סקר...

שiש

New member
הלו...

הליגה בקושי התחילה לפני דקה, כבר לדבר על פיטורים?

כן ארקדי משוגע...

גם בביתר על המשחק הראשון הוא התחיל לרמוז לאלי אוחנה שהוא מאמן דפוק. ההבדל שאלי אוחנה הוא באמת מאמן מעפן! אבל לארקדי זה לא איכפת הוא רוצה תוצאות! ובקשר למה שאמרת שזה מוקדם, אני גם חושב כך, אבל שאלתי כי ראיתי בynet ג€ ועוד אתרים תגובות של אוהדים שרוצים פטורים ומהר.

eari

New member
לא צריכים ליהיות פזיזים..

תנו לו צ`אנס, מדובר על מקצוענים.. אבל אם מחליפים, אז רק אבל רק בית הלחמי! מאמן ענק!

AmiTutiT14

New member
הרסשטיין...

למרות שאני הכי לא אוהבת אותו, ולמרות שהוא כבר קיבל הזדמנות במלחה... לא לפטר ישר. אולי הקדנציה שלו תהייה שונה הפעם, אולי הוא בכלל השתנה. אם עד סוף הסבב הראשון (12 משחקים לא?) רואים שאין שיפור.. אז להפרד ממנו.

ח

אם לא יהיה שיפור עד סוף הסבב הראשון אז הפועל י-ם לא רק שלא תהיה בתמונת הפלייאוף, היא גם יכולה להילחם על ההישארות בליגה מותק..

janik6

New member
ראשל"צ קבוצה טובה

ראשל"צ כמו בכל הליגה יש קבוצות חזקות ככה שאין אף פיבוריטית כמעט באף משחק חוץ מכבי שהיא גדולה על כל אירופה.

z dead

New member
בכל מקום אתה מזיין את השכל..

יא אללה! די כבר. "הכדורסל זה הענף הכי מוביל בארץ" בלה בלה "הכדורסל הישראלי הכי טוב בעולם בלה בלהבבלבללה" ""מכבי גדולה על אירופה" די סעמו..כמה אפשר?! מקום 12 מתוך 16 נבחרות ממדינות אירופאיות שבהן אכפת להן מכדורסל זה הכדורסל הכי טוב בעולם?! קבוצות בשני שקלים כמו ראשל"צ ו90 אחוזים מהקבוצות בליגה שלנו זה קבוצות חזקות?! מכבי גדולה על אירופה? בגלל זה קבלה בראש מקבוצה שמשתתפת במפעל של 20$? 500 הודעות בכל פורום עם אותו התוכן... די!

z dead

New member
כן,אני טרול...

אני זה שמזיין את השכל בשלושה פורומים שונים עם אותו התוכן המגוחך...

חד משמעית- לפטר!!!

ואני בדר"כ לא אוהב להיות חד משמעי. בשנה שעברה הייתי בעד להשאיר את דרוקר והתוצאה? אסון קולוסאלי, לא כלכך בגלל השחקנים אלא בגלל פיק הברכיים של דרוקר. הוא איבד את המכנסיים מרוב פחד שפתאום יש לו משהו גדול וחשוב לאמן. תראו, המאמן הישראלי הוא איש מקצוע מצויין, מעודכן ברמות הכי גבוהות, הוא יודע לאלתר ויודע לבנות שיטה. הוא יודע מה הוא רוצה ואיך הוא רוצה את זה. והכי חשוב, תנו לו סגל שכל מה שיש בו זה שלושה שחקנים שכונתיים ועוד איזה מטורף והוא הופך את זה לתלכיד מוציין שמגיע להישגים בליגה וגם באירופה. אבל ברגע שנותנים לו הרכב של שחקנים מהשורה הראשונה עם ספסל עמוק ואין סוף אופציות להרכב הוא מאבד את הראש, נכנס ללחץ ומתפרק. הנהלה לוחצת? יש לדני קליין הרבה מה ללמוד משמעון מזרחי בעניין הזה. מכבי היסטרית לפני משחק ראווה מול תיכון עירוני א בבית שאן כאילו הולכים לפגוש את צסקא. כל הפסד שם זה טרוף מערכות, ולא רק הפסד, מספיק שהם יהיו בפיגור במהלך של רבע וכבר כולם יושבים למאמן על הצוואר ולשחקנים על הביצים. זה מה יש. בנ.ב.א. יש לא פחות לחץ. ככה זה ומי שלא מסוגל לעמוד בזה שילך הביתה. לסיכום- אם הפועל לא משחקת כקבוצה ומביסה (לא פחות מזה) את ראשון יותר טוב שארז ילך הביתה. אחרת צפו לעוד שנה של חוסר יציבות ובזבוז זמן מיותר. בשביל זה לא בונים קבוצה ב-6 מליון דולר, מספיק כמה חברה מהנוער מחוזקים בשלושה זרים סבירים מינוס (כאלה שיודעים לאיזה סל צריך לזרוק למשל). ולגבי הטענה שהעונה רק החלה, אני נוטה שלא להסכים. העונה כבר צרריכה להיות בעצומה אפילו שרק שיחקו משחק ליגה אחד. אחרי 3 חודשי הכנה כבר היינו צריכים לראות קבוצה מגובשת ולא אוסף מקרי של שחקנים.

z dead

New member
לפטר את כולם!

איזה 3 חודשי הכנה?! שנה של הכנה!!! לפטר את אדלשטיין ולרצוח את כל המשפחה שלו!!!

z dead

New member
איזה לפטר?! לאנוס,לבזוז ולרצוח!!!

את כולם!! אבל את כולם!!! את גאיידמק,את מנצור,את קליין,את אדלשטיין!!! את הכרוז,את הדובר,את השחקנים,את הקהל!!!

טוב שאתה רק נזכר לענות לעצמך

7 שעות אחרי שכתבת את ההודעה הקודמת וקארליטו 0

Jordan232

New member
אולי תירגעו?

לא צריך לפטר אף אחד ולא צריך לחסל אף אחד... מה ניכנסתם ללחץ מהפסד אחד? ועוד הראשון העונה? ועוד אחרי שניצחנו את נתניה 35 הפרש? נכון, זה מעצבן שהפסידו ושהקבוצה לא ניראית משהו אבל אני סומך על ארז וגם אין מה לעשות, ליפעמים יש נפילות...

למעלה