת חשבון פלא' של יותר מ500 ש"ח? נפגשת עם מישהי מהאינטרנט? רצית להיות משהו שאת לא? הרגשת מתשהו שאת בוגדת בעצמך? התביישת בהורים שלך? שיקרת למישהו-י לאחרונה? כרגע את מאוהבת? התעלפת? נעצרת? שברת עצם בגוף? רכבת על סוס? רקדת עד שכמעט נפלת מהרגליים? שיחקת כדורסל? שיחקת כדורגל? הלכת מכות? הוצאת מלא כסף על שטויות? היית אובססיבי כלפי משהו? היית מכורה למשהו? ולסיום..איך היה הסקר!?

Marllboro

New member
עונה לעצמיי הכי כייף!

1 - שם פרטי:
בת-אל 2 - מה רצית להיות כשהיית קטנה?
מזתומרת?! כולי עדיין ילד! 3 - מי היו גיבורי ילדותך?
הדרדסים וצביי הנינג'ה וכל מיני לא זוכר 4 - מי/מה השפיע עליך?
לא מושפעת חחחחח 5 - ספרי חווית ילדות זכורה.
רצתי רצתי רצתי נפלתי וקמתי 6 - עם מה קשה לך להתמודד?
עם העצבים שלי 7 - מה מוציא אותך מהכלים?
שמעצבנים אותי 8 - למי היית מחטיפה סטירה?
לשדרן ברדיו 9 - למי קשה לך לסלוח?
אני בחיים לא סולחת חחחח ואם כן..אז לא שוכחת! 10 - ממה את פוחדת?
לאבד חס וחלילה את אישתי!!! 11 - מה את לא אוהבת לעשות?
ללכת לבצפר 12 - על מה את מתחרטת?
על אתמול.. 13 - מה היחס שלך לכסף?
כסף בא כסף הולך! 14 - מה נותן לך תחושת ביטחון?
אישתי כפרה עליה! 15 - מה מרגש אותך?
כשאישתי בוכה..מעביר בי צמרמורת 16 - מה מצחיק אותך?
אישתיייי 17 - מתי בכית לאחרונה?
אתמול 18 - מה החלום הגדול שלך?
בעזרת ה' להתחתן עם ג'נט! 19 - מה התכונה הכי בולטת אצלך?
וואלה לא דע..מי שמכירה אותי תגיד 20 - לאיזה רגע בחיים היית רוצה לחזור?
הכי טוב לי בעולם כרגע 21 - מה הדבר שאת הכי שונאת בארץ?
את היתושים ואת החום 22 - מה את הכי אוהבת בארץ?
כמעט הכל.. 23 - מה התוכניות שלך לפסח?
וואלהההה לא דע 24 - איזה כישרון היית רוצה שיהיה לך?
לרקוד חחחחחחחחחח 25 - מה הדבר הכי מטומטם שעשית אי פעם?
כל הזמן אני עושה דברים מטומטמים 26 - מה הדבר הראשון שאת מסתכלת עליו באישה?
עיניים וציצי 27 - מהם שלושת הדברים החשובים לך ביותר?
אמא אישתי ואני! 28 - מה סקסי בעיניך?
אישתייייייייייייי 29 - איזה חלק בך היית משנה?
הקטנת חזה!! 30 - איך את מפנקת את עצמך?
אישתי מפנקת אותי 31 - באיזו אמונה את מאמינה?
הקדוש ברוכו!!! 32 -מה אנשים לא יודעים עליך, והיית רוצה שיידעו?
חח יש דברים שלא יודעים עליי?! קהילה מסריחה! 33 - מה היית רוצה שיכתבו על המצבה שלך?
מה קורה אחים שלי?! 34- אם היית יכולה לקרוא לעצמך בשם אחר איך היו קוראים לך?
תומר! 35- השם הכי יפה לילד:
תומר 36- השם הכי יפה לילדה:
סהר 37- הכינויים שיש לשם שלכם:
עזבו אותכםםם 38- הכינוי הכי אהוב:
כל כינוי שאישתי קוראת לי! 39-מה השם הכי מצחיק ששמעתם
טושיוווווו כפרה עלייייייייייו 40- האם השם שלך הוא על שם מישהו/משהו?
אלוקים! 41- אם היית גבר, איך היו קוראים לך?
תומר! תעודת זהות.... תאריך לידה:
10.4 מזל:
טלה מידת נעליים:
42\3 גובה:
165+ מוצא:
טריפולטאית פורטוגזית חיות מחמד:
הב הב! מיאווווווווווו אורך שיער:
מאריכהההה תחביבים:
מכוניווותתת הונדהההה איזה שפות את מדברת?
נייט עיברית בת כמה את?
17 החלום שלך?
להתחתן עם ג'נט מה אוהבת לאכול:
בתחת מה אוהבת לשתות:
קולה,נס, וודקה, בירהההה וייאלה סוטווווווול צבע עיניים:
חומות צבע שיער:
חום כהה איפה נולדת?
ת"א רגישה לדגדוגים?
תלוי מימי..ובאיזה מצב..חיחיחיחי הדבר שהכי מגעיל אותך:
חח אין כזה כמה אחים יש לך:
אחד מסר לחיים:
חיים פעם אחת צריך לחיות תרגע! תלמיד/חייל/עובד/אחר:
תלמיד יש חברה?
כהההה מה השם הפרטי שלה?
ג'נט בת כמה היא?
בגיל שלי מה את הכי אוהבת בה?
הכל הכל הכל! מה את הכי שונאת בה?
שהיא מעצבנת אותי מה מדליק אותך בה?
אווו זה סוד! מה הדבר הכי מרגש שהיא עשתה בשבילך?
כל הזמן היא מרגשת אותייי מה הדבר הכי חשוב לך כרגע בחיים?
אמא שלי וג'נט..ואולי קצת הלימודים חחח ממה את הכי פוחדת?
לאבד את אישתי חס וחלילההההההההההההה גיל שהיית רוצה להיות:
21 בערך..אחרי צבא..חוקית חחחח יש פירסינג?
יש קעקועים?
לע אובססיות?
אישתיייי התמכרויות?
אישתי סיגריותתת ואוכל של אמא! איזה שפות את דוברת?
שאלה קשה..עזבו האם את חיה את הרגע?
ברור! האם את אוהבת את הכתב יד שלך?
וואלה כה יש לך הרגלים רעים?
כמו לכווולם איזו מחמאה את מקבלת מרוב האנשים?
שאני יפה! ושאני וג'נט זוג יפה! איייי כפרה עלייייייייייינו!! את יודעת לשיר?
באמבטיה וגם זה לא... מה החולשה הכי גדולה שלך?
הלב שליי מה החוזק הכי גדול שלך?
וואלה לא דעת..הביטחון העצמי המופרז שלי לפעמים יש משהו שאת מתחרטת שעשית/לא עשית?
לא מתחרטת על כלום ייאלההה מה השיעור הכי חשוב שלמדת מהחיים?
שיעור לשון פעם חשבת להתאבד?
חשבתי מה הדבר הכי מטורף שעשית?
חח בטירוף שלנו..כל מיני התאהבת בידיד?
לא חח עשית פעם סיאנס?
אמאלה כה פעם אחת! אמרת למישו "אני אוהב/ת אותך" והתכוונת?
כל שנייה לאישתי! היית פעם בחו"ל?
כה הרביצו לך?
כה הרבצת למישו?
כה הסרט הכי דפוק שראיתן:
"הטינה" אמור להיות אימה..אבל סרט מצחייייק דיברת בטלפון כל הלילה?
כה בגדו בך?
גם הרגת חיה בטעות?
למה בטעות בכוונה גנבת משהו?
כהה

