סקר...

AmiTutiT14

New member
לא כולם נכנסים ללחץ....

אין קשר, הוא בסך הכל פתח סקר לראות מה אנשים חושבים.

Jordan232

New member
אחרי מחזור ראשון

לא פותחים סקר ושואלים את האנשים את מי צריך לפטר

AmiTutiT14

New member
תראה, זה תלוי מאד...

אתה יודע שלא כולם אהבו את העובדה שאדלשטיין הוחתם בפעם השניה, וכבר שלושה חודשים שומעים קולות ודיעות, הרבה כאלה. זה היה די צפוי שאחרי הפסד אחד, בין אם הוא במחזור הראשון או ברביעי, הקולות יתחזקו הרבה יותר והאנשים שעד עכשיו הביעו דיעות לא חיוביות רק יחזקו אותן. זה לגיטימי בעניין הזה, לדעתי.

z dead

New member
אל תדברי בשם אחרים...

ותפסיקי לקרוא לו "הרסשטיין". ואמן נפסיד עוד חמישה משחקים רצופים בסדר?

AmiTutiT14

New member
מי מדבר בשם אחרים?!

אני מציגה עובדה- כולם יודעים שלא הרבה אנשים אהבו את העובדה שהחתימו אותו שוב.

EA 4real

New member
ואם לסבתא היו גלגלים?

די עם הספקולציות האלה בשלב כזה.. לא נמאס לכם?!?! בגלל אנשים כמוך+ התקשורת יש כזה לחץ על קבוצה להצלחה. עזוב אותך, אם זו היתה טעות למנות את אדלשטיין בתחילת העונה או לא זה כבר לא רלוונטי. ברגע שהפועל מנתה אותו הם צריכים לתת לו גב ושקט לעבוד ולא אחרי כל משחק לפטר לא לפטר.. את זה אתה יכול גם לעשות עם עלי כותרת של פרח.

AGENT SHESH

New member
ברור,

גם צריך להחליף את כל השחקנים, בייחוד את ג'נקינס ואוסטין. תגיד לי אתה דפוק? שני משחקים להחליף מאמן??! איפה אתה חי? הקבוצה עדיין לא התחברה. ברגע שתתחבר - היא תדפוק את הליגה הזאת בהפוכה. רק לתת לקבוצה הזאת את הזמן - והיא תחזיר על זה בגדול.

הלו הלו???

מה יש לכם? מה אתם תוקפים? "מה אתה מפגר" "בגללך הקבוצה לא מצליחה" כולה עשיתי סקר אחרי שראיתי בהמון אתרים אוהדים שקוראים להתפטר לארז. זה לא אומר שזה מה שאני חושב.. אז תרגעו ומהר.

EA 4real

New member
חחח אנחנו רגועים

לא התכוונתי בגללך הקבוצה לא מצליחה.. אבל בגלל שכל הזמן מדברים על לחץ., להחליף לא להחליף זה גורם ללחץ על הקבוצה. בכוונתי להגיד שהסקר הזה לא במקום. לפחות לא בשלב כזה מוקדם של העונה

למעלה