סקר

hilaryduff18

New member
סקר

אני רוצה לעשות כאן סקר... אני מקווה שזה בסדר... השאלה: כמה זמן אתם מעריצים את הילארי? אני 4 שנים למי שלא מאמין... ועוד שאלה: מה השיר הראשון של הילארי ששמעתם? אני why not עכשיו תענו... על שני השאלות.. אני מחכות...

candy chick

New member
../images/Emo24.gifעונה

אממ... אני מעריצה את הילארי כבר שנה וחצי בערך... (ראיתי את ליזי מקגוויר עוד לפני ורק אז התחלתי להעריץ..) השיר הראשון SO YESTERDAY ו- I CANT WAIT באתר של דיסני והתאהבתי!

Sim§ MaN

New member
עונה

כמה זמן אתם מעריצים את הילארי? שנתיים,זה התחיל מליזי מקגוויר. מה השיר הראשון של הילארי ששמעתם? SO YESTERDAY.

nofnof12

New member
עונה../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif ../images/Emo121.gif

אני כבר מעריצה אותה כמעט שנה... והשיר הראשון שלה ששמעתי זה היה Someones watching over me כי ראיתי את הסרט בקול גדול ואז התחלתי להעריץ אותה

With You

New member
אני גם מעריץ אותה 4 שנים

אהבתי אותה מהתקופה ששידרו את התוכנית שלה בפוקס קידס..כאילו בפעם הראשונהה ששידרו את התוכנית ולא אחרי כול השידורים החוזרים שהיו בשנה האחרונה.. ןששמעתי שהיא פותחת בזמן ההוא בקריירה מוזיקלית הערצתי אותה עוד יותר והיא אז התחילה לכבוש את בתי הקולנוע ויש לה עד היום גם 684735464 מוצרים שמתבקשים גם עד היום..

נצל"ש

היי ....אני מרגנית(אני יודעת שישי לי שם מוזר...) ורציתי לשאול שאלה..... איך קוראים לשיר שהילארי שרה עם הבן הזה? (בסרט "בקול גדול) ועם מישהו יודע איך קוראים לשחקן שמשחק אותו? אני נורא השמח להיות פה...

MYHOT3

New member
אני מעריץ את הילארי שנתיים ובקרוב

אאני יבנה עליה אתר ענק בHTML

למעלה