פעם בחודש אותו סקר חח ~משעמם פצצות~

1 - שם פרטי:
אנטי 2 - מה רצית להיות כשהיית קטנה?
גדולה 3 - מי היו גיבורי ילדותך?
צבי הנינג'ה 4 - מי/מה השפיע עליך?
אנשים טובים באמצע הדרך 5 - ספרי חווית ילדות זכורה.
טרקטורונים בהרי שומרוןןן :) 6 - עם מה קשה לך להתמודד?
אהבה 7 - מה מוציא אותך מהכלים?
אנשים טיפשים 8 - למי היית מחטיפה סטירה?
לכל מי שטיפש 9 - למי קשה לך לסלוח?
לנופר שלא החזירה לי את הנרגילה מכיתה ח' 10 - ממה את פוחדת?
מסוף החודש /: 11 - מה את לא אוהבת לעשות?
לחשוב עליה 12 - על מה את מתחרטת?
שלא קמתי היום בזמן חח 13 - מה היחס שלך לכסף?
כסף בא כסף הולך 14 - מה נותן לך תחושת ביטחון?
סטלה 15 - מה מרגש אותך?
שמרי מדברתתתתתת 16 - מה מצחיק אותך?
שמרי מדברת חחח 17 - מתי בכית לאחרונה?
שלשום 18 - מה החלום הגדול שלך?
לעוף מהארץ 19 - מה התכונה הכי בולטת אצלך?
עצבנות 20 - לאיזה רגע בחיים היית רוצה לחזור?
גיל 6 21 - מה הדבר שאת הכי שונאת בארץ?
לסביות 22 - מה את הכי אוהבת בארץ?
נאפיס 26 - מה הדבר הראשון שאת מסתכלת עליו באישה ?
פנים?? 27 - מהם שלושת הדברים החשובים לך ביותר?
אני ואני ואני 28 - מה סקסי בעיניך?
יוסטון מענטזת על עמוד חח 29 - איזה חלק בך היית משנה?
לא משנה כלוםם אני מושלמתת 30 - איך את מפנקת את עצמך?
הולכת לספא 33 - מה היית רוצה שיכתבו על המצבה שלך?
"מחר יהיה יותר טוב את תראי.." 34- אם היית יכולה לקרוא לעצמך בשם אחר איך היו קוראים לך?
מריי 35- השם הכי יפה לילד:
אביתר 36- השם הכי יפה לילדה:
מורן חח 37- הכינויים שיש לשם שלכם:
טו מאצ' 38- הכינוי הכי אהוב:
יהלומהה 39-מה השם הכי מצחיק ששמעתם
רוחל'ה 40- האם השם שלך הוא על שם מישהו/משהו?
על שם העציץ שאמא שלי פעם גידלה בגינה והוא נבל 41- אם היית גבר, איך היו קוראים לך?
אבו יוסף תעודת זהות.... תאריך לידה:
5.8 מזל:
אריה מידת נעליים:
39 גובה:
סעמקק מוצא:
עיראקיי חיות מחמד:
שוקאטהה
אורך שיער:
ארוך ארוך תחביבים:
להזדיין איזה שפות את מדברת?
עברית ערבית אנגלית ספרדית בת כמה את?
20 החלום שלך?
להיות בלרינה מה אוהבת לאכול:
הכלל מה אוהבת לשתות:
הכלל צבע עיניים:
ירוק חום כחול חח צבע שיער:
חחחחחחחחחחחחחחחחחחח פוטות איפה נולדת?
בחדר יולדות רגישה לדגדוגים?
לא הדבר שהכי מגעיל אותך:
לשמוע את סטלה יורקת או עושה גראפס כמה אחים יש לך:
אחד כפרה עליוו מסר לחיים:
האוקנה מטטהההההה תלמיד/חייל/עובד/אחר:
עובדת יש חברה?
כן מה השם הפרטי שלה?
סטלה בת כמה היא?
19 מה את הכי אוהבת בה?
שפתיים מה את הכי שונאת בה?
לא שונאת כלום מה מדליק אותך בה?
חיחיחי מה הדבר הכי מרגש שהיא עשתה בשבילך?
אווו השיחה המדהימה ב6.8 ב7 וחצי בבוקר מה הדבר הכי חשוב לך כרגע בחיים?
כסף כסף כסף ממה את הכי פוחדת?
מסוף החודש!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! דיי לשאול את זה! יש פירסינג?
כן קעקועים?
כן אובססיות?
כן התמכרויות?
כן איזה שפות את דוברת?
עברית האם את חיה את הרגע?
כן יש לך הרגלים רעים?
כן איזו מחמאה את מקבלת מרוב האנשים?
וואי יש המון את יודעת לשיר?
כן מה החולשה הכי גדולה שלך?
לאנשים שאני אוהבת יש משהו שאת מתחרטת שעשית/לא עשית?
כן אמרת למישו "אני אוהב/ת אותך" והתכוונת?
כן היית פעם בחו"ל?
כן הרביצו לך?
כן הרבצת למישו?
כן הסרט הכי דפוק שראיתן:
וואי שכחתי איך קוראים לו דיברת בטלפון כל הלילה?
כן בגדו בך?
כן הרגת חיה בטעות?
כן גנבת משהו?
לא חח מה קוראים לי אנטי?! חחח היית עם מישהי למטרות סיפוק מיני בלבד?
כן לתקופה ממושכת?
כן קיבלת חשבון פלא' של יותר מ500 ש"ח?
כן נפגשת עם מישהי מהאינטרנט?
לא רצית להיות משהו שאת לא?
כן הרגשת מתשהו שאת בוגדת בעצמך?
כן התביישת בהורים שלך?
לא מתביישת באמא שלי כפרה עליה שיקרת למישהו-י לאחרונה?
לא כרגע את מאוהבת?
כן התעלפת?
כן הוצאת מלא כסף על שטויות?
כן ולסיום..איך היה הסקר!? מקורי, מהמם, פעם ראשונה שאני קוראת כזה סקר מושקע בקיצררר חבל"זזזז

עונה

1 - שם פרטי: שירו 2 - מה רצית להיות כשהיית קטנה?שחקנית 3 - מי היו גיבורי ילדותך?תום אבני והבקסטריט בויז 4 - מי/מה השפיע עליך?אמא 5 - ספרי חווית ילדות זכורה. חח לא משנה 6 - עם מה קשה לך להתמודד? פגיעות מאהבה :/ 7 - מה מוציא אותך מהכלים?שקרנים 8 - למי היית מחטיפה סטירה?לה 9 - למי קשה לך לסלוח?לה ועוד מישהו 10 - ממה את פוחדת?לאבד מישהו קרוב 11 - מה את לא אוהבת לעשות?לשקר 12 - על מה את מתחרטת?על כמה דברים 13 - מה היחס שלך לכסף?חח :)) 14 - מה נותן לך תחושת ביטחון? כסף...חברי לצידי 15 - מה מרגש אותך?אמא 16 - מה מצחיק אותך?בן של עז ולינוי 17 - מתי בכית לאחרונה?עוד שניה אני בוכה פה חחח 18 - מה החלום הגדול שלך? לא חשובבבבבב 19 - מה התכונה הכי בולטת אצלך?כנות ונאמנות 20 - לאיזה רגע בחיים היית רוצה לחזור?לא יודעת 21 - מה הדבר שאת הכי שונאת בארץ?את המנטליות 22 - מה את הכי אוהבת בארץ?את המדינה 23 - מה התוכניות שלך לפסח?לא יודעת 24 - איזה כישרון היית רוצה שיהיה לך?שירה(בשביל תחביב) 25 - מה הדבר הכי מטומטם שעשית אי פעם?וואי מלאאאאאאאאאאאאא 26 - מה הדבר הראשון שאת מסתכלת עליו באישה ?גוף 27 - מהם שלושת הדברים החשובים לך ביותר? כנות נאמנות בחורה עם עמוד שידרה 28 - מה סקסי בעיניך?מבט..עינים שפתיים 29 - איזה חלק בך היית משנה?מודה לאלוקים על מה שיש 30 - איך את מפנקת את עצמך?שינקיןןןןןןןןןן 31 - באיזו אמונה את מאמינה?שלמה...בביאת המשיח חחח סתם באלוקים 32 -מה אנשים לא יודעים עליך, והיית רוצה שיידעו?שאני לא בוצ'ה חחחח אני קוקיצה :) 33 - מה היית רוצה שיכתבו על המצבה שלך? "שאתם עומדים פה תחייכו :) 34- אם היית יכולה לקרוא לעצמך בשם אחר איך היו קוראים לך? פילפל? חחח 35- השם הכי יפה לילד: שובל 36- השם הכי יפה לילדה: אופק 37- הכינויים שיש לשם שלכם: שיר , שירני 38- הכינוי הכי אהוב: פילפל 39-מה השם הכי מצחיק ששמעתם ... סינילה 40- האם השם שלך הוא על שם מישהו/משהו? לא 41- אם היית גבר, איך היו קוראים לך? מאמי תעודת זהות.... תאריך לידה: 29.3 מזל: אלה מידת נעליים: 37 גובה: 1.55 מוצא: תמניה חיות מחמד: - אורך שיער: קצר תחביבים: לנגן בלוקה לישון לטייל לרקוד לשתות סנוקר מלאהה קיצר איזה שפות את מדברת? עברית אנגלית ספרדית בת כמה את? 20 החלום שלך? לגרום לאמא להיות גאה בי מה אוהבת לאכול: הכל ! מה אוהבת לשתות: אבסולוטטט צבע עיניים: חום צבע שיער: שחור איפה נולדת? פה רגישה לדגדוגים? כן הדבר שהכי מגעיל אותך: אנשים שעושים צחוק מעצמם כמה אחים יש לך: 2 מסר לחיים: תנצלו את החיים אל תקחו הכל קשה ...הכל עוד שיעור בחיים תלמיד/חייל/עובד/אחר: עובדת יש חברה? כבר לא מה השם הפרטי שלה? כוס אמא שלה בת כמה היא? מה את הכי אוהבת בה? מה את הכי שונאת בה? מה מדליק אותך בה? מה הדבר הכי מרגש שהיא עשתה בשבילך? מה הדבר הכי חשוב לך כרגע בחיים? ממה את הכי פוחדת? לאבד מישהו קרוב גיל שהיית רוצה להיות: טוב לי עם הגיל שלי יש פירסינג? מצד מתחת לשפה , בלשון ותבור קעקועים? - אובססיות? - התמכרויות? - איזה שפות את דוברת? - האם את חיה את הרגע? כן האם את אוהבת את הכתב יד שלך? כן יש לך הרגלים רעים? כן חחח כמו לכולם איזו מחמאה את מקבלת מרוב האנשים? שאני אמינה :) את יודעת לשיר? לא מה החולשה הכי גדולה שלך? לשחקניות כדורסל מה החוזק הכי גדול שלך? אני עומדת על שלי יש משהו שאת מתחרטת שעשית/לא עשית? על כמה דברים אבל שטויות מה השיעור הכי חשוב שלמדת מהחיים? החיים ממשיכים לא משנה מה פעם חשבת להתאבד? כן מה הדבר הכי מטורף שעשית? פייי לא חסר...אחד מהם אני וחברה התנשקנו מול המורות ומנהלת במסיבה של ביצפר לפני 4 שנים בערך התאהבת בידיד? ידידה עשית פעם סיאנס? לאאא אמרת למישו "אני אוהב/ת אותך" והתכוונת? כן היית פעם בחו"ל? כן הרביצו לך? כן הרבצת למישו? כן הסרט הכי דפוק שראיתן: " אמא שלי אוהבת בנות " דיברת בטלפון כל הלילה? כן בגדו בך? כן :/ הרגת חיה בטעות? לא גנבת משהו? בכיתה ב' ארטיק מהמכולת היית עם מישהי למטרות סיפוק מיני בלבד? כן לתקופה ממושכת? כן קיבלת חשבון פלא' של יותר מ500 ש"ח? כן נפגשת עם מישהי מהאינטרנט? כן רצית להיות משהו שאת לא? מזמן הרגשת מתשהו שאת בוגדת בעצמך? כן התביישת בהורים שלך? לא !!!!! כפרעעעליהם ! שיקרת למישהו-י לאחרונה? לא כרגע את מאוהבת? כן :/ התעלפת? לא נעצרת? לא שברת עצם בגוף? לא רכבת על סוס? לא רקדת עד שכמעט נפלת מהרגליים?כן שיחקת כדורסל? כן שיחקת כדורגל? כן הלכת מכות? כן הוצאת מלא כסף על שטויות? תמיד :) היית אובססיבי כלפי משהו? לא נראה לי היית מכורה למשהו? כן

