חד משמעית- לפטר!!!
ואני בדר"כ לא אוהב להיות חד משמעי. בשנה שעברה הייתי בעד להשאיר את דרוקר והתוצאה? אסון קולוסאלי, לא כלכך בגלל השחקנים אלא בגלל פיק הברכיים של דרוקר. הוא איבד את המכנסיים מרוב פחד שפתאום יש לו משהו גדול וחשוב לאמן. תראו, המאמן הישראלי הוא איש מקצוע מצויין, מעודכן ברמות הכי גבוהות, הוא יודע לאלתר ויודע לבנות שיטה. הוא יודע מה הוא רוצה ואיך הוא רוצה את זה. והכי חשוב, תנו לו סגל שכל מה שיש בו זה שלושה שחקנים שכונתיים ועוד איזה מטורף והוא הופך את זה לתלכיד מוציין שמגיע להישגים בליגה וגם באירופה. אבל ברגע שנותנים לו הרכב של שחקנים מהשורה הראשונה עם ספסל עמוק ואין סוף אופציות להרכב הוא מאבד את הראש, נכנס ללחץ ומתפרק. הנהלה לוחצת? יש לדני קליין הרבה מה ללמוד משמעון מזרחי בעניין הזה. מכבי היסטרית לפני משחק ראווה מול תיכון עירוני א בבית שאן כאילו הולכים לפגוש את צסקא. כל הפסד שם זה טרוף מערכות, ולא רק הפסד, מספיק שהם יהיו בפיגור במהלך של רבע וכבר כולם יושבים למאמן על הצוואר ולשחקנים על הביצים. זה מה יש. בנ.ב.א. יש לא פחות לחץ. ככה זה ומי שלא מסוגל לעמוד בזה שילך הביתה. לסיכום- אם הפועל לא משחקת כקבוצה ומביסה (לא פחות מזה) את ראשון יותר טוב שארז ילך הביתה. אחרת צפו לעוד שנה של חוסר יציבות ובזבוז זמן מיותר. בשביל זה לא בונים קבוצה ב-6 מליון דולר, מספיק כמה חברה מהנוער מחוזקים בשלושה זרים סבירים מינוס (כאלה שיודעים לאיזה סל צריך לזרוק למשל). ולגבי הטענה שהעונה רק החלה, אני נוטה שלא להסכים. העונה כבר צרריכה להיות בעצומה אפילו שרק שיחקו משחק ליגה אחד. אחרי 3 חודשי הכנה כבר היינו צריכים לראות קבוצה מגובשת ולא אוסף מקרי של שחקנים.