אי באבייייייייייי

באימא שלי באסה רצח להסתכל עליו בכללל לא נמאס לך את להיות חרחשניתתתתתתתתתת חחחחחחחחחח

עונההההה..ואי שנים לא עניתי

- שם פרטי:ליסה 2 - מה רצית להיות כשהיית קטנה?שחקנית\דוגמנית 3 - מי היו גיבורי ילדותך?חח..דרדסים,דובוני אכפת לי,צבי הנינג'ה 4 - מי/מה השפיע עליך?קשה להשפיע עליי 5 - ספרי חווית ילדות זכורה:ברחתי מהגן כי הגננת עיצבנה אותי עם האוכל 6 - עם מה קשה לך להתמודד?עם אנשים שקרנים וצבועים 7 - מה מוציא אותך מהכלים?שקרנים 8 - למי היית מחטיפה סטירה?לאיזה כאחבה ורודה שזקוקה לשיפוץ דחוף 9 - למי קשה לך לסלוח?למי שפוגע בי 10 - ממה את פוחדת?מאלוהים בלבד 11 - מה את לא אוהבת לעשות?לשטוף ויטרינות 12 - על מה את מתחרטת?אוווווווווו..יש המון 13 - מה היחס שלך לכסף?כסף בא וכסף הולך 14 - מה נותן לך תחושת ביטחון?רק מלהסתכל במראה אני מלאת ביטחון.חחחח 15 - מה מרגש אותך?אממ.. 16 - מה מצחיק אותך?חחח..אחותי הסאטלנית..פפון לשילטון!!! 17 - מתי בכית לאחרונה?ואי מזמן 18 - מה החלום הגדול שלך?לטוס למקום רחוק..ש-ק-ט מכולם 19 - מה התכונה הכי בולטת אצלך?ע-ק-ש-נ-י-ת 20 - לאיזה רגע בחיים היית רוצה לחזור?גיל 12 21 - מה הדבר שאת הכי שונאת בארץ?פוליטיקאים 22 - מה את הכי אוהבת בארץ?כמעט הכל 23 - מה התוכניות שלך לפסח?מהתחלה שיגיע פסח ואח'כ נדבר 24 - איזה כישרון היית רוצה שיהיה לך?לשיר 25 - מה הדבר הכי מטומטם שעשית אי פעם?אוווו יש המון 26 - מה הדבר הראשון שאת מסתכלת עליו באישה ?מי אמר שאני מסתכלת..חחח 27 - מהם שלושת הדברים החשובים לך ביותר?אני עצמי ואנוכי 28 - מה סקסי בעיניך?התחת הקטן שלי 29 - איזה חלק בך היית משנה?כלום..הכל פרפקט 30 - איך את מפנקת את עצמך?שופינגגגג 31 - באיזו אמונה את מאמינה?אלוהים בלבד 32 -מה אנשים לא יודעים עליך, והיית רוצה שיידעו?מי שצריך לדעת יודע 33 - מה היית רוצה שיכתבו על המצבה שלך?"הסקרנות הרגה ת'חתול" 34- אם היית יכולה לקרוא לעצמך בשם אחר איך היו קוראים לך? עדן 35- השם הכי יפה לילד: אלנתן 36- השם הכי יפה לילדה: עדן 37- הכינויים שיש לשם שלכם: ליס.. 38- הכינוי הכי אהוב: ליסה ברגיל 39-מה השם הכי מצחיק ששמעתם :אור גזמה 40- האם השם שלך הוא על שם מישהו/משהו?כן מהתנ"ך..חחח 41- אם היית גבר, איך היו קוראים לך? עדן תעודת זהות.... תאריך לידה: 27-5-84 מזל: תאומים מידת נעליים:37-38 גובה: 1.60 מוצא: אשכנזיה חיות מחמד:טייגר המלך אורך שיער:קצת אחרי הכתפיים תחביבים: לשחק לעצמי..מה השטויות האלו??! איזה שפות את מדברת? עברית,אנגלית,רוסית,קצת ערבית בת כמה את? 21 החלום שלך?שחקנית מה אוהבת לאכול: פיצה מה אוהבת לשתות: אייסטי צבע עיניים: ירוק עם כחול ואפור מסביב צבע שיער:שחור איפה נולדת? בבית חולים רגישה לדגדוגים?חח..תלוי מי מדגדג הדבר שהכי מגעיל אותך:אנשים צבועים ושקרנים בפעם המיליון כמה אחים יש לך: אח אחד..ו-2 אחיות מסר לחיים: "החיים דבש אז תנצלו אותם" תלמיד/חייל/עובד/אחר: מובטלת בטיטו כרגע יש חברה?אמממ..לא מה השם הפרטי שלה?רוח הקודש בת כמה היא?5000 שנה נראה לי מה את הכי אוהבת בה?ת'שקיפות שבה מה את הכי שונאת בה?אני לא מספיק מרגישה אותה כשאני מחבקת מה מדליק אותך בה?שאני מכניסה לה יד ויוצא לי מהצד השני מה הדבר הכי מרגש שהיא עשתה בשבילך?שליחות קטלנית אחרי קאספר מה הדבר הכי חשוב לך כרגע בחיים? מה ז"א ברור שהרוח שלי כפרעעע עליה ממה את הכי פוחדת?מאלוהים גיל שהיית רוצה להיות:16 יש פירסינג? ברור קעקועים? ברור אובססיות?טפו טפו ..לא התמכרויות? לא איזה שפות את דוברת? אינעל הטוטע שלך בת אל.. האם את חיה את הרגע?יססס האם את אוהבת את הכתב יד שלך? כן יש לך הרגלים רעים?כמו לכל אחד אחר איזו מחמאה את מקבלת מרוב האנשים?כ-ו-ס-י-ת את יודעת לשיר? ברור..זכיתי בכוכב מת מה החולשה הכי גדולה שלך?**סוד** מה החוזק הכי גדול שלך? אלוקים יש משהו שאת מתחרטת שעשית/לא עשית? יש פול דברים מה השיעור הכי חשוב שלמדת מהחיים? לא לסמוך על אנשים פעם חשבת להתאבד?משהו כזה מה הדבר הכי מטורף שעשית?חח..לא מספרת התאהבת בידיד?אממ..לא רציני..נדלקתי עשית פעם סיאנס? כן.. אמרת למישו "אני אוהב/ת אותך" והתכוונת? כן היית פעם בחו"ל? כן הרביצו לך? כן הרבצת למישו?חס וחלילה אני נגד אלימות..חחחחח הסרט הכי דפוק שראיתן:אלי ג'י..גם דפוק וגם מצחיק ברמות דיברת בטלפון כל הלילה? כן בגדו בך?לצערי הרגת חיה בטעות? חרקים בלבד גנבת משהו? חחח..לא מה פתאםםםםםםםםםםםםםם..חחח היית עם מישהי למטרות סיפוק מיני בלבד? לא לתקופה ממושכת?לא קיבלת חשבון פלא' של יותר מ500 ש"ח? כן נפגשת עם מישהי מהאינטרנט?כן רצית להיות משהו שאת לא?שהיתי יותר קטנה הרגשת מתשהו שאת בוגדת בעצמך? אולי התביישת בהורים שלך?לא שיקרת למישהו-י לאחרונה? לא נראה לי כרגע את מאוהבת? ששששששששש התעלפת? כן נעצרת? כן שברת עצם בגוף? כן רכבת על סוס?לא רקדת עד שכמעט נפלת מהרגליים? כן שיחקת כדורסל? כן שיחקת כדורגל?כן הלכת מכות? חחחחחחחחחחחחח..זה סימן בשבילי זה סימן בשביל כולם הוצאת מלא כסף על שטויות? חופשי היית אובססיבי כלפי משהו? משהו כזה..עבר חלף ותם ממזמן היית מכורה למשהו? כנ"ל ולסיום..איך היה הסקר!?בואנה בת אל אני אפוצץ אותך...ת'סקר הזה ראיתי לפחות 20 פעם בפורום המזרוב הזה..ונראה לי אני היתי זו שחיברתי אותו.. חחחחחחחחחחחחחח.. חולה עליך בוצ'וןןןןןןןןןןןןןןןןןן..ועל הפפונה הסאטלנית על המגלשה!

Marllboro

New member
בואנהההההה לייייייס

מה את באה אליי בטענוווווווות?!... זה מה יש!! תביאו אתם סקרים חדשים!! עובדה שאת עונה עליו
מת עלייך

עונה ולישון...

1 - שם פרטי: לין 2 - מה רצית להיות כשהיית קטנה? נגר 3 - מי היו גיבורי ילדותך? האופנוברים ממאדים 4 - מי/מה השפיע עליך? החיים 5 - ספרי חווית ילדות זכורה... בהזדמנות על קפה אני אספר.. 6 - עם מה קשה לך להתמודד? נשים 7 - מה מוציא אותך מהכלים? דודההההההה.. 8 - למי היית מחטיפה סטירה? לא מצליחה לחשוב על מישהו מסויים 9 - למי קשה לך לסלוח? להיא.. 10 - ממה את פוחדת? בדידות 11 - מה את לא אוהבת לעשות? כלים 12 - על מה את מתחרטת? לא מתחרטת 13 - מה היחס שלך לכסף? טוב שיש.. אבל לא הכי חשוב בחיים 14 - מה נותן לך תחושת ביטחון? המשפחה 15 - מה מרגש אותך? לראות את האחיין שלי צוחק.. 16 - מה מצחיק אותך? לראות את האחיין שלי צוחק.. 17 - מתי בכית לאחרונה? שלשום.. 18 - מה החלום הגדול שלך? עצמאות 19 - מה התכונה הכי בולטת אצלך? אין 20 - לאיזה רגע בחיים היית רוצה לחזור? לגן 21 - מה הדבר שאת הכי שונאת בארץ? כפיה דתית 22 - מה את הכי אוהבת בארץ? סיני 23 - מה התוכניות שלך לפסח? מתי פסח? 24 - איזה כישרון היית רוצה שיהיה לך? אולי לנגן על משהו... 25 - מה הדבר הכי מטומטם שעשית אי פעם? לנסוע מת"א לאילת בטרמפים לבד ביום שישי בלילה... 26 - מה הדבר הראשון שאת מסתכלת עליו באישה ? עיניים.. חיוך.. 27 - מהם שלושת הדברים החשובים לך ביותר? אושר משפחה בריאות 28 - מה סקסי בעיניך? ההיא.. 29 - איזה חלק בך היית משנה? די הרבה... לא אפרט... 30 - איך את מפנקת את עצמך? אוכל.. ג'ויינט.. 31 - באיזו אמונה את מאמינה? שהכל לטובה 32 -מה אנשים לא יודעים עליך, והיית רוצה שיידעו? לא יודעים ולא ידעו כלום.. 33 - מה היית רוצה שיכתבו על המצבה שלך? יציירו סמיילי 34- אם היית יכולה לקרוא לעצמך בשם אחר איך היו קוראים לך? פוקהונטס 35- השם הכי יפה לילד: דניאל 36- השם הכי יפה לילדה: דניאל 37- הכינויים שיש לשם שלכם: אין 38- הכינוי הכי אהוב: אין 39-מה השם הכי מצחיק ששמעתם? כל ה- נהר, גשם, גבעה, עשב.... 40- האם השם שלך הוא על שם מישהו/משהו? לא שידוע לי 41- אם היית גבר, איך היו קוראים לך? עידן תעודת זהות.... תאריך לידה: 4.7 מזל: סרטן מידת נעליים: 40-41 גובה: 170 מוצא: טוניסאית חיות מחמד: כלבה שלושה חתולים ותוכי אורך שיער: קצר תחביבים: ים איזה שפות את מדברת? אחת בת כמה את? 18 החלום שלך? נשאל כבר... מה אוהבת לאכול: משתנה בהתאם למצב מה אוהבת לשתות: קולההה צבע עיניים: ירוק צבע שיער: חום איפה נולדת? חדרה רגישה לדגדוגים? מאוד הדבר שהכי מגעיל אותך: אפקט הפחד כמה אחים יש לך: 2 אחיות מסר לחיים: סעמק כולם תלמיד/חייל/עובד/אחר: תלמידה יש חברה? לא מה השם הפרטי שלה? בת כמה היא? מה את הכי אוהבת בה? מה את הכי שונאת בה? מה מדליק אותך בה? מה הדבר הכי מרגש שהיא עשתה בשבילך? מה הדבר הכי חשוב לך כרגע בחיים? "שלום בית" ממה את הכי פוחדת? נשאל כבר גיל שהיית רוצה להיות: מצויין לי גיל 18 יש פירסינג? לשון פטמה פופיק קעקועים? עיינים בגב אובססיות? לא ממש התמכרויות? קולה וסיגריות איזה שפות את דוברת? עברית האם את חיה את הרגע? משתדלת האם את אוהבת את הכתב יד שלך? לא הכי יש לך הרגלים רעים? שלא תדעי... איזו מחמאה את מקבלת מרוב האנשים? נעליים יפות.. את יודעת לשיר? לא מה החולשה הכי גדולה שלך? רגישות מה החוזק הכי גדול שלך? רגישות יש משהו שאת מתחרטת שעשית/לא עשית? לא מה השיעור הכי חשוב שלמדת מהחיים? אני רק בת 18... פעם חשבת להתאבד? כן כמו כולם.. מה הדבר הכי מטורף שעשית? נשאל כבר התאהבת בידיד? ידידה עשית פעם סיאנס? לא אמרת למישו "אני אוהב/ת אותך" והתכוונת? כן היית פעם בחו"ל? כן הרביצו לך? כן הרבצת למישו? כן הסרט הכי דפוק שראיתן: לא זוכרת דיברת בטלפון כל הלילה? כן בגדו בך? כן הרגת חיה בטעות? נמלים וכאלה גנבת משהו? כן היית עם מישהי למטרות סיפוק מיני בלבד? כן לתקופה ממושכת? משתנה קיבלת חשבון פלא' של יותר מ500 ש"ח? כן נפגשת עם מישהי מהאינטרנט? כן רצית להיות משהו שאת לא? כן הרגשת מתשהו שאת בוגדת בעצמך?כן התביישת בהורים שלך? כן שיקרת למישהו-י לאחרונה? לא משהו רציני כרגע את מאוהבת? לא התעלפת? כן נעצרת? לא שברת עצם בגוף? אצבעות רכבת על סוס? שנתיים רקדת עד שכמעט נפלת מהרגליים? אולי שהייתי שיכורה מתישהו שיחקת כדורסל? שלוש שנים שיחקת כדורגל? שנה הלכת מכות? נשאל הוצאת מלא כסף על שטויות? כל הזמן היית אובססיבי כלפי משהו? יש מצב היית מכורה למשהו? קולה וסיגרית.. ולסיום..איך היה הסקר!? ארוך אבל חביב.. לילה טוב וחלומות דבש....

תראו מי כאןןןןןןןןןן../images/Emo3.gif

1 - שם פרטי:דני 2 - מה רצית להיות כשהיית קטנה?-כוכבת 3 - מי היו גיבורי ילדותך?-סבא
4 - מי/מה השפיע עליך?-סבא'שלי ... 5 - ספרי חווית ילדות זכורה-שהייתי בכתה ג' רבתי עם מישהי וזה הגיע למכות .... מן הסתם אני הפסדתי ובגדול .... אז חזרתי הביתה והזמנתי לה 37 פיצות משפחתיות מכל פיצריה אפשרית ברמת גן-הביתה
6 - עם מה קשה לך להתמודד?-פרידות .... ביקורת ..... 7 - מה מוציא אותך מהכלים?-שלא מקשיבים לי ... שלא מבינים אותי ... ואנשים טיפשים 8 - למי היית מחטיפה סטירה?- שר האוצר בכיףףףף 9 - למי קשה לך לסלוח?- למרום ז"ל ... על חוסר האחריות ... 10 - ממה את פוחדת?- ממוות ... מפרידות ....חושך .... 11 - מה את לא אוהבת לעשות?-להדיח כליייייים !!! ... לסדר ת'חדר .... לעשות שיחות עם אנשים שבהן אני צריכה להסביר לבנאדם מה לא בסדר בו ... 12 - על מה את מתחרטת?- שויתרתי לזהבית 13 - מה היחס שלך לכסף?- צריכה אותו אבל מגיל קטן לא סובלת אותו בשיט 14 - מה נותן לך תחושת ביטחון?-המבט של ליאל 15 - מה מרגש אותך?- התחלות חדשות ... אהבה גדולה ... 16 - מה מצחיק אותך?- סטאנדאפ .... ליאלללל חחחח ממממ ... ובדיחות שחורות 17 - מתי בכית לאחרונה?-לפני כמה ימים נראה לי 18 - מה החלום הגדול שלך?-להיות מה שנועדתי להיות .... 19 - מה התכונה הכי בולטת אצלך?-אימפולסיבית .... 20 - לאיזה רגע בחיים היית רוצה לחזור?-לפגישה הראשונה עם זהבית 21 - מה הדבר שאת הכי שונאת בארץ?- דבר אחד ?! חחחחחח ממממ ... את הפילוג בגדול .... 22 - מה את הכי אוהבת בארץ?- את החום .... וכושר ההישרדות ... 23 - מה התוכניות שלך לפסח?-פסח ?<!?!?!?! ... חחח להתגייס חחחחחחחחח 24 - איזה כישרון היית רוצה שיהיה לך?-חוש טוב במספרים 25 - מה הדבר הכי מטומטם שעשית אי פעם?- שיקרתי 26 - מה הדבר הראשון שאת מסתכלת עליו באישה ?-מבט 27 - מהם שלושת הדברים החשובים לך ביותר?- זה בא בתקופות ... מן הסתם כרגע אני הכי חשובה לי .... וליאל .... 28 - מה סקסי בעיניך?- בתולות 29 - איזה חלק בך היית משנה?- האף ... והמשקף חחחחח 30 - איך את מפנקת את עצמך?- חסר דרכים ??? .... עושה מסכה וכאלה
... ואם לא אז שמה מוסיקה מזרחית פול ווליום ... ו .... *אל צחקו !* עושה ספונג'ה וצורחת את השירים עד שאין לי כח חחחח 31 - באיזו אמונה את מאמינה?-בדת היהודית 32 -מה אנשים לא יודעים עליך, והיית רוצה שיידעו?-כלום 33 - מה היית רוצה שיכתבו על המצבה שלך?- עוד כוכב נפל ... 34- אם היית יכולה לקרוא לעצמך בשם אחר איך היו קוראים לך? - אור .. או שרון .... וזה לא כזה רחוק מהמציאות ... 35- השם הכי יפה לילד: אור\אושר 36- השם הכי יפה לילדה: עדן ... אליה .... 37- הכינויים שיש לשם שלכם: דני ... דנדון .... 38- הכינוי הכי אהוב: דני ... 39-מה השם הכי מצחיק ששמעתם - חסר??! חחחח 40- האם השם שלך הוא על שם מישהו/משהו? -לא 41- אם היית גבר, איך היו קוראים לך? -דניאל או דין תעודת זהות.... תאריך לידה: 14.12.87 מזל: קשת מידת נעליים: 40 גובה: 1.68 בערך ... או 70 חחחח מוצא: מצריה וסורית חיות מחמד: אחי? ... אורך שיער: משתנה לפי הרצון שלו חחחח בערך קצת אחרי הכתפיים תחביבים: לשבת עם ליאלי בזולה איזה שפות את מדברת? -כמעט כל שפה אני מבינה ודוברת קצת בת כמה את? -אוטוטו 18 החלום שלך? -שוב??? מה אוהבת לאכול: נודלס מה אוהבת לשתות: שוקוווווו וקפה הפוך צבע עיניים: אפור ירוק צבע שיער: שחור איפה נולדת? - ת"א רגישה לדגדוגים? -כה זה כואב לי הדבר שהכי מגעיל אותך: גזענות וצביעות כמה אחים יש לך: אחד מסר לחיים: חושך לא מגרשים במקל-חושך מגרשים באור(הרבי מלובביץ') תלמיד/חייל/עובד/אחר: עובדת ... לפני גיוס יש חברה?- וואלה לא מה השם הפרטי שלה?-איייייייייןןןן בת כמה היא?- 20 מה את הכי אוהבת בה?-את חוש ההומור והחום מה את הכי שונאת בה?-שהיא סגורה ושתלטנית קצת מה מדליק אותך בה?-הנשיקות שלה מה הדבר הכי מרגש שהיא עשתה בשבילך? -קטפה לי פרח חח מה הדבר הכי חשוב לך כרגע בחיים? -שוב פעם? ממה את הכי פוחדת?- סאחתק טוב??חחחחחחחחח גיל שהיית רוצה להיות: 14 יש פירסינג? -לא קעקועים? -שיהיה כבררררר חחחחח אני מחכה יותר מידי אובססיות? - להסניף אנשים .... ליטופים .... וחיבוקים התמכרויות? - סיגריות ... שוקו ונס קפה\קפה הפוך איזה שפות את דוברת? -ז בבבבבבב האם את חיה את הרגע? - לא חושבת האם את אוהבת את הכתב יד שלך? -לא יש לך הרגלים רעים? -כמו לכולם איזו מחמאה את מקבלת מרוב האנשים? -" ..איזה עיניים.." ..." ..יש לך קול מדהיםםםם עשית לי צמרמורות ...." את יודעת לשיר? -^ חחחחחח מה החולשה הכי גדולה שלך? -ילדים ... מה החוזק הכי גדול שלך? - מוסיקה יש משהו שאת מתחרטת שעשית/לא עשית? - אותןןןן שאלווווווווווות מה השיעור הכי חשוב שלמדת מהחיים? - עוד לא סיימתי לחיות אז אנלא יודעת מה הכי הכי חשוב ... גם לא למדתי הכל .... פעם חשבת להתאבד? -כה מה הדבר הכי מטורף שעשית? - נסעתי לירושלים על דעת עצמי ונעלמתי ליומיים התאהבת בידיד? -לא עשית פעם סיאנס? - לא אמרת למישו "אני אוהב/ת אותך" והתכוונת? - כה היית פעם בחו"ל? -כה הרביצו לך? -כה הרבצת למישו? -כה הסרט הכי דפוק שראיתן: לא זוכרת דיברת בטלפון כל הלילה? -כה בגדו בך? -כה הרגת חיה בטעות? -נמלה? גנבת משהו? -כה היית עם מישהי למטרות סיפוק מיני בלבד? -כה לתקופה ממושכת? - כה קיבלת חשבון פלא' של יותר מ500 ש"ח? -לא נפגשת עם מישהי מהאינטרנט? -כה רצית להיות משהו שאת לא? -כה הרגשת מתשהו שאת בוגדת בעצמך? -בזמן האחרון התביישת בהורים שלך? -מממממ לא חחחח ... שיקרת למישהו-י לאחרונה? -כה כרגע את מאוהבת? -כה התעלפת? -כה נעצרת? -לא שברת עצם בגוף? -לא רכבת על סוס? -לא רקדת עד שכמעט נפלת מהרגליים? -כה ... אני רקדנית ... אז מן הסתם שיחקת כדורסל? -כה שיחקת כדורגל? -כה הלכת מכות? -כה הוצאת מלא כסף על שטויות? -כה היית אובססיבי כלפי משהו? -כה היית מכורה למשהו? -עדיין ולסיום..איך היה הסקר!?-חופר

yaelra

New member
חדשה חדשה והינה עניתי

1.יעל 2.וואלה לא זוכרת 3.מירי בוהדנה 4.החיים השפיעו עלי 5.לא עולה לי אחת טובה בראש 6.עם ג'וקים 7.שקרים ובגידות 8.לחבר של מירי בוהדנה 9.למי שפגע בי 10.ג'וקים וכל יתר החיות הקטנות 11.ללמוד 12.יש הרבה. 13.שופיג בלגאן,קניות,מתנות בזבוזים 14.אהבה. 15.אהבה. 16.שטיות בעיקר 17.לפני חודש 18.להיות עם מירי בוהדנה 19.אין אחת יש כמה: בוגרת רצינית אכפתית אוהבת מעניקה 20.לא רוצה לחזור 21.את הדוסים 22.הים הכל אפשר להגיד 23.וואלה עוד לא חשבתי על זה 24.כישון במה 25.לא עולה לי בראש 26.עיניים,פה,כפות ידיים 27.אצל אישה? רצניות,כנות,אכפתיות,יופי שמחת חיים יושר 28.אישה יפה 29.תנו לי לחשוב על זה.... 30.מה זה משנה איך אני פנקת את עצמי? בואי את תפנקי אותי :))) 31.לא מאמינה האמונות 32.אין לי מה להסתיר יודעים הכל 33.מה השתגתן?! חחחחחחחחחחחחחחח כבר למות?! 34.אני אוהבת את השם שלי 35.איתי וירין 36.יובל וגילי 37.יעלי,יעלוש,יעלושקה 38.יעלי 39.שמעתי הרבה 40.לא 41.ירין תעודת זהות: תאריך לידה 1988 מזל: תאומים מידת נעליים: 39 גובה:1.68 לשתות: בריזר,פאנטה צבע עיניים: חום צבע שיער: חום נולדתי ב: ישראל רגישה לדיגדוגים: כן הדבר הכי מגעיל אותי: ג'קים כמה אחים: 2 מסר לחיים: אל תתן לחיים לשנות אותך תשנה אתה אותם תלמידה אין חברה הכי חשוב לי בחיים: החיים שלי גיל שהייתי רוצה להיות: 24 פירסינג: היה בטבור יש נזם מדברת עברית חייה את הרגע ומסתכלת גם על העתיד כן אוהבת את הכתב יד שלי המחמאה שהכי אני מקבלת: שאני בוגרת ורצינית ויפה לא יודעת לשיר החולשה הכי גדולה שלי היא נשים השיעור הכי חשוב שלמדתי זה שיעור אהבה הייתי החו''ל לא הרביצו לי! ולא הרבצתי! דיברתי בטלפון כל הלילה כן לא ממש בגדו הורגת פרפרים וכל החרקים למינהם לא גנבתי כן הייתי עם משהיא למטרת סיפוק מיני בלבד כל קיבלתי 1700 כן ניפגשתי עם משהיא מהאיטרנט לא שיקרתי למשהו לאחרונה כרגע אני לא אוהבת אבל רוצה לאהוב לא שברתי כלום כן רכבתי כם רקדתי המון רואה כדוגרל בטלויזיה כן הוצאתי כסף על שטיות הייתי קצת אובססיבית כן

עונהההה../images/Emo34.gif../images/Emo34.gif

1- שם פרטי:
יערה 2 - מה רצית להיות כשהיית קטנה?
זמרת 3 - מי היו גיבורי ילדותך?
צעירי ת"א-לא כולל שירות 4 - מי/מה השפיע עליך?
אמא 5 - ספרי חווית ילדות זכורה:
יש המון, פעם אחרת.. 6 - עם מה קשה לך להתמודד?
עם מוות 7 - מה מוציא אותך מהכלים?
אנשים נקודה. 8 - למי היית מחטיפה סטירה?
לאנאבל...ולעוד כמה בנות טיפשות.. 9 - למי קשה לך לסלוח?
לכמה בנות.. 10 - ממה את פוחדת?
מוות 11 - מה את לא אוהבת לעשות?
לנקות, לקום בבוקר 12 - על מה את מתחרטת?
זה לא עקרוני.. 13 - מה היחס שלך לכסף?
אי אפשר בלעדיו בעולם של היום..לצערי 14 - מה נותן לך תחושת ביטחון?
האישה שלי,תום.. 15 - מה מרגש אותך?
האישה שלי,תום 16 - מה מצחיק אותך?
האישה שלי,תום..שאנשים נופלים...כל מיני 17 - מתי בכית לאחרונה?
אתמול 18 - מה החלום הגדול שלך?
להיות פסיכולוגית, להיות מוכרת בזכות השירים שלי.. 19 - מה התכונה הכי בולטת אצלך?
דברנות יתר..כנות.. 20 - לאיזה רגע בחיים היית רוצה לחזור?
אני צריכה לחשוב על זה 21 - מה הדבר שאת הכי שונאת בארץ?
את התרבות הישראלית.. 22 - מה את הכי אוהבת בארץ?
את החום..לא המזג אוויר.. 23 - מה התוכניות שלך לפסח?
מי חשב על זה.. 24 - איזה כישרון היית רוצה שיהיה לך?
לרקוד 25 - מה הדבר הכי מטומטם שעשית אי פעם?
זה לא משנה 26 - מה הדבר הראשון שאת מסתכלת עליו באישה ?
פנים.. 27 - מהם שלושת הדברים החשובים לך ביותר?
בריאות, אושר ואהבה 28 - מה סקסי בעיניך?
האישה שלי.. 29 - איזה חלק בך היית משנה?
איזה לא.. 30 - איך את מפנקת את עצמך?
תום מפנקת אותי 31 - באיזו אמונה את מאמינה?
בחיים 32 - מה אנשים לא יודעים עליך, והיית רוצה שידעו?
שאני בסה"כ נורמלית..חח 33 - מה היית רוצה שיכתבו על המצבה שלך?
לא רוצה לחשוב על זה.. 34- אם היית יכולה לקרוא לעצמך בשם אחר איך היו קוראים לך?
לא יודעת 35- השם הכי יפה לילד:
מעיין 36- השם הכי יפה לילדה:
רוני 37- הכינויים שיש לשם שלכם:
יערונת,יערון,יערוני,ג'ערה.. 38- הכינוי הכי אהוב:
הכינויים של תום..קטקט,קטקטון,בייבי.. 39-מה השם הכי מצחיק ששמעתם :
אנאבל 40- האם השם שלך הוא על שם מישהו/משהו?
עלי 41- אם היית גבר, איך היו קוראים לך?
לא יודעת תעודת זהות.... תאריך לידה:
25.6.87 מזל:
סרטן מידת נעליים:
39-40 גובה: 1.65
מוצא:
אשכנזייה חיות מחמד:
כלבה, חתולה, וגורה קטנה חתולה עם תום מגדלת.. אורך שיער:
אחרי הכתפיים..בינוני תחביבים:
כתיבה, שירה.. לא יודעת איזה שפות את מדברת?
עברית בת כמה את?
18 וחצי החלום שלך?
לחיות עם תום בדירה משלנו מה אוהבת לאכול:
כמעט הכל... מה אוהבת לשתות:
פאנטה צבע עיניים:
חומות צבע שיער:
חום אדמוני איפה נולדת?
בכפר-סבא.."מאיר".. רגישה לדגדוגים?
תלוי איפה.. הדבר שהכי מגעיל אותך:
יש כל מיני כמה אחים יש לך:
שתי אחיות מסר לחיים:
תעשה מה שטוב לך, כל עוד אינך פוגע באחרים תלמיד/חייל/עובד/אחר:
בדצמבר חיילת, בנתיים עובדת. יש חברה?
בהחלט! מה השם הפרטי שלה?
תום בת כמה היא?
25 מה את הכי אוהבת בה?
הכל.. מה את הכי שונאת בה?
שהיא טובה מדי מה מדליק אותך בה?
ררר..הכל מה הדבר הכי מרגש שהיא עשתה בשבילך?
כל דבר, היא כל הזמן מרגשת מה הדבר הכי חשוב לך כרגע בחיים?
היא..הקשר שלנו, המשפחה ממה את הכי פוחדת?
מוות,נחשים גיל שהיית רוצה להיות:
סבבה לי יש פירסינג?
לא קעקועים?
בקרסול ובקרוב בשכם ימין אובססיות?
לא חסר התמכרויות?
אישתי..לריחות שלה האם את חיה את הרגע?
לא הכי.. האם את אוהבת את הכתב יד שלך?
כן יש לך הרגלים רעים?
כן,לא המון איזו מחמאה את מקבלת מרוב האנשים?
ממ.. את יודעת לשיר?
כן, למדתי 6 וחצי שנים פיתוח קול מה החולשה הכי גדולה שלך?
זה סוד מה החוזק הכי גדול שלך?
המילים שלי יש משהו שאת מתחרטת שעשית/לא עשית?
זה לא עקרוני מה השיעור הכי חשוב שלמדת מהחיים?
לא לדחות דברים..לנצל את מה שנותנים לך.. פעם חשבת להתאבד?
כן מה הדבר הכי מטורף שעשית?
ממ.. התאהבת בידיד?
לא עשית פעם סיאנס?
בערך אמרת למישו "אני אוהב/ת אותך" והתכוונת?
כל הזמן לאישתי היית פעם בחו"ל?
כן הרביצו לך?
כן הרבצת למישו?
כן הסרט הכי דפוק שראית:
משפחת טננבאום דיברת בטלפון כל הלילה?
כן בגדו בך?
אולי בעבר הרגת חיה בטעות?
כן גנבת משהו?
כן היית עם מישהי למטרות סיפוק מיני בלבד?
לא לתקופה ממושכת?
לא קיבלת חשבון פלא' של יותר מ500 ש"ח?
לא..קרוב אבל נפגשת עם מישהי מהאינטרנט?
בטח

המשך...../images/Emo34.gif

רצית להיות משהו שאת לא?
פעם הרגשת מתשהו שאת בוגדת בעצמך?
כן התביישת בהורים שלך?
כשהייתי קטנה שיקרת למישהו-י לאחרונה?
יש מצב כרגע את מאוהבת?
הכי בעולם~! התעלפת?
לא זכור לי נעצרת?
לא שברת עצם בגוף?
לא רכבת על סוס?
לא..מפחיד רקדת עד שכמעט נפלת מהרגליים?
פייי מזמן... שיחקת כדורסל?
מזמן שיחקת כדורגל?
מזמן הלכת מכות?
עם אחותי הקטנה מזמן... הוצאת מלא כסף על שטויות?
תמיד

../images/Emo9.gifאז מה! אני גם עונה:)

1 - שם פרטי: תום בלעעאט 2 - מה רצית להיות כשהיית קטנה : חובצת כיורים 3 - מי היו גיבורי ילדותך : חנוכה, האב בית ביסודי שלי. כפרה על שיניי הזהב שלו. 4 - מי/מה השפיע עליך : מה אתם רוצים?! 5 - ספרי חווית ילדות זכורה : עניתי על שאלון מפגר בפורום של נשים 6 - עם מה קשה לך להתמודד : עם שאלות מטומטות 7 - מה מוציא אותך מהכלים : סירים של המטבח (חעחע משחק מילים) 8 - למי היית מחטיפה סטירה : למי שיבקש...? 9 - למי קשה לך לסלוח : לאלה שיאכזבו/ישקרו לי..? 10 - ממה את פוחדת : מרוחות 11 - מה את לא אוהבת לעשות : להיות סאחית בלאטה 12 - על מה את מתחרטת : על שהחטלתי לענות על השאלון 13 - מה היחס שלך לכסף : כסף כסף כסף כסף! (זה מספיק?) 14 - מה נותן לך תחושת ביטחון : להסתכל על עצמי, אחח אחח. 15 - מה מרגש אותך : לראות את הכלבה שלי מחרבנת 16 - מה מצחיק אותך : השאלון 17 - מתי בכית לאחרונה : ברגע זה אני בוכה. מי חיבר ת'שאלון הזה?!?! 18 - מה החלום הגדול שלך : למצוא אהבה בלי תסביכים 19 - מה התכונה הכי בולטת אצלך : חזה?!? חח.. סתם. אממ.. נרקיסיזם (אהבה עצמית לכל העילגות) 20 - לאיזה רגע בחיים היית רוצה לחזור : לכמה דק' שעשיתי חושבים עם עצמי אם לענות על השאלון הזה או לא. 21 - מה הדבר שאת הכי שונאת בארץ : שב"ש רחוקה מת"א
22 - מה את הכי אוהבת בארץ : את אלה שדוחפים בתור, חולע עליהם! 23 - מה התוכניות שלך לפסח : נראה לי בומבמלה, לא? 24 - איזה כישרון היית רוצה שיהיה לך : אני לא צריכה שום כישרון, יש בי הכל. [= 25 - מה הדבר הכי מטומטם שעשית אי פעם : עניתי על השאלון הזה 26 - מה הדבר הראשון שאת מסתכלת עליו באישה : שפתיים 27 - מהם שלושת הדברים החשובים לך ביותר : הגיטרה שלי, אנוכי והחברים. 28 - מה סקסי בעיניך : סבתא.. חח סתם.. אישה עם גוף, חזה ופנים לפנים שמכניסה אצבע לפה ומלקקת:p (הגזמתי?! חח) 29 - איזה חלק בך היית משנה : כ-ל-ו-ם, הנני מושלםםםםם 30 - איך את מפנקת את עצמך : קונה לי שוקולד לבן עם עוגיות, רר.. 31 - באיזו אמונה את מאמינה : בכת השטןןןןןן.. חח מה נראה לכם אם לא אלוקים שבשמיים.. 32 - מה אנשים לא יודעים עלייך, והיית רוצה שידעו : מה שלא יודע, לא פוגע. |שטן| 33 - מה היית רוצה שיכתבו על המצבה שלך : "אוחצ'ההההה מה איתךךך...?" 34 - אם היית יכולה לקרוא לעצמך בשם אחר איך היו קוראים לך : כבר ממשתי את השאלה הזו :) 35 - השם הכי יפה לילד : שון 36 - השם הכי יפה לילדה : תום (לא ממש ילדה.. אבל.. נו טוב) 37 - הכינויים שיש לשם שלכם : לא יודע, תלוי מי קורא לי.. 38 - הכינוי הכי אהוב : תומי (יותר ארוך מהשם האורגינל..) חחח 39 - מה השם הכי מצחיק ששמעתם : ציורית (סליחה אם אני פוגעת אבל זה שם מצחיק, מה אני יעשה) 40 - האם השם שלך הוא על שם מישהו/משהו : לא ולא אני בחרתי לבד! :) 41 - אם היית גבר, איך היו קוראים לך : תום תעודת זהות : תאריך לידה : 30.9.89 מזל : מאזניים מידת נעליים : 38 גובה : 1.60 מוצא : מהדלת האחורית.. סתם. רומניה ופרסיה. חיות מחמד : משי הכלבה שלי ונטשה החתולה ואבא הקוף. אורך שיער : בעיקרון מאריך.. אבל בקצר בקיצור. תחביבים : לנגן בגיטרה איזה שפות את מדברת : עברית, אנגלית ו.. איסמי תום וואנה סאקנה פי אל ביר סבאעע בת כמה את : שאלתם תאריך לידה, תחשבו לבד!!! החלום שלך : שהשאלון כבר יגמר. מה את אוהבת לאכול : שווארמעעע מה את אוהבת לשתות : חשיש צבע עיניים : חומות צבע שיער : חום כהה עם פאנלים כמו כלב דלמטי. איפה נולדת : במחלקת יולדות חדר 34844 בבית חולים סורוקה (קיצור ישראל עילגים) רגישה לדגדוגים : בבטן הדבר שהכי מגעיל אותך : חסופית (החילזון הזה בלי הבית שעושה ריר על כל הריצפה כשהוא הולך) כבר אחים יש לך : וואן סיסטר, מאןן מסר לחיים : תעשו חיים בחיים כי חיים ת'חיים רק פעם אחת בחיים. תלמיד/חייל/עובד/אחר : בורסה רמת גנסקי, סוקה, סוקה. בקיצור תלמידה יא חופרים. יש חברה : לא!!! מה השם הפרטי שלה : אבל אמרתי שאין לי! בת כמה היא : אבל אין לי!!!!!!!!!! מה את הכי אוהבת בה : אבל.. אין.. לי.. ח-ב-ר-ה ! מה את הכי שונאת בה : איי דונט אב א גירל פירנד!!!! מורונס!! מה מדליק אותך בה : בני זונות, לא מבינים?! מה הדבר הכי מרגש שהיא עשתה בשבילך : יא בעלי מום מה הדבר הכי חשוב לך כרגע בחיים : אני עצמי ו.. א-נ-ו-כ-י ממה את הכי פוחדת : אבל כבר שאלתם ואמרתי שרוחות!! גיל שהיית רוצה להיות : שני עשורים ו6 שנים, התכנון שלי למות בגיל הזה. יש פירסינג : וואלק לא קעקועים : בתכנון.. בעזרת השם אובססיות : ל.. גיטרות, מראה, בגדים. התמכרויות : לטיפקס. (ט'חח) איזה שפות את דוברת : כבר שאלתם אינעל שדינדיבוק. האם את חיה את הרגע : לא! אני מתה את הרגע! האם את אוהבת את הכתב יש שלך : חולה על עצמי, אז איך אפשר שלא לאהוב ת'כתב יד שלי? יש לך הרגלים רעים : להתחיל לרשום כאילו?! איזו מחמאה את מקבלת מרוב האנשים : יפה, מוכשרת, מדהימה, מקסימה, כוסון, וכו'. את יודעת לשיר : אז תשאירי אותי לבד? סתם. לא יודע, אני אוהב לשיר.. ואומרים שיש לי קול יפה אז.. אני מניחה שכן? מה החולשה הכי גדולה שלך : לשון בלשון ונשיפות קלות כאלה, רררררר (תוך כדי ידיים נוגעות וזה.. נו אני לא צריך לפרט) מה החוזק הכי גדול שלך : לשתוק?! יש משהו שאת מתחרטת שעשית/לא עשית : אני מתחרטת שאני עונה על השאלון הזה מה השיעור הכי חשוב שלמדת מהחיים : לא לענות יותר על שאלונים פעם חשבת להתאבד : כהההההההההההההה!! בגלל יא בת שרמוטה[= מה הדבר הכי מטורף שעשית : שתיתי שתיי בקבוקים של אופטלגין? התאהבת בידיד : ידידה, זה נחשב?:/ עשית פעם סיאנס : הזכרתי פעם שאני פוחדת מרוחות בשאלון החרא הזה אמרת למישהו "אני אוהב/ת אותך" והתכוונת : אמרתי גם כשהתכוונתי וגם כשלא. היית פעם בחו"ל : אכן כן. לפרט גם איפה?! הרביצו לך : אמ... אולי בגן? חח לא שזכור לי הרבצת למישהו : כה, אבל הייתי קטנה! הסרט הכי דפוק שראיתן : לא עולה לי כרגע דיברת בטלפון כל הלילה : אכן כן. בגדו בך : למה השאלה הזאת? לזרוע מלח על הפצעים?!?! הרגת חיה בטעות : יש מצב חח זבובים וכאלה גנבת משהו : כהה!! הרבה משהויים היית עם מישהי למטרות סיפוק מיני בלבד : כה לתקופה ממושכת : אממ.. יש מצב קבלת חשבון פלא' של יותר מ500 ש"ח : לע. אין לי שיחות חעחע נפגשת עם מישהי מהאינטרנט : כן. ולצערי גם התאהבתי בה. רצית להיות משהו שאת לא : נתניתית, או ת"א? חח קיצור אחת שלא גרה בב"ש. הרגשת מתשהו שאת בוגדת בעצמך : חס וחלילה כל צעד שלי מושלם מבחינתי. התביישת בהורים שלך : מי בכלל נמצא איתם..? שיקרת למישהו-י לאחרונה : אממ.. לא כרגע את מאוהבת : אוף, כן. התעלפת : לע. נעצרת : סתם בדיקה באיזה פארק, זה נחשב? שבת עצם בגוף : לא אבל עוד שניה אני אשבור עצם למישהו בגלל השאלון הזה רכבת על סוס : לא, אבל רכבתי על אמא שלך. רקדת עד שכמעט נפלת מהרגליים : אולי כשהייתי שיכורה וכו'.. שיחקת כדורסל : הייתי בקבוצת כדורסל. שיחקת כדורגל : אני בקבוצת כדורגל. הלכת מכות : כשהייתי קטנה. הוצאת מלא כסף על שטויות : סוכריות גומי זה נחשב?! היית אובססיבי כלפי משהו : כן, אקסית מיתולגית.. אבל זה כ"כ עבר:) היית מכורה למשהו : לריח של האקסית המיתולגית ולסיום..איך היה הסקר!? : אל תשאלוווווווווווווו.. כיף חייים

ה-ג-ע-ת-יייייייייי

1 - שם פרטי: מעיין 2 - מה רצית להיות כשהיית קטנה? עו"ד 3 - מי היו גיבורי ילדותך? משפחת המומינים 4 - מי/מה השפיע עליך? אמא 5 - ספרי חווית ילדות זכורה. אוישש תנוחי... 6 - עם מה קשה לך להתמודד? היציאה מהארון 7 - מה מוציא אותך מהכלים? אנשים שלא מבינים 8 - למי היית מחטיפה סטירה? לאותם אנשים..חיחיחי 9 - למי קשה לך לסלוח? לאבא 10 - ממה את פוחדת? מהמוות 11 - מה את לא אוהבת לעשות? לבכות 12 - על מה את מתחרטת? שבגדתי! 13 - מה היחס שלך לכסף? מינימאלי ביותררררר 14 - מה נותן לך תחושת ביטחון? אהבה 15 - מה מרגש אותך? היא 16 - מה מצחיק אותך? הפרצופים שלה 17 - מתי בכית לאחרונה? שלשום ביום הולדת 18 - מה החלום הגדול שלך? להקים איתה משפחה 19 - מה התכונה הכי בולטת אצלך? עקשנות 20 - לאיזה רגע בחיים היית רוצה לחזור? בית ספר 21 - מה הדבר שאת הכי שונאת בארץ? אגאוסטיות 22 - מה את הכי אוהבת בארץ? ארץ זבת חלב ודבש
23 - מה התוכניות שלך לפסח? אין עדין 24 - איזה כישרון היית רוצה שיהיה לך? להשים זין על העולם..צריך כישרון לזה לא? 25 - מה הדבר הכי מטומטם שעשית אי פעם? ניהלתי 3 מערכות יחסים בו זמנית 26 - מה הדבר הראשון שאת מסתכלת עליו באישה ? עיניים 27 - מהם שלושת הדברים החשובים לך ביותר? היא, אמא שלי, השאיפות שלי 28 - מה סקסי בעיניך? בחורה מעשנת 29 - איזה חלק בך היית משנה? חזה 30 - איך את מפנקת את עצמך? חסר דרכים...? 31 - באיזו אמונה את מאמינה? באמונה השלמה 32 -מה אנשים לא יודעים עליך, והיית רוצה שיידעו? שאני מעיין אוהבת בנות ואני לא סתם אוהבת אני גאה בזה!!! 33 - מה היית רוצה שיכתבו על המצבה שלך? חחח..נו עזבו אותכם שטויות 34- אם היית יכולה לקרוא לעצמך בשם אחר איך היו קוראים לך? תהל 35- השם הכי יפה לילד: ירדן 36- השם הכי יפה לילדה: כרמל 37- הכינויים שיש לשם שלכם: בובו,הומו,מישל,מאמו..ועוד ועוד זה לא יגמר 38- הכינוי הכי אהוב: מאמו 39-מה השם הכי מצחיק ששמעתם חפצי.חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח 40- האם השם שלך הוא על שם מישהו/משהו? כן...על המעיינות הנובעים של רמת הגולן 41- אם היית גבר, איך היו קוראים לך? מעיין! תעודת זהות.... תאריך לידה: 2-11-86 מזל: ע-ק-ר-ב מידת נעליים:39 גובה: 1.64 מוצא: מ-ר-ו-ק-א-י-ת חיות מחמד: אין אורך שיער: קוצים תחביבים: ללכת מכות עם בובה איזה שפות את מדברת? אתיופית,סינית,עברית,אנגלית,מרוקאית,ג'יבריש בת כמה את? 19 החלום שלך? שהשאיפות שלי יתגשמו מה אוהבת לאכול: גלידה ב-1.90 של מקדונלדס מה אוהבת לשתות: קולה צבע עיניים: שחור צבע שיער: שחור איפה נולדת? בבית חולים רגישה לדגדוגים? קצת הדבר שהכי מגעיל אותך: אנשים אגואיסטים!!!!!!!!!!!!! כמה אחים יש לך: 3 מסר לחיים: תן לי אני יתן לך..לא תיתן לי...אני ירביץ לך!!! תלמיד/חייל/עובד/אחר: חיחיחי...לוחם יש חברה?ב-ט-ח מה השם הפרטי שלה? שני בת כמה היא?19 מה את הכי אוהבת בה? את הילדותיות מה את הכי שונאת בה? שתלטנות מה מדליק אותך בה? הקול שלה מה הדבר הכי מרגש שהיא עשתה בשבילך? הפתעה ליום הולדת אבל לא הלך לה... מה הדבר הכי חשוב לך כרגע בחיים? היא ממה את הכי פוחדת? מהמוות גיל שהיית רוצה להיות: 21 יש פירסינג? היה קעקועים? יהיה אובססיות? ליטופים התמכרויות? סיגריות, הריח שלה איזה שפות את דוברת? מהההההההההה?????????? 100 פעם??? האם את חיה את הרגע? משתדלת האם את אוהבת את הכתב יד שלך? נייייייייייייט יש לך הרגלים רעים? כה איזו מחמאה את מקבלת מרוב האנשים? שיש לי פנים יפות את יודעת לשיר? באמבטיה מה החולשה הכי גדולה שלך? היא מה החוזק הכי גדול שלך? אמא יש משהו שאת מתחרטת שעשית/לא עשית? מממ...נדמה לי שיש פה חזרה על שאלות מה השיעור הכי חשוב שלמדת מהחיים? מה שהחיים עצמם לימדו אותי פעם חשבת להתאבד? כה מה הדבר הכי מטורף שעשית? עליתי לגשר ולא במטרה לחצות אותו התאהבת בידיד? לא עשית פעם סיאנס? לא אמרת למישו "אני אוהב/ת אותך" והתכוונת? כן היית פעם בחו"ל? כן הרביצו לך? כן הרבצת למישו? כן הסרט הכי דפוק שראיתן: אהבה בהקפאה דיברת בטלפון כל הלילה? כן בגדו בך? כן הרגת חיה בטעות? כן גנבת משהו? ממ... היית עם מישהי למטרות סיפוק מיני בלבד? כן לתקופה ממושכת? כן קיבלת חשבון פלא' של יותר מ500 ש"ח? כן נפגשת עם מישהי מהאינטרנט? כן רצית להיות משהו שאת לא? כן הרגשת מתשהו שאת בוגדת בעצמך? כן התביישת בהורים שלך? לא שיקרת למישהו-י לאחרונה? כן כרגע את מאוהבת? כן התעלפת? כן נעצרת? לא שברת עצם בגוף? כן רכבת על סוס? כן רקדת עד שכמעט נפלת מהרגליים? כן שיחקת כדורסל? כן שיחקת כדורגל? לאאאא הלכת מכות? כן הוצאת מלא כסף על שטויות? כן היית אובססיבי כלפי משהו? כן היית מכורה למשהו? כן ולסיום..איך היה הסקר!? חרא..סתם חמוד

למעלה